Ferieboliger i Ankara

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Ankara

Lejligheder og Ferielejligheder i Ankara

Ankara er Tyrkiets hovedstad og landets næststørste by efter Istanbul. Byen har 4,5 millioner indbyggere og er Tyrkiets administrative centrum og største uddannelsby. Når du lejer en ferielejlighed i Ankara, er der en lang række ting, du ikke må gå glip af. En af disse er Anitkabir, grundlæggeren af Tyrkiet Mustafa Kemal Atatürk's Mausoleum. Byens højeste bygning Atakule Tower er et imponerende bygningsværk, som man bestemt også bør se. Ligeledes er Kocatepe Moskeen et fascinerende bygningsværk, hvor mange af indbyggerne hver dag samles for at bede. Foruden det kulturelle og arkitektoniske er Ankara også et besøg værd alene for deres berømte bidrag til fast food traditionen. En tyrkisk kebab fås nok ikke bedre end i Ankara, så det er måske endda det, der burde stå øverst på din liste på et besøg i Ankara.

Lej en lejlighed i Tyrkiets hjerte

Selvom Ankara langt fra er Tyrkiets største by, er det stadig det administrative centrum for dette kæmpe land, og derfor kan byen også betegnes som landets bankende hjerte. Hvis du nogensinde får lejlighed til at besøge Ankara, må du ikke tøve med at sige ja. Byens relativt korte historie, opvejes til fulde af stemningen du møder i byens gader, der summer af liv. Tag en dag på en af Ankaras mange markeder og oplev tyrkerne i deres es, når de sælger utroligt lækre og friske varer fra deres boder. På disse markeder har du mulighed for at købe en souvenir med hjem, men du kan også handle ind til aftensmaden, som I kan sammensætte på typisk tyrkisk manér jeres lejligheds køkken.

Storbyferie i Ankara

Ankara har alt, hvad man kan ønske sig af en storbyferie. Den byder på alle de klassiske storbyferie dyder såsom bunkevis af gode museer, masser af markeder, gode shopping muligheder og god mad. Har du besluttet dig for at din næste storbyferie, skal gå til Ankara og er flybilletten allerede bestilt, ja så mangler du bare at finde noget at bo i. Føler du at du har set nok kedelige hotelværelser, og kunne du godt tænke dig at spare lidt penge? Hvis ja, så er tiden måske kommet til at prøve en ferielejlighed fra Wimdu. Booker du hos os, kan du sidde i din sofa og sammen med din familie bladre gennem vores udvalg. Måske kunne du også tænke dig at kombinere din storbyferie med en badeferie, så er der også mulighed for det. Vi har lejligheder over det meste af Tyrkiet, der bare venter på at blive booket.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder