Ferieboliger i Berlin

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Berlin

Lejligheder og Ferielejligheder i Berlin

Ikke nok med at Berlin er Tysklands officielle hovedstad, så er byen også samtidig det store lands kulturelle kraftcenter. Berlin byder på det hele! Shopping på Kurfürstendamm og i KaDeWe, historiske steder som Checkpoint Charlie og Berlinmuren, museer i hobetal, kampe med Hertha Berlin på Olympiastadion samt det store overblik fra det over 350 meter høje Fernsehturms roterende restaurant. Seværdighederne er så afgjort på plads i Berlin. Det eneste, du skal sørge for i forbindelse med din storbyferie til Berlin, er således en passende ferielejlighed. Hos Wimdu kan du booke billige lejligheder i hele Berlin. Privatpersoner lejer deres overskydende værelser, lejligheder og lignende ud via Wimdu, så du har mulighed for at komme ned og opleve den unikke stemning.

Ting du ikke vidste om Berlin

Berlin har omkring 1700 broer, langt flere end Venedig!Berlin er Europas grønneste hovedstad med en tredjedel grønne områder.Gadebelysningen er forskellig i det gamle øst sammenlignet med Vestberlin. I øst er lyset mere gult, mens det i vest er hvidt.I Treptower Park finder du en forladt forlystelsespark med tilgroede pariserhjul og dinosaurer.

Ting at se og gøre på en forlænget weekend i Berlin

Billige flybilletter og den korte distance i bil gør Berlin til en oplagt destination for din forlænget weekend i Berlin. Antallet af danske turister i byen er da også eksploderet over de sidste år, og det er der mange gode grunde til. Få steder i verden kan man opleve historiens vingesus på så tæt hold som det er muligt i Berlin. Som centrum for 2. verdenskrig og senere den kolde krig, har Berlin oplevet skelsættende begivenheder som få andre byer, hvilket gør Berlin til et særdeles interessant bekendtskab. Selvom sårene efter den kolde krig efterhånden er ved at heale, og kun brudstykker af Berlinmuren står tilbage, kan man stadig føle efterveerne i form af en by med skærende kontraster, og et rebelsk udtryk der samtidig har gjort Berlin til en boblende og kreativ smeltedigel, hvor kunstnere stortrives. En god måde at komme tættere på hvad Berlinerne kalder Berlin er at tage en af de guidede ture med afgang fra Starbucks på Alexanderplatz dagligt kl. 11.00 og 13.00. Turene er gratis og man bliver taget rundt til de mere skæve attraktioner af en meget engageret lokal. Det er også stadigt muligt at få et glimt ind bag det så berømte jerntæppe. Besøg f.eks det gamle stasi fængsel Hohenschönhausen hvor man bliver guidet rundt af tidligere fanger. Det er en utrolig interessant oplevelse, og noget der får de små hår til at rejse sig, og giver stof til eftertanke. Et andet af det gamle Østberlins største varemærker i Berlin, er uden tvivl den majestætiske Karl Marx Allee i Friedrichshein. Her kræver det ikke den store fantasi at forestille sig sovjetiske soldater marchere med Fjernsynstårnet som mål for deres årlige parade.

Museer og kirker

Berlin har altid været et samlingspunkt for kunst og kultur og byen byder på en bred vifte af museer og historiske bygningsværker, enhver bør se og opleve på deres ferie i Berlin. Meget af den antikke kunst der kan opleves i Berlin er samlet den velkendte museumsøen - den nordlige del af den lille ø der ligger på Spree-floden nær centrum af byen. Her kan man besøge hele fem forskellige museer, der hver i sær gemmer på kunstskatte fra verdenshistorien. Besøg eksempelvis Neues Museum, der udstiller en enorm samling af relikvier fra det gamle Egypten, heriblandt den fantastiske busteskulptur af Dronning Nefertiti - busten er mere end 3.000 år gammel! På Pergamonmuseet, der også ligger her på museumsøen, kan man opleve imponerende rekonstruktioner i størrelse én-til-én af antikke monumenter, heriblandt det overvældende storslåede Pergamonalter. Udstillinger på begge museer er blandt de bedst besøgte i hele byen og vi anbefaler bestemt et besøg hertil. På museumsøen ved siden ad disse to museer, kan man ligeså se den smukke kirke Berliner Dom, der står som et af byens største varetegn. Kirken blev oprindeligt bygget i det sene 15. århundrede og afholder den dag i dag stadig gudstjenester, hvor det ligeså er muligt at gå et guidede rundvisning, hvor man kan høre mere om historien bag det smukke byggeri.

Ønsker man at se mere til det kreative Berlin og den den samtidskunst byen er så kendt for, kan man eksempelvis besøge galleriet DITTRICH & SCHLECHTRIEM i Mitte. Galleriet har konstant skiftende kunstnere og udstillinger, der både bevæger sig indenfor lys, lyd, fotografi, moderne skulpturkunst, maleri og meget mere - der er en fascinerende og kreativ stemning over stedet og er bestemt et besøg værd. Vi anbefaler ligeledes et besøg til udstillingsgalleriet C/O Berlin, et fremviser fotografikunst fra kendte som mindre kendte fotografer fra Tyskland og hele verden. Det er en imponerende indstilling at se og med sin størrelse på intet mindre end 2.000 kvadratmeter, er her masser at se og opleve.

En af Berlins nok best seværdige bygninger er den flotte Kaiser Wilhelm Mindeskirke. Kirken ligger på Breitscheidplatz nær både Zoologisk Have og shopping gaden Kurfürstendamm. Kirken blev voldsomt beskadiget af luftbombardementer under anden verdenskrig, men istedet for at fjerne den resterende kirke opførte man en ny, moderne kirke ved siden af i 1960erne. Den nye kirke er meget smuk og særpræget indvendigt og skal ses af enhver der kommer på ferie en weekend i Berlin.

Det grønne Berlin

Overalt i Berlin finder du større eller mindre parker, og der vil aldrig være langt til din næste frokost i det fri. Tag f.eks en tur til Tempelhof i Kreuzberg. Tempelhof er en nedlagt lufthavn der oprindeligt blev bygget under anden verdenskrig, og gennem den kolde krig var flittigt i brug som en luftbro, hvor varer blev fragtet til Vestberlin. I 2008 blev den gamle lufthavn imidlertid erklæret for for dyr at modernisere og blev i stedet forvandlet til en gigantisk park. Selvom der ikke er gjort det store ud af parken, er det dog en sjov oplevelse at nyde sin frokost på et sted, der har haft en så afgørende plads i verdenshistorien. Snakker man parker og Berlin, kommer man ikke udenom Tiergarten. Denne gigantiske park der ligger med Brandenburger Tor og Rigsdagen som nærmeste naboer, er et yndet sted for berlinerne at nyde deres søndage i ro og mag. Lej eventuelt en cykel til rimelige penge, og tag en lang cykeltur rundt i parken - ja den er så stor!

Din ferielejlighed i Berlin venter!

En af dine store fordele ved at booke en af Wimdus private ferielejligheder i Berlin er, at du på den måde får en unik mulighed for at komme ind under huden på den tyske kultur og levemåde. Du vil således kunne få tips og tricks af din lokale vært til de bedste restauranter, de smukkeste parker, de 'skjulte' seværdigheder og de fedeste natklubber, der måske er tæt på din lejlighed. Med en ferielejlighed kan man dog også selv stå for madlavningen sammen med familie og venner, hvis man ønsker. Med Wimdu bestiller du din overnatning i Berlin hjemmefra, se bare vores udvalg af overnatningsmuligheder, som du får til priser der ligger under et hotelværelse. Med de penge du sparer, kan du blive et par nætter længere – eller hvad med at slå et smut forbi Hamborg på vejen hjem? Det er i hvert fald muligt at booke en overnatning gennem Wimdu til en weekend i Berlin.


Hos Wimdu finder du overnatning til din storbyferie i Berlin!

Du har hos Wimdu mulighed for at se billeder og anmeldelser af vores ferielejligheder, lære din vært der bor i din lejlighed lidt bedre at kende og ikke mindst bestille, før du drager af sted på din ferie. Med en ferielejlighed fra Wimdu er du godt klædt på til at få en uforglemmelig forlænget weekend i Berlin – for der er ingen tvivl om, at Berlin er som skabt til storbyferie!

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Bente
Bente
8 God
april 2018
Central lejlighed på 10. sal

Vi har haft en dejlig miniferie i Berlin. Lejligheden ligger centralt og er lys og indbydende. Der er fin plads til 6 voksne. Alt fungerede fint. Kommunikationen med Caroline fungerede perfekt.

Michael
Michael
10 Fantastisk
december 2017
Quiet Apt. in historical center

Det er en super lejlighed. Beliggenheden er perfekt og mange seværdigheder er i gå afstand. Dejligt med den rolige ejendom, hvor der på ingen var støj, trods adressen er midt i byen. En lejlighed med masser af plads, køkkenudstyr og gode...

Katrine
Katrine
10 Fantastisk
november 2017
Hyggelige Loft Rooms i Mitte

Super hyggeligt sted. Værten han kunne ikke være bedre. Det ligger lige ved siden af ubanen og det er super nemt at komme frem og tilbage! Udover det kan bageren lige ved ubanen også klart anbefales! Så alt i alt et super godt ophold, go...

Niels
Niels
8 God
oktober 2017
Apartment Prenzlauer Berg - Metropolis (3)

Rigtig dejlig beliggenhed. Roligt og rent. Indtjeck 10 minutter efter kl. 22.00 kostede 10 € i administration. !!! Med 6 dages ophold kunne vi godt have ønsket ekstra håndklæder. Lejlighedens internetforbindelse er ikke eksistrende.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder