Ferieboliger i Berlin

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Berlin

Velkommen til Berlin

Udforsk Berlin

Berlin er en af Europas mest dynamiske og fascinerende hovedstæder. Omringet af historie, verdensberømt natteliv og omgivet af søer og skov er det den perfekte destination for en storbyferie. Gå gennem Brandenburger Tor og gå på opdagelse i byens forskelligartede bydele, hver med sin egen karakter og historie, og se hvorfor så mange elsker Berlin.

Om Berlin

Berlins unikke blanding af hedonisme og kultur tiltrækker turister og besøgende fra hele verden. Vidste du at Berlin er Europas grønneste hovedstad med mere end en tredjedel grønne områder. Gadebelysningen er anderledes i det gamle øst sammenlignet med Vestberlin Berlin har omkring 1700 broer langt flere end Venedig. I Treptower Park finder du en forladt forlystelsespark med tilgroede pariserhjul og dinosaurer.

Find din perfekte lejlighed i Berlin

Steder at bo

Steder at bo i Berlin

Øst i Tyskland, ikke langt fra grænsen til Polen og byen Poznan, ligger Berlin en uundgåelig by i moderne historie, som på mange måder har spillet en central rolle i verdenshistorien. Byen blev under anden verdenskrig totalt ødelagt og derefter opdelt i næsten 30 år at Berlinmuren, det har medført at Berlin i dag ikke har et centrum i traditionel forstand, og hver bydel er i dag distrikter der dyrker individuel frihed på hver sin måde. Familier vil nyde at bo nær de grønne områder og legepladser ved Prenzlauer Berg, mens unge vil elske barerne og natklubberne i de etablerede områder for natteliv ved Kreuzberg og Friedrichshain. Up-and-comming Neukölln er Berlin på et budget og god for studerende, mens Mitte er charmerende for gæster som nyder kultur og museumsbesøg. Som et alternativ kan man tage længere mod vest og nyde en ferie i udkanten af byen med idylliske skove og søer et stenkast væk.

Aktiviteter

Ting at se i Berlin

Det er i dag nemt at udforske Berlins utrolige historie ved hjælp af de mange museer. DDR museet tilbyder en sjov indsigt i hvordan folk levede i Østberlin og har endda en ægte Trabant man kan sidde i. For et mere dystert indblik i regimet kan Stasi fængslet anbefales, her var der mange indbyggere der “forsvandt” under DDRs 40 år på magten. Anden verdenskrig historie geeks vil nyde det allierede museum, mens Holocaust Memorial er et absolut must-see, både fra et historisk perspektiv og som et kunstværk. Hvis man søger noget anderledes kan man tage til Tempelhof Lufthavn. Lukket i 2008 er det nu et besøgt offentlig rum. I løbet af 1948 under den sovjetiske blokade landede de allierede mer end 200.000 gange med væsentlige varer for at redde indbyggerne i Vestberlin, at gå på denne landingsbane er en særlig oplevelse.

Mad og Drikke

Karrypølse i Berlin

Fra Michelin-stjerner og de seneste cocktail tendenser, billige øl og snacks har Berlins mad scene noget at tilfredsstille og overraske enhver besøgende. For en ægte Berliner oplevelse skal du prøve den allestedsnærværende Currywurst - en ketchup-dækket pølse, der har en så stor kulturel betydning, at den selv har sit eget dedikerede museum i byen. En anden ydmyg delikatesse, som Berlin hævder som sin egen, er doner kebab (Döner Kebap eller Döner im Brot), som i Berlin er fyldt med frisk salat, saftigt kød og forskellige saucer og den må du ikke gå glip af. Hvis du ikke er sikker på, hvad du vil spise, skal du besøge Markthalle Neun i Kreuzberg til Street Food Thursday: her finder du et stort udvalg af boder, der byder på delikatesser og drikkevarer fra hele verden. Som enhver større by har Berlin restauranter fra alle lande, men det store antal mennesker med tyrkisk og vietnamesisk oprindelse betyder, at mad fra disse lande er repræsenteret i større grad.

Transport

Transport i Berlin

Sammenlignet med andre europæiske byer gør hastigheden, effektiviteten og punktligheden af ​​Berlins transportsystem det til en glæde at bruge. U-Bahn (underjordiske togsystem) og S-Bahn (overground-tog) tilbyder omfattende dækning af hele byen og er åben hele døgnet i weekenden. Togsystemet suppleres med et fremragende sporvogn og bus netværk. Afhængigt af længden af ​​dit ophold kan du købe et WelcomeCard (tilgængeligt online eller i et turistinformationscenter), der tillader rejse i 48 el. 72 timer eller fem dage. Billet holdere får også rabat på mange af Berlins museer og turistattraktioner. Et alternativ til offentlig transport er at leje en cykel: Berlin er en meget cykelvenlig by med cykelstier på de fleste fortove og mange cykel udlejningssteder (ca. € 10 - € 15). Du kan endda tage en cykel på S og U-Bahn (ekstra billet er nødvendigt, og holde dig til vognene med cykelskilte på dem).

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Torben
Torben
10 Fantastisk
oktober 2018
Frankfurter Tor

En super oplevelse. Hurtige svar fra udlejer. Nemt at få udleveret nøgler. Lejligheden fremstod som på billederne, stor og rummelig, rent og velholdt lige til at nyde ferien i. 1 min. gang til U-Bahn så det var nemt at komme rundt. Helt ...

Jan Kjærulff
Jan Kjærulff
10 Fantastisk
august 2018
Komfortabelt pension værelse i Berlin

Rummet var tilpas stort med alt man skal bruge, herunder mulighed for at lave mad. Der var rent og pænt. Man deler toilet og bruser med de andre 2 lejligheder men vi oplevede det dog ikke som et problem, da der er 2 toiletter ialt og de ...

Dorte
Dorte
10 Fantastisk
august 2018
2-Zimmerwohnung am Prenzlauerberg

Vi rejste tre generationer (kvinder) sammen: 16, 42 og 72, og lejligheden, der var lys og indbydende, var passende for os. Beliggenhed på 3. sal med elevator, også til den lukkede parkeringskælder, hvor der var en reserveret plads til bi...

Bente
Bente
8 God
april 2018
Central lejlighed på 10. sal

Vi har haft en dejlig miniferie i Berlin. Lejligheden ligger centralt og er lys og indbydende. Der er fin plads til 6 voksne. Alt fungerede fint. Kommunikationen med Caroline fungerede perfekt.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

…og vi elsker vores lejligheder