Ferieboliger i Biarritz

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Biarritz

Ferielejligheder og Ferieboliger i Biarritz

I bunden af Biscay Bugten ligger Biarritz smukt på grænsen mellem Spanien og Frankrig. Biarritz er et luksuriøst ferieresort helt ud til vandet, og er utroligt populær blandt turister og surfere. De lange hvide sandstrande er et yndet udflugtsmål, hvor man kan få hele dagen til at gå med at bade, surfe og besøge de dejlige cafeer og restauranter der ligger umiddelbart bag stranden. Byen huser også et sted for folk med en sød tand. Chokolade Museet kan med fordel besøges efter en lang dag ved stranden, inden man går tilbage til sin ferielejlighed for at friske sig op inden aftenens begivenheder. Som alle andre franske byer har Biarritz et bredt udvalg af udmærkede restauranter, hvor man kan smage på de lokale retter. Eftersom Biarritz ligger ud til havet, er det oplagt at give sig i gang med en omgang fisk eller skalddyr, som med garanti ikke vil skuffe dig og din appetit.

Lej en lejlighed i Europas surferparadis

Havet omkring Biarritz er det perfekte sted for surfere, og hvert år hvalfarter tusindvis til byen for at surfe og se de internationale surfkonkurrencer. Specielt under Quicksilver/Roxy Jam eventet er Biarritz hjemsted for nogle af verdens bedste surfere og det er en oplagt chance for at måle sine kvaliteter mod den absolutte elite. Det kan måske være en lidt deprimerende oplevelse, men så er det godt at der ikke er en minibar som på et hotel, men et køleskab i din lejlighed der måske er fyldt med dejligt kolde øl. En anden fordel man som surfer med en lejlighed har, er at der er mere plads. I en lejlighed er det nemmere at opbevare dit udstyr og få tørret dit tøj, så du har de bedste forudsætninger for at få det optimale ud af din surfferie i Biarritz.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder