Ferieboliger i Bali

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Bali

Ferielejligheder og Ferieboliger på Bali

Den fantastiske ø Bali har det hele ø - naturlig skønhed, historisk storhed og nogle af Indonesiens smukkeste strande! Her finder man surfing muligheder i verdensklasse, dykkeroplevelser og interessante historiske attraktioner - noget for enhver smag! Øens kendes også som "Gudernes Ø" idet selvom Indonesien er et muslimsk land er indbyggerne på Bali primært hinduister, der gør at mange ting på øen har sin egen gud! Cirka 80 procent af Balis økonomi kommer fra turisme der, på godt og ondt, har formet landet derefter. Denpasar er hovedstaden på Bali og ligger på den sydlige del af øen, der tilbyder en bred vifte af ferielejligheder.

Et ophold på Bali

Der er en bred vifte af overnatningsmuligheder til en ferie på Bali. Wimdu tilbyder en lang række feriehuse, villaer og gæsteværelser på hele øen - find din idelle ejendom i dag!

Ting du nok ikke vidste om Bali

Man kan møde vilde aber i junglen på Bali!Bali er blot én af de hele 17.000 aber der udgør hvad vi kender som Indonesien!Verdens dyreste kaffe kommer fra bali - bønnerne sluges hele af det asiatiske palme desmerdyr.Ordet 'Ketchup' kommer fra det indonesiske ord 'kecap', der betyder sauce!

Værd at vide om Bali

Der er bestemt meget at udforske på Bali og vi kunne bruge hele dagen på, at tale om hvad man bør se og opleve her. Her giver vi dig en gennemgang af nogle af vores favorit elementer ved øen:

Smukke landskaber

Mange ville nok tro Balis smukke sandstrande består af vidstrakte, gyldne farve fra den ene horisont til den anden - men det er langt fra rigtigt! Siden bali og de omkringliggende øer alle er aktive vulkanøer, har sandet her en smuk, sort farve. Det er bestemt en oplevelse at gå på disse sorte strande. Balis mest populære strande ligger på den sydlige del af øen, der tiltrækker mange turister og backpackere. Langs disse strande kan man finde en bred vifte af feriehuse og private villaer, der tit er vældigt luksuriøse. De relativt billige levevilkår, garanteret solskinstimer og gode bølger har gjort strandende til en af verdens mest berømte surfing destinationer. Væk fra Balis kyster er landskabet ligeledes imponerende og unikt. Her finder man nogle af de frodigste og grønneste områder i hele Indonesien. Rismarket dominerer landskaet på Bali - Enten ser man dyrket jorde til ris, der gør godt brug af pladsen på øen, eller smukke naturlige områder. Bali har desuden adskillige varme kilder som følge af den vulkanske aktivitet på øen. En af de bedste ligger på den nordlige del af øen nær Lovina. Her presses det varme vand gennem en række swimmingpools i et frodig haveområde, der kan nydes af de besøgende. Bali er ydermere kendt som en spa destination og har adskillige, fantastiske spa resorter liggende omkring på øen.


Kultur og templer

Bali er kendt for at have en bred vifte af fascinerende Hindu templer overalt på øen. Hver landsby på Bali er, per officiel lovgivning, påkrævet til at have og vedligeholde tre templer - et tempel til oprindelsen, et til landsbyen og et tempel til de døde. Sammen med disse allestedsnærværende templer, har øen også ni retningsbestemt templer spredt på øen der beskytter øens beboere mod onde ånder. Alle templer på Bali er af unik design og ikke to er ens. Man er påkrævet at være hensigtsmæssigt klædt, hvis man ønsker at besøge et af øens mange templer, der eventuelt kan lejes ved de større templer der modtager mange turister.


Surfing og dykning

Mange af øens besøgende kommer dertil, blot for at nyde de fantastiske forhold til at dyrke vandsport. Dykning er specielt populært og der er mange smukke koralrev, der er værd at udforske langs øens strande. Vraget af de amerikanske transportskib, USAT Liberty, er specielt populært blandt dykkere, der fortrylles ved synes af det dengang mægtige skib der nu ligger fredfyldt på havbunden på den østlige side af øen Tulamben. Ud for den nordlige tip af Lowina kan man finde asiatiske delfiner svømme rundt, hvor der arrangeres sejlture med Bali Dolphin Experience ud for at se disse fascinerende dyr på tæt hold. I byen Kuta kan man besøge det populære svømmeland Waterbom Bali, der tilbyder sjov og leg for hele familien.

Transport til og fra Bali

Bali Primære lufthavn, Ngurah Rai International Airport, er Indonesiens tredje største og ligger 30 minutter fra Denpasar. Lufthavnen ligger ikke i direkte flyforbindelse med Kastrup lufthavn, men det er muligt at flyve hertil fra andre internationale lufthavne såsom Doha International Airport. Turen fra lufthavnen er ligetil og der kører masser af taxaer mellem lufthavnen og Denpasar centrum. Det kan til tider være besværligt at rejse rundt på øen, da Balis veje aldrig blev bygget til de mange turister der kommer hertil. Den umiddelbart bedste måde at komme rundt på, er med bus der kører mellem alle de større turistdestinationer. Fra Bali kan man også komme til øen Jawa mod vest, med en velbenyttet rute med busser mellem de to øer. Færger forbinder de to og busbilletter til ruten inkluderer som oftest også færgebillet.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder