Ferieboliger i Boston

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Boston

Lejligheder og Ferielejligheder i Boston

Boston er blandt de ældste byer i Amerika og er rig på historie, musik og kunst. Boston har en verdenkendt havn med hele 34 øer i bugten udfor byen. Dette betyder Bostons havn gennem tiden har ligget beskyttet fra stormfloder, der gjorde byen fik status som et vigtigt handels centrum. Bostons rigdom på daværende tidspunkt udviklede byen til at være i front med moderne teknologi, innovation, udvikling og undervisning, og i dag kan Boston takke sine forfædre for byens plads her i verden. Boston havde både Amerikas første offentlige skole og første bibliotek. Der er meget at se og lave i Boston, og indbyggerne er indbydende, venlige og oftest utroligt bekendt med deres hjemby. Hvis man ønsker at opleve en storbyferie i Boston under facaden og komme tættere på dens indbyggere, kan en privat ferielejlighed fra Wimdu give netop denne mulighed!

Ting du nok ikke vidste om Boston

Amerikas største kunsttyveri fandt sted i Boston i 1990. 12 malerier til en samlet værdi af $100 millioner blev stjålet!Boston Latin School er den ældste skole i USA - den åbnede i 1635.Der er 66 colleges og andre uddannelsesinstitutioner i BostonFacaden på det over 240 meter høje John Hancock Tower er lavet af over 50.000 kvadratmeter glas!Historiens første telefonopkald blev foretaget af Alexander Graham Bell i Boston i 1876.Boston Common var Amerikas første park der åbnede i 1634.

Ting at se i Boston

Boston ligger ved udmundingen af to floder, Charles og Mystic, og den flotte naturlige havn har givet byen et af dens mange kendetegn. Den gamle Amerikanske fregat, USS Constitution, ligger til anker i Boston havn og det er muligt at komme ombord og se verdens ældste stadigt funktionelle krigsskib, der blev brugt både under den Britisk-Amerikanske Krig (1812) og den Amerikanske Borgerkrig. Skibet er kendt som 'Old Ironsides', idet Britiske kanonkugler prellede af skibets sider, selvom det var lavet af træ! Ombord på skibet ligger USS Constitution Museum, der går mere i dybden med historien bag. Der er 34 mindre øer i havnen ud for Boston, og adskillige er utroligt smukke og i den grad et besøg værd. En af øerne der er værd at besøge er George's Island. Øen blev brugt som krigsfange lejr af de Konfødererede Stater under den Amerikanske Borgerkrig, og meget er bevaret til den dag i dag. Området er i dag nationalpark og tiltrækker over 10.000 besøgende om året. Det oprindelige fort er enormt og tog over 17 år at bygge og er en labyrint af mørke tunneller og gange. Spectacle Island var en tidligere losseplads og i dag en smuk ø med en fantastisk udsigt over Boston. Der er færgeafgange til alle de større øer, og der er generelt enkelt at komme til og fra dem.

Bostons Historiske Baggrund

Boston er rig på historie. Den Amerikanske Revolution havde sin start her, verdens ældste marathon foregår her og Boston Tea Party har deres hovedkvarter i byen. Amerikas ældste restaurant ligger i Boston, Union Oyster House, og var blandt John F. Kennedys foretrukne restauranter. Restauranten er et af New England regionens varemærker og er kendt for sine hummere, clam chowder og selvfølgelig; østers. Den nærtliggende The Bell in Hand Tavern er Amerikas ældste bar! Boston State House er den ældste stadigt fungerende offentlige bygning i byen, og det var fra balkonen netop her USA's Uafhængighedserklæring blev læst op.

Shopping

Faneuli Hall ved Quincy Market er et dejligt shopping område både med lokale butikker og store velkendte butikskæder. Gadens brosten er der samme brosen som Bostons forfædre gik på under den Amerikanske Revolution. Hvis man leder efter designer brands er Newbury Street kendt som værende modens centrum i Boston. North End distriktet i byen har også mange butikker og gode restauranter.

Boston Bike Tours

Guidet cykelture rundt i Boston er populære blandt dens besøgende. Byen er relativt lille så der er muligt at se byens seværdigheder på cykel. Man kan se Boston Garden, en stor sports og koncert arena der er kendt som vært for nogle af Bostons kendte sports hold, såsom Boston Bruins og Boston Celtics. Du kan også se Leonard P Zakim Bunker Hill Memorial Bridge, Bostons svar på Golden Gate Bridge i San Francisco! Broen er verdenskendt og ses ofte i film og TV. Et besøg til Fenway Park, hjemmebane for Boston Red Sox, skal også besøges, der er Amerikas ældste baseballbane. Den Amerikanske poet Robert Frost boede i den flotte forstad Beacon Hill, der gav ham meget af inspirationen til hans arbejde.

Transport til og fra Boston

Boston Airport, også kendt som Logan International Airport, ligger cirka 5 kilometer nordøst for byens centrum. I 2007 vandt Boston prisen for 'nemmeste lufthavn at komme til', og er godt dækket ind af offentlig transport. Turen fra lufthavnen til centrum tager cirka 3 minutter. Boston var den første by I USA der fik et undergrunds metrosystem, der åbnede i 1897. I dag har 'T', opkaldt efter den første undergrunds station Tremont Street fem metrolinjer der dækker alle større områder af Boston. Som nævnt er Boston en relativt lille by og hvis man ønsker er det muligt at se alle dens seværdigheder til fods. Der er også et godt bussystem til rådighed hvis man gerne ville rundt hurtigere. Boston ligger under fire timer i bil eller én time med fly fra New York, og mange turister der kommer til landets vestkyst besøger tit begge byer.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder