Ferieboliger i Bodrum

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Bodrum

Ferielejligheder og Ferieboliger i Bodrum

Bodrum er en Tyrkisk havneby med en historie der stikker mange århundreder tilbage. Beliggende i det vestlige Tyrkiet har Bodrum masser at byde på hvad enten man er til kulturelle oplevelser, afslapning på stranden eller begge dele og en ferielejlighed fra Wimdu er den perfekte base. Når man snakker Bodrum kommer man ikke uden om Mausoleet i Halikarnassos. Mausoleet i Halikarnassos er et af verdens syv vidundere og blev opført af dronning Artemisia 350 f.Kr til minde om hendes husbond, kong Mausolus af Karia. I dag er der ikke meget tilbage af selve bygningen som blev ødelagt af et jordskælv for 700 år siden. Stenene fra bygningen er dog ikke gået til spilde de danner i dag nemlig væggene på byens store fæstning "st. Peters Slot".

Hvorfor ferielejlighed fra Wimdu?

Svaret er simpelt. Booker du din lejlighed gennem os vil du ikke blive indkvarteret på et hotelværelse uden tydelig lokale særpræg. Vælger du derimod en lejlighed fra Wimdu vil din ferie blive kendetegnet ved autensitet igennem ferielejligheder ejet af lokale mennesker og typisk også indbyggere i netop din rejsedestination.

En storbyferie i Bodrum vil gøre dine venner misundelige

Og det er ikke kun dine venner der vil være misundelige. Din historielærer vil helt sikkert blive grøn i ansigtet, hvis han bare vidste at du have haft en storbyferie i denne fantastiske historiske by. I Bodrum får du lidt af det hele. Ikke mange steder i verden kan man på samme måde kombinere en storbyferie, med alt dens kultur og oplevelser, med en badeferie, hvor afslapning står øverst på skemaet. Derfor er Bodrum et oplagt mål, hvis du godt kunne tænke dig en blanding af disse to klassiske ferieformer. Rejser du med børn, vil en ferielejlighed være et oplagt valg på din storbyferie. Du har mere plads, for et mindre beløb, simpelthen

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder