Ferieboliger i Ardennes

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Ferielejligheder og Ferieboliger i Ardennes

På grænsen mellem Belgien, Luxembourg og Frankrig finder du Flanderen. Området har gennem tiderne haft en helt utrolig historisk betydning, og har været afgørende kamppladser under første såvel som anden verdenskrig. Selve Ardennerne er kendetegnet ved skove, bakker og klipper som til sammen udformer et utroligt smukt og varieret landskab. Er du cykel entusiast er Ardennerne hvert forår skueplads for en række af forårsklassikerne hvor verdens bedste cykelryttere hvert år stiller til start. Det er måske på denne årstid at du skal leje din ferielejlighed og følge rytternes kamp mod hinanden og Ardennernes kuperede landskab i kampen om de prestigefyldte podiepladser.

Book en lejlighed midt i skoven

De smukke Ardenner skove danner de perfekte omgivelser for din ferie, hvis du kan lide at have tid og plads omkring dig. Du kan også leje en lejlighed i en af de mindre byer, der ligger spredt mellem skovene. Her kan du nyde de dejlige øl fra områdets mange mikrobryggerier, eller den verdenskendte belgiske chokolade. Du kan også vælge en lejlighed med nem adgang til de større veje, der trods alt er i regionen. På den måde kan du hurtigt komme rundt og se hele Ardennerne på en uges ferie, området er nemlig ikke så stort, på trods af at det strækker sig over tre forskellige lande. Dermed egner en ferie i Ardennerne med egen lejlighed sig perfekt til f.eks en påskeferie eller forlænget weekend.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder