Ferieboliger i Bangkok

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Bangkok

Lejligheder og Ferielejligheder i Bangkok

      

Billig ferie i Bangkok Bangkok er Thailands folkerigeste by, landets hovedstad og intet mindre end et fantastisk rejsemål. Byen er en af de hurtigst voksende byer i verden og er især kendt for sin hektiske trafik. Men Bangkok er meget mere end det. Byen er et historisk mekka i en rivende udvikling både økonomisk og befolkningsmæssigt og med sine forgyldte templer og gyldne solnedgange, får man for alvor følelsen af at befinde sig i en af verdens dejligste byer. Ved daggry kan man fornemme byen vågne og opleve snesevis af lastbiler levere friske blomster til blomstermarkedet på Chakpetch Road. Det kan godt være at det kan være svært at komme billigt til Thailand, men så kan du spare penge på din feriebolig uden at gå på kompromis med kvalitet. For at få den endegyldige autentiske oplevelse, kan Wimdu tilbyde dig og din familie ferielejligheder i byens mest populære områder og kan give dig og din familie et perfekt udgangspunkt for en fantastisk storbyferie. Ved at leje en af vores ferielejligheder kan du undgå kedelige hoteller i Bangkok og i stedet være sikker på at være tæt på Bangkoks pulserende liv og få oplevelser der for alvor gør indtryk.

Storbyferie med stort F

Hvis du ønsker en storbyferie med fart over feltet, er Bangkok stedet. Når turen går til Bangkok, bliver man hurtigt fortryllet af den asiatiske stemning kombineret med neonskilte og hektisk trafik. I dagtimerne er gaderne fyldte med markeder, gadeboder, restauranter og barer, der tilsammen giver byen liv. Tag på opdagelse i byens templer og historiske royale områder. Du har ikke fuldendt din ferie før du har besøgt Grand Palace, hvor den storslåede arkitektur og majestætiske udsmykning er slående. Men Bangok har også rolige områder, hvor det er muligt at glemme det hektiske byliv og slappe af og finde roen for et øjeblik eller to. Godt gemt mellem skyskrabere og nymodens arkitektur, ligger for eksempel Lumphini Parken, som er et åndehul for mange. Bangkok har alt hvad en moderne storby kan byde på og ligesom mange andre storbyer, har Bangkok en Chinatown, hvor det er muligt at nyde en beroligende massage eller forkæle sig selv med en manicure. Du kan også dykke ned i de mange små butikker, hvor det er muligt at finde små skatte, som du bare må have med hjem. Wimdu tilbyder ferieboliger i Bangkoks forskellige distrikter – alle med deres helt særlige charme og særpræg. Hvis du er til shopping, kan det for eksempel anbefales at lege en bolig tæt på Siam Square. Hvis du derimod er til historie og kultur, har Wimdu ferieboliger i Rattanakosin distriktet, som er hjemsted for de vigtigste templer og historiske attraktioner i Bangkok. Uanset hvor du vælger at leje din feriebolig, kan du let bevæge dig rundt i Bangkok med byens fantastiske offentlige transportsystem og billige taxaer. Så vær ikke bleg for at leje din bolig i et mere lokalt område og dermed få en smag på det virkelige Bangkok.

Ting du ikke vidste om Bangkok

 1. Bangkok fulde navn er ”Krung thep mahanakhon amorn ratanakosin mahintharayutthaya mahadilok popnoparat ratchathani buriom udomratchanivetmahasathan amornpiman avatarnsathit sakkathattiyavisnukarmprasit” og står i Guiness Rekordbog som det længste navn i verden for et sted – alt for langt til twitter!
 2. Bangkok synker hvert år mellem to og fem centimeter, hvilket skyldes til den store byudvikling
 3. Bangkok har verdens største guldbuddha – den er tre meter høj og vejer fem og et halvt ton og kan opleves i Wat Traimit. Den har en værdi af et tocifret millionbeløb
 4. I Bangkok er det er ulovligt at forlade sit hjem uden undertøj

Hvad skal du se?

Man kommer ikke til at kede sig i dette pulserende center og listen af seværdigheder i Bangkok er lang. På grund af byens størrelse, kan det dog være nemmere at overskue listen, hvis den bliver delt op efter distrikt. Så har du og din familie lettere ved at overskue den optimale beliggenhed for jeres fremtidige ferielejlighed.

Rattanakosin: Dette område er et must for alle der kommer til Bangkok. Det er her alle de store historiske attraktioner hører til. Herimellem Grand Palace, Wat Pho templet og meget andet. Grand Palace er nok Bangkoks mest imponerende bygningskompleks og byens mest kendte attraktion. Paladset har siden 1782 været den officielle residens for kongefamilien. Den nuværende konge bor på nuværende tidspunkt i Chitralada Paladset, men Grand Palace bliver stadig brugt ved officielle lejligheder. Wat Pho templet er opkaldt efter et kloster i Indien, hvor Buddha menes at have boet. Før oprettelsen af templet, var området centrum for undervisning i traditionel thai medicin. Med et areal på 80.000 kvadratmeter, er templet hjemsted for mere end et-tusinde afbildninger af Buddha. I den ene del af komplekset finder man massageskolen , mens det andet kompleks er et fungerende munkekloster og skole. Wat Pho er helt klart et besøg værd, hvis du er nysgerrig på thailændernes kulturelle og religiøse baggrund.

Siam Square: Hvis du er til shopping er dette stedet. Området er fyldt med store og moderne indkøbscentre. I samme område kan du finde Jim Thompson's Hus og Museum, som er en samling af seks traditionelle Thai teak huse, der er bragt til Bangkok af Thompson selv og fyldt op med dyrebar kunst og antikviteter, som den tidligere CIA agent har samlet fra hele Sydøst Asien. En anden attraktion man ikke kan komme udenom er helligdommen Erawan, som er et open-air tempel, hvor der dagligt er tusindvis der viser deres respekt ved at ligge blomster eller offergaver, såsom mad eller smukke teak-udskæringer, ved Brahman statuen. Et smukt syn og en smuk ceremoni.

Silom: Dette område er finansdistriktet i Bangkok. Silom Road er en af Bangkoks travleste gader – både i dagtimerne og om aftenen, hvor besøgende vil finde hundrede barer, restauranter, antik og kunst gallerier og små butikker der sælger alt fra tøj til souvenirs. Området er også hjemsted for den idylliske Lumphini Park, med sine utallige stier og med mulighed for at tage en hyggelig tur i en båd på søen. I en helt anden boldgade har vi Phat Phong Road. Gaden er kendt for sit pulserende nattemarked, men ikke mindst for dens erotiske sexshows.

Sukhumvit: Dette er navnet på Bangkoks hovedgade og området er kendt for dets butikker og restauranter og er et af de bedste områder at finde lækker og billig traditionel Thaimad. I dette distrikt er der også mulighed for at besøge Bangkok Planetarium og Soi Cowboy, som er Bangkoks red-light district, opkaldt efter den hatteglade amerikaner der åbnede den første bar her i starten af 70erne.

ChatuChak: Hvis du er helt tosset med at shoppe, så vil du forelske dig i dette område. Wekkend ChatuChak markedet vil sætte dig på prøve. Med et areal på over 141.000 kvadratmeter og proppet med over 8.000 sælgere, er det muligt at købe alt hvad hjertet kan begære. Her er det muligt at købe alt fra frisk fisk, legetøj, silketørklæder til kæledyr. Den bedste måde at få set så meget som muligt, er ved at få fat i et kort ved indgangen.

Yaowarat: Dette område er også kaldt Bangkoks Chinatown. De kinesiske købmænd, der i sin tid kom til Bangkok og bosatte sig i bydelen, lagde Yaowarat Road således, at gaden bugter sig som kroppen på en drage, i overensstemmelse med Feng Shui, der hævder at denne form er ideel for at skabe succes for handel. Man kan med fordel købe guld og smykker i dette område. Begynd din tur ved den enorme rødlakerede China Gate, som markerer den østlige del af Yaowarat Road, og arbejd dig gennem området ved at besøge de lokale helligdomme såsom Wat Mangkon Kamalawat, Wat Trimit Wittayaram og Kwan Yin helligdommene.

Når du har bevæget dig igennem Bangkoks herligheder, kan du have brug for at trække dig lidt tilbage og få det hele lidt på afstand. Her vil det være ideelt at se Bangkok fra søsiden. Hovedfloden I Bangkok hedder Chao Phraya og er byens transportåre. Herfra kan du se en helt ny side af byen, mens du flyder afslappet afsted i en båd og på afstand betragter byens hektiske liv.

Som det nok kan ses, er der masser af seværdigheder i Bangkok og det er muligt få en billig ferie i Thailand, taget flypriserne i betragtning - især med en rejse til Bangkok

Hvad skal du spise?

Det asiatiske køkken er generelt varieret og spændende og det thailandske køkken er ikke en undtagelse. Faktisk viser en undersøgelse udarbejdet af Lonely Planet, at Bangkok er det bedste sted at befinde sig, hvis man er madelsker. Snyd ikke dig selv for en fantastisk madoplevelse og prøv dig frem i diverse gadekøkkener – det er ofte her du finder den bedste mad. Området omkring the Victory Monument, er et exceptionelt område for en kulinarisk oplevelse. Området ligger i et område hvor der på daglig basis er fyldt med mennesker. - og hvor der er mennesker, er der mad. Et andet område, der er værd at besøge, hvis du vil have den bedste madoplevelse, er Yaowarat, også kendt som Chinatown. Her kan du nyde autentisk kinesisk mad, men vær forberedt på, at kun meget få taler engelsk og mange af menuerne kun er på thailandsk eller kinesisk. Der er ingen tvivl om, at det er her du finder nogle af de mest respekterede gadekøkkener i Bangkok og her er det kun de bedste der overlever.

Det er bare om at gå ombord i de asiatiske specialiteter.

Hvordan kommer du rundt?

Fra Bangkok Airport er det muligt at komme til centrum af Bangkok på omkring et kvarter med den nye toglinie. Hvis man er to eller flere, kan man dog med fordel tage en taxa, da dette er billigere. Til gengæld kan dette tage længere tid, på grund af Bangkoks hektiske trafik. Bangkoks 'skytrain' (BTS) og 'metro' (MRT) er nyttige, når man skal bevæge sig mellem byens forretningsområder og shoppingcentre. Taxier og ekspresbåde, kan derimod bruges når man vil udforske byens mange attraktioner. Når man siger Bangkok må man også sige tuk-tuk. Dette populære transportmiddel er langsomt og mangler komfort, men er man i Bangkok, skal man næsten prøve en tur.

Ud over Bangkok, tilbyder Wimdu lækre og luksuriøse ferielejligheder og boligere på ferieøen Ko Samui, til en overkommelig pris. Så ønsker du at kombinere storbyferie med en badeferie i paradis, er Wimdu garant for at give dig og din familie et hyggeligt hjem, mens i er ude.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder