Ferieboliger i Azorene

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Azorene

Ferielejligheder og Ferieboliger i Azorene

I Atlanterhavet rejser Azorerne sig som lys i en lagkage. Øerne, der er ni af, er alle vulkanøer der tårner sig op til 2,351 meter op fra havets overflade, hvilket er Portugals højeste punkt. Azorerne er et fremragende sted at leje sin ferielejlighed. Øerne der nyder godt af et mildt klima om vinteren, mens somrene ikke bliver ulideligt varme, har utroligt meget at tilbyde sine besøgende. Oplev f.eks den spektakulære Lagoa das Sete Cidades sø der med sit turkisblå vand og karakteristiske timeglas form, har været genstand for mange måbende blikke og fotografier. En anden god mulighed for at tage fantastiske billeder på Azorerne, er på toppen af Pico bjerget, der som nævnt er Portugals højeste punkt. Bjerget tager typisk 2-3 timer at bestige, lidt længere hvis formen ikke er så god, og bjerget kan med fordel bestiges om eftermiddagen, således at man kan nyde solnedgangen fra toppen med udsigt ud over Atlanterhavet.

Lejlighed midt i naturen

Azorerne er specielt kendt for sin dejlige natur. Og naturen giver turister utroligt mange muligheder på øerne. Selvom vores lejlighed hedder kommer med køkken, kan du også prøve at lave din mad i såkaldte jordovne i geyser området omkring Lagoa das Furnas. Området er fyldt med damphuller og andet termisk aktivitet, som man kan anvende til at tilberede sin mad. At Azorerne er vulkanøer, er synligt stort set uanset hvor på hvilken af øerne man befinder sig. Lagoa do Fogo (ild søen) er en kratersø i centrum af Sao Miguel Øen. Søen er ca. to kilometer lang og én bred, og har hjemme i et vulkankrater der blev formet i 1563. Søen er omringet af høje bjerge og har dejlige strande, hvor man kan tage sig en svømmetur.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder