Ferieboliger i Tyske Bodensee

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Tyske Bodensee

Ferielejligheder og Ferieboliger i Tyske Bodensee

Det idylliske Bodensøen ligger i det sydlige Tyskland, hvor landets grænse mødes med både Østrig og Schweiz. Den største del af Bodensøen ligger i Tyskland, hvor man finder masser af muligheder for en dejlig ferie både sommer og vinter. Man finder et væld af mindre, charmerende landsbyer omkring den smukke sø, der hvert år tiltrækker masser af turister fra hele verden. Der afgår flere færger fra mange af disse byer der forbinder dem med hinanden, hvor man både kan krydse floden til fods og med bil. Hele vejen rundt langs flodens bredder finder man masser af flotte sommerhuse og feriehuse der kan lejes til en ferie ved Bodensøen. Læs videre om nogle af de mange ting i kan se og opleve på en ferie ved Bodensøen og find så den perfekte feriebolig, der passer til netop jeres behov!

Ting du nok ikke vidste om Bodensøen

Af Bodensøens areal ligger henholdsvis 62 procent i Tyskland, 27 procent i Schweiz og de resterende 11 procent i Østrig.Efter Balatonsøen og Genevesøen, er Bodensøen Centraleuropas største.Op mod en kvart million trækfugle overvintre omkring Bodensøen.I alt 36 færger sejler på Bodensøen som passagerskibe.

Naturen ved Bodensøen

Et absolut højdepunkt på en ferie ved Bodensøen, er et besøg til den lille ø Mainau, der er omdannet til en 45 hektar stor have der alene besøges årligt af op mod halvanden million. I sommerhalvåret fra april to oktober står de tusinder af blomster på øen i fuld flor, der skaber den perfekte scene til en dejlig dag med en vandretur gennem haverne. Ikke langt fra Bodensøen ligger det smukke vandfald Rheinfall, der er et unikt stykke naturoplevelse og det største vandfald i Europa. Vandfaldet er hele 150 meter bredt og det er muligt at komme helt tæt på fra en båd - en meget sjov oplevelse for dem, der ikke er alt for bange for vand! Som der for alvor fart over feltet? Bodensøen tilbyder rig mulighed for at dyrke en række vandsport, hvor man ligeledes finder sejlads skoler hvor der er undervisning for både nybegyndere og mere erfarne sømænd. En kendt måde at opleve Bodensøens skønhed, er ved at tage en tur langs Bodensee-Radweg, der er en hele 260 kilometer lang ringvej der løber hele vejen omkring søen og igennem alle tre lande. Ruten er specielt populær til en cykelferie, der tager besøgende forbi adskillige hyggelige, charmerende landsbyer omkring søen, heriblandt Konstanz.

Ting at se og opleve ved Bodensøen

Selvfølgelig kommer mange besøgende til Bodensøen, for at opleve den smukke natur eller tage på en mere sportslig ferie, men området omkring søen byder ligeledes på en lang række kulturelle oplevelser. Vi kan anbefale et besøg til øen Reichenau, der ligger på Bodensøen og er kendt af mange for sine flotte klostre. Besøg de to kirker Sankt Georgs Kirke og Sankt Pauls Kirke, der begge ligger på øen og stammer helt tilbage fra det 9. århundrede, der begge er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Man må heller ikke gå glip af et besøg til Bregenz i den sydøstlige ende af Bodensøen, der anses som det kulturelle centrum med et væld af smukke bygninger og hvor man ydermere finder en håndfuld ferielejligheder og sommerhuse. Fra byen er det muligt at tage kabelbanen Pfanderbahn til de højere egne omkring byen, hvorfra man kan nyde den flotte natur og en skøn udsigt over Bodensøen og det omkringliggende område. Man kan ligeledes opleve den årlige Bregenz Festival, der hver sommer tiltrækker tusinder af besøgende til byen. Højdepunktet ved denne festival er en opera/musical, der udføres på en specialbygget scene ved Bodensøen.

Transport til og fra Bodensøen

Der er mange muligheder at vælge imellem, når man kan komme til Bodensøen. Man kan eksempelvis flyve til byen Friedrichshafen der ligger ved selve søen, eller til Zürich, der ligger cirka en times kørsel sydvest for byen Konstanz. Man kan flyve direkte til Zurich fra Kastrup lufthavn på en tur under to timer, hvorefter man eventuelt kan leje en bil og køre videre til sin ferie ved Bodensøen, gennem det smukke kuperede terræn der ligger imellem. Ønsker man selv at stå for transporten og er man to chaufførere, er det også en mulighed at køre hertil fra Danmark. Én ting er dog sikker: det er absolut anbefalet at man lejer cykler på en ferie ved Bodensøen, så man kan bevæge sig ud i de smukke omgivelser på denne vis!


Bodensøen er et dejligt område at besøge for hele familien i løbet af en sommerferie. Her finder man smukke naturomgivelser og kulturelle oplevelser, samt rig mulighed for blot at slappe af i ro og mag, i de trygge rammer af en dejligt feriebolig ved søen. Der er en unik og charmerende atmosfære over området, der tiltrækker tusinder af turister til de rare omgivelser hvert år. Se de mange ferielejligheder, sommerhuse og andre ferieboliger der kan lejes i områdets byer og de omkringliggende egne og få en dejlig ferie ved Bodensøen med noget for alle og enhver!

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder