Ferieboliger i Athen

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Athen

Lejligheder og Ferielejligheder i Athen

Hos Wimdu tilbyder vi dig et glimrende alternativ til hoteller og hostels i Athen. Hvorfor booke et hotelværelse når du kan kombinere din ferie i Athen med at bo hos en lokal i en apartment eller ferielejlighed? En typisk græsk lejlighed er lys, luftig og hjemlig. Væggene er ofte hvide og indretning er sparsom men smagfuld og komfortabel på samme tid. Vores værter i Athen deler din passion for at rejse og opleve nye kulturer og vil modtage dig med åbne arme og give dig tips til at få det meste ud af din storbyferie i Athen. Vi har en lang række forskellige overnatninger i Athen og måske finder du en lejlighed midt i byens trendy Plaka kvarter eller i Glifada med havudsigt.

Ting du ikke vidste om Athen

Athen daterer helt tilbage til år 3000 f.kr. og er dermed en af verdens ældste byer.Der er mere end 3000 svømmebassiner på Athens tage.Der bor 3,6 millioner mennesker i Athen - 40% af landets indbyggere.Græske arbejdere har en måneds ferie, som de ofte tilbringer på landets øer.Det er ikke usædvanligt for grækere at spise aftensmad ved midnatstid.

Wimdu giver dig en ferielejlighed på ægte græsk manér

Ferielejligheder i Athen får du snildt. Hvis du søger en lejlighed, hvor du kan have base midt i centrum og være en del af det lokale græske miljø på din storbyferie, så klik forbi Wimdu, for vi har måske lige netop den apartment, du søger. Du kan opleve at være en del af den gamle metropol på tæt hånd og få et indblik i alle de gode steder der er at se og være igennem din vært når du finder din overnatning gennem Wimdu.

Europas ældste by

Hvad tænker du når folk nævner Athen? Demokratiets fødested? Græske guder? sol, vand og souvlaki? Athen er en inspirerende hovedstad med utroligt mange ting at se og gøre. Athenerne er stolte af deres en smule kaotiske tilstand af deres by, og de har perfektioneret den typisk afslappede middelhavs livsstil. De er stolte af deres køkken, deres tætte familieforhold og deres historie. Athen er fuld af historie og inden for de senere år har byen investeret i at udvikle turistattraktioner og museer. Der er så mange ting at se, at en forlænget weekend ikke er nok. Dette er specielt gældende om sommeren, hvor temperaturerne kan nå grader vi ikke kender derhjemmefra, hvilket kan medvirke til at du tilbringer mere tid ved poolen, end ved de spændende turistattraktioner.

Top tips til Athen

Der er utroligt mange ting at se og gøre i Athen, og vi anbefaler selvfølgelig, at du besøger Parthenon og Acropolis Museet. Det er muligt at købe en turistbillet, der giver dig adgang til mange af byens attraktioner, og er du i Athen mere end en dag eller to, kan det bestemt vise sig at være en god investering. Det bedste sted at starte din egen græske odyssey er måske en tur til toppen af Lycabettus bakken, en stor stenet bakke nord-øst for centrum. På din vej til bakken vil du i gaderne støde på små hyggelige stier, der fører dig til Athens højeste punkt. Fra toppen af bakken vil du kunne nyde forbløffende udsigter, og på en klar dag kan du se flere kilometer i alle retninger ud over denne smukke metropol. Du får bl.a. et fantastisks blik mod Parthenon og Pireas, Athen's havn. Vær sikker på at du har husket solcreme, inden du begiver dig ud på denne tur, da det ikke er nemt at finde skygge på bakken. Benaki Museet er også et sted, vi hos Wimdu anbefaler du besøger på din storbyferie i Athen. Museet udstiller Grækenlands historiske og kulturelle udvikling, og dækker vigtige begivenheder såsom den romerske besættelse og Konstantinopels fald. Den græske historie viser sig fra sin mest interessante side her, og selve bygningen er også en fryd for øjet. En anden god grund til at besøge museet er at museet giver et pusterum fra Athens lumre klima.

Græsk mad

På en forlænget weekend i Athen, skal du gøre alt der står i din magt for at smage på så mange forskellige græske specialiteter som muligt. Uanset om vi snakker mad fra boderne på gaderne eller fine restauranter, er græsk mad af højeste kvalitet og proppet med smag. Til morgenmad anbefaler vi her hos Wimdu loukoumades, stor sødet donut solgt fra gadeboder, skyllet ned med en græsk kaffe. Til middagsmad er det oplagt at prøve den allestedsnærværende gyros, der er tilgængelig på stort set ethvert gadehjørne. Gyros er Grækenlands svar på fast food, og indeholder svinekød serveret i pita brød med salat, tzatziki og pommes fritter. Alle grækere har deres egen favorit restaurant og yndlings steder at slappe af, så spørg din vært når du ankommer til byen, hvilken restaurant de kan anbefale. Til aftensmad anbefaler vi her hos Wimdu, at du prøver Moussaka, der er forskellig fra sted til sted, men altid mættende og dejlig.

Transport i Athen

Athen lufthavn ligger 40 minutter med bus fra byens centrum. X93 forbinder lufthavnen med byen, og kører 24 timer i døgnet. I Athens centrum er der masser af transportmuligheder. Metroen er ren, pålidelig og har stationer ved alle de største turistattraktioner. Desuden er der mange busser i byens centrum. Athens centrum er relativ kompakt, og der er meget at se i de små hyggelige baggårde, så det er bare med at gå på opdagelse! Pireas havnen er kun 30 minutter med metroen fra centrum, hvorfra du kan tage færger til de mange græske øer, inklusive Cycladic, Kreta og Dodecanese. Der er ligeså muligt at flyve fra Athen til det smukke Korfu.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Karsten
Karsten
10 Fantastisk
august 2017
Athens Family Apartments Evropi

Centralt beliggende lejlighed, hvor de fleste af Athens seværdigheder ligger i gå afstand. En meget flot lejlighed. Ren og i orden. Samtidig tages man rigtig godt imod. Det kan absolut anbefales at leje denne lejlighed, hvis man skal til...

ida
ida
10 Fantastisk
juni 2017
Charmerende og sikkert, skridt fra Ruins

En rigtig god oplevelse. Sød vært

Vagn
Vagn
10 Fantastisk
juni 2016
AQA No7 / 1-bedroom apartment

En dejlig bolig, og roligt selv om man bor tæt på en meget trafikeret vej. Værten og hans kone meget venlige og hjælpsomme hvis vi havde brug for det de første dage. Boligen havde althvad vi havde brug for, og 3-4 stop med metroen var du...

Steen
Steen
8 God
juni 2016
Unique Villa with Sea View &Jacuzzi

Huset var ok og svarede til forventningerne. Finishen på ejendommen svarede ikke til Dansk standart.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder