Ferieboliger i Bogense

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Bogense

Sommerhuse og Feriehuse i Bogense

Den lille, hyggelige by Bogense ligger på det nordvestlige Fyn og er med sit befolkningstal på små 4.000 indbyggere en af landets mindste købstader. Bogense har længe været en foretrukken destination for mange danskere, der ønsker at nyde den danske sommer i et sommerhus i de hyggelige omgivelser i og omkring byen. Egnen omkring Bogense er præget af landlig idyl, hvor man blandt finder det smukke Harridslevgaard Slot. Områder omkring byen er velegnet til en cykelferie med sine flotte strande og mange grønninger. Her kan man for alvor læne sig tilbage og nyde sommeren!

Ting at opleve i Bogense

Bogense har mange interessante oplevelser man bestemt ikke bør gå glip af henover sin ferie. Den flotte Bogense Kirke blev opført i det tidlige 15. århundrede hvor en ældre kiek i sin tid stod og er sidenhen tilbygget flere gange. Kirken er lidt uortodoks i sin konstruktion, da kirketårnet står opført i den sydøstlige del af bygningen hvor det normalt ville have stået mod vest. Bogense Kirke ligger i smukke omgivelser ikke langt fra stranden, så der er rig mulighed for at se kirken på en gåtur ved havet. Bogense er ligeledes kendt for en af sine noget mindre medborgere - den lille statue af Manneken Pis, som er en kopi af den velkendte originale statue i Bruxelles. Statuen står på et lille torv i byen ikke langt fra havnen, og tiltrækker forståeligt nok en del opmærksomhed blandt byens besøgende.

Hvis man ønsker at lære mere om Nordfyns historie, kan man med rette besøge Nordfyns Museum i Bogense. Museet udstiller en bred vifte af forskellige udstillinger, heriblandt arkæologiske udgravninger fra vikingetiden foretaget i områder, samt kunstværker fra lokale kunstnere. Der er ligeledes en udstilling af gamle klæder og smykker oprindeligt skabt af egnens håndværkere. Kort vej syd for byen ligger det smukke Harridslevgaard Slot. Slottet blev opført i det tidlige 13. århundrede og er det eneste af sin slags i det nordlige Fyn. Det er muligt at komme indenfor og besøge de mange, flotte væreler i slottet, samt den imponerende riddersal på intet mindre end 400 kvadartmeter! Den flotte slotspark er åben for gæster, hvor man kan nyde det flotte landskab og beundre de smukke påfugle der bor her.


Sommerhuse og ferielejligheder

Bogense oser af landsbystemning hvorend man går, der går hånd i hånd med feriestemningen der ligeså ligger over byen. Hver torsdag er der Torvemarked i på torvet i Bogense, hvor det er muligt at købe frisk frugt og grønt - perfekt til madlavningen i sommerhuset. Bogense Marina Strand er en kunstig sandstrand det blev opført og indviet i 2004, der ligger ikke langt fra byens store lystbådhavn. Havnen og marinaen i Bogense har tilmed fået tildelt det blå flere flere år i træk. Tæt ved denne havn kan man ydermere finder en ferielejlighed, der frit kan lejes til ens ophold i det smukke Bogense. For mere landsbystemning kan man vel ligge et besøg forbi den charmerende Erik Menveds Kro, der serverer lækre, klassiske danske retter i en hyggelig krostemning.


Få kilometer sydvest ligger sommerhusområdet Skåstrup Strand, der byder indenfor i flotte sommerhuse nær sandstrand med badevenlige forhold. Bogense ligger cirka 30 kilometer nordvest for Odense, der med sin beliggenhed ved motorvej gør byen let tilgængelig fra resten af landet. Den relativt korte afstand til Odense gør det ligeså muligt at besøge byen og dens mange seværdigheder, heriblandt flere museer dedikeret til forfatter og digter H.C. Andersen, samt meget populære attraktioner som Odense Zoo. Øst for Bogense finder man Otterup, der ligeledes er velkendt for sine smukke sommerhuse. Med et sommerhus i det nordfynske kan man holde sin ferie i fredelige omgivelser og komme væk fra hverdagens stress og jag, til fordel for hygge med hele familien!

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder