Ferieboliger i Zakinthos

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Zakinthos

Ferielejligheder og Ferieboliger i Annecy

Det smukke Annecy er en by og kommune i det østlige Frankrig, beliggende i Haute-Savioe regionen. Byen er karakteriseret af de mange små kanaler der løber gennem byen. Hele området omkring tiltrækker et stort antal turister hvert år, blandt andet til Thiou floden, der er en af landets største ferskvands floder. De smukke landlige enge har masser af oplevelser at tilbyde sine besøgende, der ligeledes byder på et væld af charmerende feriehuse, private villaer, sommerhuse, ferielejligheder og meget mere. Læs videre om nogle af de mange ting i kan opleve i dette smukke område og find jeres perfekte feriebolig til en ferie i Annecy for hele familien!


Ting du nok ikke vidste om Annecy

Indbyggerne i Annecy kaldes for Annecianere.Annecy, i modsætning til mange andre byer i Frankrig, er ikke vokset bemærkelsesværdigt i indbyggertal siden 1968.Den franske løber og atletikudøver Christophe Lemaitre kommer fra Annecy.Thiou floden er umiddelbart den reneste af sin slags i hele Frankrig!Thiou floden blev skabt for næsten 18.000 år siden, via smeltevand fra alperne under den seneste istid.

Ting at se og opleve omkring Annecy

Hele områdets hovedattraktion, er selvfølgelig Annecy søen, der er blandt de reneste og flotteste i hele landet. Med sin tætte beliggenhed til Alperne på mod øst og smukke landlige egne mod vest, er området her populært til vandre- og cykelture. Ønsker man at se mere til søen, kan man eksempelvis opleve dens skønhed fra båd - der arrangeres flere bådture fra Annecy by, der sejler ud her. Fra søen kan man se La Tournette - et højt bjerg øst for søen, der er populært at klatre til fods eller på cykel langs de små stier mod toppen. Det tager cirka tre timer at nå toppen, hvorfra man kan få en umanerlig fantastisk udsigt over regionen. Et andet smukt bjerg er Semnoz, der ligger sydvest for Annecy søen og hvor Tour de France blandt andet har kørt.


Annecy by

Selve Annecy har bestemt også masser at byde på af oplevelser på en ferie i byen. Et af de flotteste, tidligere fængsler i hele Frankrig ligger blandt andet her: Palais de l'isle. Fængslet ligger isoleret på en lille ø midt på Thiou floden der løber gennem byen og blev opført i det 12. århundrede. Basilique de la Visitation er en smuk basilika, der bestemt er et besøg værd på en ferie i Annecy. Kirken er relativt nyopført og blev færdiggjort i år 1930 og er fantastisk smuk både udvendigt og indvendigt, hvor man få en flot udsigt over byen fra tårnet.


Slotte i Annecy

Flere steder i Annecy kommunen, kan man besøge smukke slotte og herregårde, der alle er så smukke som de altid har været. Château de Montrottier ligger kort vej vest for Annecy by er et smukt middelalder slot som i dag fungerer som museum, der ligger i hyggelige omgivelser og er bestemt fascinerende at besøge. Det mere specielle Château d'Annecy ligger i centrum af Annecy og er ikke det typiske slot. Det fungerede i en længere periode som bolig for Greverne af Genève, hvor der i dag udstilles modene kunst i de slots sale. Her kan man ligeså opleve en udstilling om det livet i søen og de omkringliggende områder, samt besøge et akvarium hvor mange af de forskellige fisk der lever her kan ses.


Festivaller i Annecy

Annecy er en livlig by, der hvert år er vært til en længere række festivaller i forskellige temaer. Den Internationale Festival for Animerede Film afholdes hver juni måned, hvor man kan se en lang række kortfilm og spillefilm i byens biografer. I oktober er byen vært for Italienske Filmfestival, mens der i marts afholdes den Spanske Filmfestival - der er nok at se i løbet af året her!


Transport til og fra Annecy

Den letteste måde at komme til Annecy, er ved at flyve til den nærtliggende storby Genève i Schweiz og herfra køre mod syd. Det er muligt at flyve direkte til lufthavnen i Geneve fra Kastrup, der tager lige over to timer. Vi anbefaler man lejer sin bil til en ferie i Annecy, der ligeledes ville gøre det lettere at komme til sit feriehus eller sommerhus hvis det ligger på de landlige egne udenfor byerne. Herfra tager køreturen mod syd til Annecy en lille time alt afhængigt af trafikken. Bor man i en ferielejlighed i Annecy, er det muligt se mange af byen seværdigheder til fods - der kører dog busser i hele byen og de nærtliggende landsbyer og seværdigheder.


Annecy og omegn er en perfekt destination for alle dem, der ønsker en ferie i de smukke omgivelser, Frankrig er så kendt for. Den dejlige Annecy sø og bjergene omkring er et fantastisk område for dem, der ønsker at opleve naturen på tætteste hold. De mange historiske seværdigheder i området giver et interessant indblik i historien, der specielt afspejles i de mange slotte der er at se og opleve. Her er noget for enhver smag og for hele familien i Annecy - find den perfekte feriebolig, sommerhuse eller ferielejlighed der passer til netop jeres behov i dag og få en fantastisk ferie i Annecy!

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder