Ferieboliger i Andalusien

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Andalusien

Ferielejligheder og Ferieboliger i Andalusien

At sige at Andalusien har det hele er ikke at overdrive. Regionen, der er Spaniens næststørste, byder på alt fra høje bjerge, dejlige strande, smukke storbyer til små hyggelige landsbyer. Det er virkelig en oplevelse at begive sig på tur i Andalusien. Andalusien er en region i det sydlige Spanien og nyder dermed godt af det Middelhavske klima og krystalklare vand. Regionen huser samtidig også Spaniens største bjergkæde, Sierra Nevada hvor man om sommeren kan hike og om vinteren stå på ski. I regionen finder man også en række af Spaniens mest spændende og kulturelle storbyer såsom Sevilla, Almeria, Cadiz, Granada og Cordoba. I disse byer kan man leje en ferielejlighed og suge til sig af den spanske kultur. Ønsker man en hurtig smuttur til Afrika tager det ikke lang tid da Gibraltar strædet, der adskiller Afrika fra Europa, kun er få kilometer bredt, og ligger på Andalusiens sydlige spids.

Lej en lejlighed i en hyggelig landsby

Over alt i Andalusien ligger der små hyggelige landsbyer, hvor det travle liv tilsyneladende ikke har gjort dets indtog endnu. Siestaen værnes der om og er en helt essentiel del af den afslappede kultur, der hersker på disse egne. Det er en fantastisk oplevelse at sidde i sin lejlighed og følge de lokale når de efter en hård formiddag, fortrænger sig til de mange små hyggelige cafeer og nyder en velfortjent siesta. I udkanten af mange af landsbyerne finder du den smukkeste natur du kan forestille dig. Bønderne passer deres marker mens solen bager ned. Du kan eventuelt besøge en af områdets vingårde, hvor du kan være heldig at få en guidet tur. Bliver det for varmt, er der sjældent langt til en god badestrand. Du kan selvfølgelig også booke en lejlighed der ligger klods op af Middelhavet og nyde udsigten fra din terrasse og vandet fra havet umiddelbart udenfor din dør.

På storbyferie i Andalusien

Den kulturelle side af Andalusien lader bestem ikke meget tilbage at ønske. Regionen har gennem historien formet sig til et af de mest spændende steder at besøge, hvis man er på udkig efter kunst, kultur og arkitektur. Byer som Almeira, Cadiz og Granada er verdenskendt for deres middelalderlige arkitektur og imponerende katedraler. En storbyferie i Sevilla byde på mange af de samme ting som de førnævnte byer, men har en samling af museer der ikke overgås af andre byer i Andalusien. Besøg f.eks. Museo de Bellas Artes der regnes for det næst vigtigste kunstmuseum i Spanien. Er du mere til gastronomi end kunst, kan det anbefales at tage en såkaldt tapastur, hvor du bliver guided rundt til nogle af byens bedste tapas restauranter.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Flemming
Flemming
8 God
oktober 2017
Apartment on the Costa del Sol

God beliggenhed, centralt i forhold til indkøb, marked m.m. samt meget kort afstand til strand, med en velholdt strandpromenade (pasedo) og tilhørende spisesteder. Kunne godt have ønsket adgang til terrasse/altan. ellers O.K. Thisgaar...

Kristen
Kristen
10 Fantastisk
september 2017
La Hacienda

En skønt sted i smukke omgivelser! Vi nød i fulde drag solen, varmen, poolen og roen. Og havde desuden dagsture til Antequera og El Torcal samt Córdoba. Vores vært, Jess, var meget venlig og hjælpsom.

Vibeke
Vibeke
10 Fantastisk
august 2017
Lyse og BOHEMIAN studie i CENTER

Har igen tilbragt nogle dejlige dage i Raissas lejlighed, hvor jeg altid føler mig velkommen og alt er i orden

Vibeke
Vibeke
10 Fantastisk
august 2017
Fabulous and affordable floor

Har tilbragt en uge i Cristinas dejlige lejlighed i centrum af Córdoba. Måtte inden opholdet ændre antal gæster flere gange, og hver gang var Cristina meget positiv og fleksibel. Når vi var flest var vi 4 personer, og alle havde en god s...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder