Ferieboliger i Bornholm

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Bornholm

Ferielejligheder og Ferieboliger på Bornholm

Bornholm, Bornholm, Bornholm, du min dejlige ferieø! En dejlig dansk sang som vækker lysten til at lægge vejen forbi vores dejlige klippeø endnu engang. Det altid smukke og idylliske Bornholm tilbyder et bredt udvalg af sommerferie aktiviteter for store og små. Øen er oplagt til en cykelferie gennem det smukke terrain, mens de dejlige sommerhuse og langs kysterne tilbyder overnatning i højeste kvalitet. Bornholm har en håndfuld mindre landsbyer, hvis charmerende atmosfære kan forelske enhver. Bornholm er ydermere blevet mere og mere populær blandt internationale turister, der kommer hertil for at nyde den danske natur og øens seværdigheder i et dejligt feriehus. Find din perfekte overnatning til din næste sommerferie i sommerhus med hele familien, her på hele Danmarks ferieø!


Rønne

Byen Rønne ligger på øens vestlige side. Byen fungerer som den primære havn for indgående færger fra det danske fastland, navnligt fra Køge, sant færger fra både Sverige, Tyskland og Polen. Rønne er med sine små 14.000 indbyggere Bornholms største by, der tilbyder adskillige interessante seværdigheder til sine besøgende. Udover byens landsbycharme og idyl, kan man opleve glaskunst og keramik skabt af lokale, bornholmske kunstnere. Vi foreslå et besøt til Bornholms Museum, der fungerer som åbent værkshed hvor man kan opleve, hvordan keramikken bliver til, samt se de mange flotte udstillinger af kunstværker. Man kan også se den flotte Sankt Nikolai Kirke, der på trods af ikke at være end af Bornholms verdenskendte rundkirker, bestemt er et besøg værdigt.


Nexø

Det bedårende Nexø ligger på øens vestlige og sydvestlige kyst. Byens er Bornholms næststørste, der historisk set har været en særdeles aktiv fiskerihavn. Under Anden Verdenskrig blev Nexø sammen med Rønne ramt af kraftigt bombardement fra russisk side, der ødelagde store dele af byens centrum. På Nexø Museum kan man se og høre mere om byens lange historie. I dag er byens primære anliggende turisme, der nyder beliggenheden og de smukke strande omkring byen. Syd for byen ligger det velbesøgt Dueodde Strand, der er kendt for sit umanerligt fine sand. Sandet her er så fint, man på en varm sommerdag kan høre det knirke under ens fødder - i gamle dage blev det endda brugt som sandet i timeglas! Dueodde er en fantastisk badestrand, og de mange sommerhuse langs stranden er velbesøgte i løbet af de varme sommermåneder.


Allinge

Allinge ligger på den nordlige top af Bornholm. Byen oser af klassisk bornholmsk idyl, der byder på rendyrket afslapning i smukke omgivelser. Nær havnen kan man ligge et besøg forbi Alligen Røgeri. Røgeriet fungerer både som restaurant og delikatesse- og fiskeforretning, med et bredt udvalg af friske produkter lige til at tage tilbage og nyde i ens sommerhus i Allinge. Få kilometer vest for Allinge finder man den berømte ruin af middelalderborgen Hammershus. Hammershus blev grundlagt i det 13. århundrede og har igennem historien set et utal af konflikter. I dag kan Hammershus besøges og rundvisninger er ligeledes tilgængelige til dem, der ønsker hele historien om den gamle fæstning. Hammershus er den perfekte destination til en udflugt på cykel, der kan lejes i Allinge.


Aakirkeby

Aakirkeby ligger på det sydlige Bornhom, med forlængelse af området Sømarken, der grænser og ad Dueodde. Ved Sømarken finder man i samme grad som ved Dueodde strand en bred vifte af sommerhuse og ferieboliger, der frit kan lejes til ens sommerferie på øen. I selve Aakirkeby kan man blandt andet besøge naturmuseet NaturBornholm. Her kan man lære om den million år lange historie og natur, både i fortiden og i dag. Centret er den perfekte udflugt for børnefamilier, da information præsenteres i en sjov og særdeles lærerig måde.


Transport til og fra Bornholm

Bornholm kan tilgås både med skib og fly. Der kan flyves til Bornholms Lufthavn beliggende syd for Rønne fra Kastrup lufthavn, der tager cirka 35 minutter. Man kan ligeledes benytte BornholmerFærgen fra Køge, der afgår én gang i døgnet. Der er ligeså færgeafgange til blandt andet svenske Ystad og tyske Sassnitz. Når man er på Bornholm anbefaler vi man ser de smukke landskaber fra en cykel, der kan lejes overalt og til rimelige priser.


Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Kirsten
Kirsten
10 Fantastisk
august 2016
Wonderful Renoveret lejlighed med havudsigt

At komme til Bents ejendom var helt fantastisk. Vi blev taget meget godt imod og fik oplysninger om stedet og nærmeste indkøbs muligheder. Og lejligheden, vi er sikker på, at det måtte være den bedste lejlighed på Bornholm, så hyggelig, ...

ricky
ricky
10 Fantastisk
juli 2014
Chamerende rum omgivet af smuk natur

super hyggeligt sted, dejlige omgivelser :-) vi vender helt sikkert tilbage. vh jannie / ricky

Hans Erik
Hans Erik
10 Fantastisk
juni 2013
Lille sommerhus i Hasle by

Vi har haft et dejlig ophold i det lille sommerhus i Hasle by. Et besøg vi gerne vil lave om igen. Britta og Hans Erik Adsbøl

Morten
Morten
10 Fantastisk
maj 2013
Lille sommerhus i Hasle by

Det er et meget fint sommerhus og perfekt til en familie på 4. Vi havde stor fornøjelse af den dejlige, store have, hvor vi kunne dase i hængekøjen i æbletræernes halvskygge. Vore vært Hans var meget venlig og imødekommende, så alt i alt...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder