Ferieboliger i Apulien

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Apulien

Ferielejligheder og Ferieboliger i Apulien

På "Italiens hæl" ligger regionen Apulien. Regionens østside strækker sig langs det dejlige Adriaterhav, og på grund af regionens aflange form, er der aldrig langt til en frisk svømmetur. Foruden muligheden for en svømmetur er Alpulien også en af Italiens mest arkæologisk rige regioner med en historie der omfatter bosættelse af en lang række forskellige kulturer. Det har resulteret i et bredt og varieret arkæologisk landskab som indeholder bygninger fra romerne, grækerne, karthagoerne, tyrkerne og normanerne. Af speciel bemærkelsesværdig karakter finder vi Castel del Monte, der blev opført af romerne i det 13. århundrede. Slottet er med sin karakteristiske form og indretning bestemt et besøg værd. På Apuliens hæl finder du den hyggelige by Ostuni, der blev ødelagt af Hannibal for at blive genopbygget af grækerne, er enddu et absolut "must see" i Apulien.

Lejligheder i by og landsby

I vores arkiv for Apulien har vi lidt af hvert. I regionens større byer, såsom Bari og Lecce, kan du snuse til storbyferien i din egen lejlighed. Du kan hænge ud på de dejlige store markeder, eller hygge dig på en lækker fortovscafe, hvor du kan nyde Italiens dejlige køkken. I de mindre landsbyer er der rig mulighed for at stifte kendskab med de lokale og deres specielle og afslappede livsstil. Disse landsbyer finder du over hele regionen, og vi har lejligheder i mange af dem. Så uanset om du er til landferie eller byferie har vi noget for dig i vores arkiv. Alt hvad du skal gøre, er at oprette en bruger på vores hjemmeside og finde en lejlighed det sted i Apulien du synes bedst om, og så ellers bare booke din lejlighed.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder