Ferieboliger i Barcelona

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Barcelona

Lejligheder og Ferielejligheder i Barcalona

At bo i en Wimdu lejlighed i Barcelona sikrer dig en unik oplevelse af livet i en global hovedstad. Du sparer ikke bare penge, du vil også opleve hvordan det er at vågne op i den lokal lejlighed, med en af verdens mest interessante byer lige uden for døren. Når du benytter Wimdu, har du adgang til tusindvis af billige overnatninger i Barcelona lige fra byhuse i historiske gotiske kvarterer, til dejlige lejligheder med havudsigt. Hvad du får med Wimdu er ikke bare en ferielejlighed, men derimod et indblik i hvordan folk i Barcelona bor og lever. Barcelona har utroligt meget at tilbyde besøgende inklusiv spektakulære historiske bygninger, verdensklasse strande og nogle af de bedste museer og kunstgallerier i verden. Som Spaniens næststørste by er Barcelona et økonomisk, kulturelt og sportslig magtcenter. Læs mere om nogle af de mange ting, du kan opleve i denne indbydende storby og vælg jeres perfekte ferielejlighed eller anden feriebolig til jeres storbyferie i Barcelona!

Ting du nok ikke vidste om Barcelona

Bilejere i Barcelona regnes for at være blandt verden dårligste bilister. I gennemsnit sker der et biluheld hver 90. sekund! Barcelona er den fjerde mest besøgte by i Europa.Før 1992 var der ingen strande i Barcelona. De blev først anlagt i forbindelse med de olympiske lege10% af byen er dækket af parkerDet 60 meter høje monument til ære for Christoffer Columbus der peger mod den nye verden, peger i virkeligheden den modsatte vej!

Smuk arkitektur og livligt kulturliv på din forlængede weekend i Barcelona

Det er svært at finde ud af hvor man skal starte når snakker falder på Barcelona og hvad byen kan tilbyde turister. Først og fremmest er det måske en god ide at anskaffe sig et Barcelona Card, der giver gratis indgang til mere end 20 af byens attraktioner, diverse rabatter og gratis transport. Barcelona er hjem for noget spektakulær arkitektur, og regnes for at være en af verdens smukkeste byer. Barri Gòtic området er et godt sted at starte, og i denne del af byen sker der utroligt meget. Det er samtidig hvor mange af byens imponerende bygninger står hvilke for manges tilfælde er designet af kendte kunstere såsom Gaudi og Domènech. Gaudi's indflydelse ses mange steder i byen og meget af hans arbejde er optaget på UNESCO's kulturarvsliste. På trods af Gaudi' nuværende berømmelse er mange af hans bygninger rent faktisk revet ned mens han var i live af mennesker som George Orwell der betegnede La Sagrada Familia som "en af de grimmeste bygninger i verden". La Sagrada Familia er i dag blandt byens mest ikoniske byggerier og et af de mest ambitiøse byggerier i nyere tid. Selvom basilikaen har været under konstruktion siden det sene 19. århundrede og står som et symbol for hele Barcelona, ville der gå adskillige år før byggeriet færdiggøres - et sted mellem år 2026 og 2028! Det er dog muligt at komme indenfor og se basilikaen i sin nuværende stand, der bestemt er anbefalet til enhver der kommer på en storbyferie i Barcelona. Ramblaen er et andet sted der er værd at besøge i Barcelona. Ramblaen er en billedskøn gade med mange sidegader med hver deres karakter og charme. Ramblas de le Flors er et marked med mere end 800 boder du finder på Ramblaen.

Ønsker man at opleve mere om byens historie, kan man besøge Musei Nacional d'Art de Catalunya, Cataloniens nationalmuseum. Her udstilles der en stor og imponerende samling af kirkekunst fra den romanske periode, der alt sammen stammer fra Barcelona og omegn. Museet huses i det overdådigt smukke Palau Nacional, et palads bygget i det tidlige 20. århundrede - paladset selv er alene besøget værd! Hvis man ønsker at tage en dagstur ud fra Barcelona, kan vi anbefale et besøg til den lille by Figueres cirka 140 kilometer nordøst for Barcelona. Her kan man besøge det utroligt interessante Dali-museum, der udstiller størstedelen af de mange værker den fantastiske Salvador Dalí skabte i hans tid. Mange af udstillingerne her er af nærmest surrealistisk karakter og er meget spændende at opleve - perfekt til en dagsrejse.

En sjov storbyferie i solbeskinnede Barcelona

Barcelona giver dig med sine 1,6 millioner indbyggere mulighed for at nyde en væskeægte byferie. Der er gang i den i Barcelona, men en ferie i den catalanske hovedstad behøver dog ikke være så hektisk som for så mange andre metropoler. Den sydlandske atmosfære, der præger Barcelona giver dig nemlig også mulighed for at nyde en storbyferie i afslapningens tegn med strandture, siesta og sangria. Der er masser af lejligheder at vælge imellem. Så lad Wimdu hjælpe dig med at finde en ferielejlighed i Barcelona allerede i dag.

Smag på det lokale liv

Barcelona har et meget varieret menukort, og hvis man har mod på det, er der ikke den ting du ikke kan få i byen. En af Spaniens signaturretter er tapas og overalt i byen finder du små hyggelig tapasrestauranter. "Tapa" betyder låg, og tapas er så i flertal. Lige præcis hvor ordet tapas stammer fra er der delte meninger om, men flest hælder til at navnet kommer af at man fik en lille tallerken når man bestilte en øl, som man så kunne bruge til at forhindre fluer i at flyve ned i øllen. Tapas kan være alt fra oliven og små salater til tomatsovs og fiskeretter. Barcelona's strande er verdensberømte for deres renhed og som en bonus ligger de kun 10 minutter fra byens centrum. Mange store villaer ligger på stribe langs strandkanten og måske er du så heldig at finde en på vores hjemmeside. Netop stranden, maden, vejret og natteliv er måske hvad der gør Barcelona til en så unik storby. I hvilken anden storby er det muligt at kombinere disse elementer så perfekt sammen?

Wimdu's tips til den perfekte weekend i Barcelona

Vi ved at mange af vores værter er fulde med ideer til hvad man skal lave i Barcelona, men her hos Wimdu kan vi ikke lade være med at give dig nogle tips med på vejen også. Vi er specielt glade for Labyrintparken (Parc de Labirint d'Horta) der er Barcelonas største park. Parken er nem at komme til, men langt nok væk fra turisterne til man kan nyde en stille og rolig dag i parken. Tag den grønne L3 metro linie til Mundet og parken ligger fem minutter fra stationen. Der er gratis adgang Onsdag og Søndag og koster to euro resten af ugen. For de historieinteresserede ligger der et gammelt antiluftskyts batteri på Turo de la Rovira i Guinardo Park der bestemt at værd at udforske. Ud over denne plads historie, er der også en fantastisk 360 graders udsigt over Barcelona - husk dit kamera! Sarrià-Sant Gervasi området er også et besøg værd. Området der også bare kaldes Sarrià er fyldt med spændende restauranter, alternative butiker og hyggelige små gader. Her hos Wimdu anbefaler vi at du prøver en af kagerne fra en af de mange kagebutikker. For at komme dertil tager du FGC fra Pl Catalunya or Provenca - derfra tager det kun ganske få minutter.

At komme til og rundt i Barcelona

Barcelona's lufthavn Barcelona El Prat ligger kun 14 km fra byens centrum og der er gode transportforbindelser dertil og til resten af Europa. Den relative korte flyvetur fra Danmark på små tre timer, gør Barcelona til et oplagt valg til din ferie - hvad end man ønsker en uge eller blot en forlænget weekend. Barcelona er også godt forbundet med andre spanske byer såsom Madrid og Sevilla. Det er også relativt nemt at komme til de franske storbyer Marseille og Montpellier og den betagende bjergkæde Picos de Europe er indenfor kørt køredistance. Barcelona's offentlige transport system er pålidelig og ren, og specielt metroen er en effektiv måde at komme fra A til B i Barcelona. Barcelona er dog også en dejlig by at udforske på gåben, og derfor summer gaderne ofte af spadserende mennesker. Man kan også med fordel leje sin egen bil på en ferie i Barcelona. På denne måde kan man frit besøge nogle af de mindre, charmerende landsbyer der pryder landskabet omkring storbyen i eget tempo. Ønsker man at besøge Figueres, kan dette også være fordelagtigt. Barcelona er ydermere en aktiv havneby, hvorfra man kan tage færger til et væld af destinationer i middelhavsområdet, eksempelvis det smukke Palma de Mallorca - en færgetur på godt 9 timer.


Man kommer bestemt ikke til at kede sig på en storbyferie i Barcalona. Hvad end man kommer for de fantastiske kulturelle oplevelser eller blot en afslappende ferie i selskab med hele familien på byens strande, så kan du være sikker på en oplevelse du sent ville glemme. Vælg en af de mange ferielejligheder eller sommerhuse i byen og få en autentisk og dejlig ferie i Barcalona! Har du søgt på, overnatning Barcelona - er du kommet det rette sted hen.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Mirjana
Mirjana
8 God
august 2018
New & Sunny Apartment

Lejligheden er centralt placeret, tæt på metrostation Navas, hvorfra der er forbindelser til alle andre dele af byen. Lejligheden er rummelig og der er 2 badeværelser og en stor terrasse. Der er klimaanlæg i stuen og i andre værelser er ...

Bo Bech
Bo Bech
8 God
august 2018
Great apartment Museu Picasso 3

Skøn lille lejlighed i det gotiske kvarter i gå afstand fra stranden og ramblaen. Det eneste vi manglede var et tørrestativ, så vi kunne hænge vores våde badehåndklæder der var fyldt med sand til tørre.

Anne-Marie
Anne-Marie
8 God
oktober 2017
BeautifulPenthouseTerrace@800mBeach/Born

Fed luksus lejlighed med en fantastisk terrasse. Nemt at komme til stranden og på Ramblaen. Francesco er en yderst venlig vært.

Bent
Bent
10 Fantastisk
oktober 2017
Cosy bedroom with private bathroom

Vi havde en pragtfuld miniferie i Barcelona, hvor vi boede hos nogle fantastiske rare værter i et dejligt område nær vandet. Vi fik mange nyttige informationer af værtsparret. Vi kan kun anbefale denne destination.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

…og vi elsker vores lejligheder