Ferieboliger i Bavaria

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Bavaria

Ferielejligheder og Ferieboliger i Bavaria

Bayern er den største delstat i Tyskland og ligger i det sydøstlige hjørne af grænsende, op til Østrig og Alperne mod syd og Tjekkiet mod Øst. I hele staten bor der godt 12 millioner og Bayern er dermed Tyskland’s næstsmest befolkede delstat efter Nord Rinen-Westphalia. Delstatens største by, München huser omkring 2,5 millioner og er den tredje største by i Tyskland. Bayern rummer alt fra små middelalderbyer til store metropoler, smuk natur med krystalklare søer, til faretruende Alper. Bayerns kendetegn er delstatens mange idylliske landsbyer, middelalderlige historie og selvfølgelig München. Er du til naturoplevelser er Bayern også et fantastiskt sted. Det meget varierede landskab skaber grobund for alverdens aktiviteter. Man kan f.eks. hike i de høje bjerge eller i de mange skove eller marker som ligger spredt ud over det meste af Bayern. Delstaten har også utroligt mange gamle bygninger daterende tilbage til middelalderen som i dag står i overraskende godt stand. På trods af de mange naturoplevelser Bayern byder på, er der nok specielt to ting man forbinder med Bayern og som nærmest er blevet synonym for hele området; fodbold og Oktoberfest.

Oplev Oktoberfest med egen ferielejlighed

Lange borde omringet af leaderhosen og kæmpe øl. Stemningen er høj til den årlige begivenhed, Oktoberfest, hvor Tyskerne for alvor giver den gas og fester, som var der ingen i morgen. Det er dog ikke kun Tyskerne der har fået øjnene op for Oktoberfest. Et stigende antal turister ligger i Oktober vejen forbi München for at tage del i glæderne. Med en ferielejlighed fra Wimdu kan du nyde hjemmest bekvemmeligheder efter en lang dag ved Oktoberfest’s lange borde. Når du vågner morgenen efter en lang dag til Oktoberfest vil du prise dig lykkelig for en ferielejligheds glæder i form af køleskab, sofaer osv. Inden du igen bevæger dig i raske skridt mod de lange borde og tyskere klædt på til fest.

En lejlighed til fodbold

Bayerns stolthed er i mange øjne delstatens fodboldflagskib, Bayern München. På trods af klubbens stolte traditioner er det dog også klubben mange tyskere elsker at hade. I München ligger også en anden stolt fodboldklub, 1860 München som gennem tiderne har stået i skyggen af sin nabo. Har du muligheden, mens du er på storbyferie i München, vil et lokal opgår mellem 1860 og Bayern München være en uforglemmelig oplevelse. Efter kampen kan du enten trække dig tilbage til din lejlighed eller du kan følge flokken fra det sejrende hold, og opleve de sportsglade tysker boble over i glædesrus.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Maria
Maria
10 Fantastisk
september 2017
Cozy cottage in nice location

Thomas og Elisabeth får fem store stjerner af os, tre par fra København. Virkelig den fineste service, de dejligste omgivelser og imødekommenhed. "Bavarian style" det må man sige, huset stod flot og meget "Tysk" og der manglede ikke noge...

Nils
Nils
8 God
juli 2017
Apartment in Three City Corner

Vi havde en dejlig uge i lejligheden. Lækkert badeværelse, fint køkken og gode sove pladser. Velfungerende wifi. Bus til Nürnberg lige udenfor døren. Tager 25 min incl Tram bus. Flere spisesteder i Boxdorf, og gode indkøbsmuligheder. U...

Hasan and Anna
Hasan and Anna
10 Fantastisk
juli 2016
Cozy and modern apartment

Et af det bedste lejligheder man kan ønske sig at leje. Rent, rummeligt og de flinkeste værter kan varmt anbefales

Ulla
Ulla
10 Fantastisk
august 2015
Quiet 3-Room Apartment

Meget fin og veludstyret lejlighed, fine vilkår, alt var pænt og nydeligt - nem adgang til nærliggende station - nemt, hurtigt og billigt med tog (dagsbilletter) til München.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder