Ferieboliger i Bretagne

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Bretagne

Ferielejligheder og Ferieboliger i Bretagne

Bretagne er en region der dækker halvøen i det nordvestlige Frankrig. Regionen består af i alt fire kommuner og har hovedstaden Rennes. Andre større byer på halvøen er brest samt Nantes der officielt ikke længere er del af Bretagne. Med masser af attraktioner og seværdigheder samt en varieret kultur og historie, tiltrækker Bretagne hvert år tusinder af turister fra hele verden. De mindre øer ud for Bretagnes kyster mod syd og vest, er også populære blandt besøgende. Overalt i Bretagne kan man finde et væld af charmerende ferieboliger, sommerhuse og ferielejligheder, der frit kan lejes til jeres næste ferie i denne skønne område. Læs videre om nogle af de mange ting du kan se og opleve og find det perfekte feriehus til jeres næste ferie i Bretagne!

Ting du nok ikke vidste om Bretagne

Den verdenskendte forfatter Jules Verne blev født i Bretagne.I Bretagne er den fantastiske fisk og skaldyrsret Plateau de Fruits de Mer et absolut must!Bretagne er kendt for de mange små øer der ligger ud for kysten - der er cirka 800 i alt.Klipperne ved Cap Fréhel er hele 70 meter høje og giver en fantastisk udsigt over havet.

Ting at se og opleve i Bretagne

Officielt ikke beliggende i Bretagne men i det nærtliggende Normandiet er det berømte Mont-Saint-Michel - en lille halvø ved grænsen af det nordøstlige Bretagne omgivet af vadehav. På den lille ø ligger i dag et smukt kloster der hvert år besøges af millioner af turister. En anden stor attraktioner her i området er granitklipperne Côte de Granit Rose. Havvandet i ledtog med de kraftige vinde der kan opstå her, har i årenes løb givet de rosé-farvet klippeformationer nogle interessante former.

Alle dem der kender til tegneseriefigurene Asterix & Obelix, ville sikkert huske den store sten Obelix bærer rundt på. Denne sten kaldes en bautasten, der er aflange sten stående på højkant der blev rejse tilbage i bronze- og jernalderen af forskellige formål, typisk for at indikere et gravsted eller territorier. Overalt i Bretagne kan man finde flotte eksempler på disse antikke levn, stående ensomt i de flotte naturligt omgivelser, der bestemt skal opleves på ens ferie i Bretagne. En anden seværdigheder der bestemt skal opleves er Château de Kerjean, det gamle residens tilhørende Kong Ludvig 13. af Frankrig. Slottet er ikke længere beboet men er i stedet åbent for turister, der kan få et blik tilbage i den franske historie. Et andet utroligt interessant området at opleve er Île de Bréhat - en lille øgruppe ud for den nordlige kyst af Bretagne med sit eget lille mikroklima i form af det varme vand fra golfstrømmen. Det nærmest subtropiske klima her gør området perfekte til dejlige vandre- og cykelture i den smukke natur.

Populære steder i Bretagne

En af de mest populære destinationer i Bretagne er den lille by Dinan, der ligger bestykket af mure. Murerne giver byen en nærmest middelalderlig atmosfære, der afspejles i hele byen og giver området en unik charme - bestemt et besøg værd. Til dem der heller ville være i en lidt større by, kan man besøge havnebyen Saint-Malo i det nordøstlige Bretagne ikke langt nord for Dinan. I selve Saint-Malo og langs de omkringliggende kyster finder man en bred vifte af smukke feriehuse og sommerhuse, der kan lejes til en ferie i byen. Saint-Malo er en relativt velbesøgt by, hvor man finder masser af gode restauranter og butikker der gør det til en ret så pulsende og livlig by, dog uden at tage den mere antikke charme fra byen der ligeså er kendetegnet ved sin bymur. Selvfølgelig er hovedstaden i Bretagne Rennes også et besøg værd, der er en velkendt universitetsby i Europa med sine mere end 40.000 studerende i byen.

Museer og attraktioner i Bretagne

Overalt i regionen kan man finde masser af museer af forskellige typer kunst- og kultur udstillinger. Besøg eksempelvis Château des Rochers-Sévigné, der er et utroligt smukt historisk museum i byen Vitré vest for Rennes. I selve Rennes kan man besøge Musée des Beaux Arts, museet for finere kunst, eller Musée de Bretagne, der fortæller om regionens fortid. Begge museer kan virke forskellige, men uden tvivl begge et besøg værd. Et andet dejligt sted at tilbringe en dag er i Oceanopolis i byen Brest - et enormt akvarium hvor man kan lære en masse om verdenen under havet, der er åbent næsten året rundt. Centret er meget informativt med daglige fremvisninger og er meget lærerigt for store og små.

Transport til og fra Bretagne

Regionshovedstaden Rennes er tilgængelig fra Paris, der er fint forbundet med både jernbaner og højhastigheds tog. Der er adskillige flyvninger mellem Kastrup lufthavn og Paris hver dag, der blot tager to timer. Efter en togtur mellem Paris og Rennes, der ligeledes tager omkring to timer, kan man fortsætte med regionale toge til sin destination. Man kan også leje sin egen bil enten i Paris eller når man ankommer i Rennes, der bestemt ville gøre en ferie i Bretagne væsentligt nemmere, samt lettere at komme til sin feriebolig. Hvis man ønsker, kan man eventuelt også køre hele vejen fra Danmark, der ville tage en lille dags tid hvis man er to til at køre.


Bretagne er en dejlige destination til en ferie. Den dejlige natur og de mange ting at se og opleve, kan gøre en tur hertil en skøn oplevelse for hele familien. Hvad end man ønsker en ferielejlighed i en større by som Rennes eller Brest, eller måske de smukke rammer af et feriehus på de landlige egne, så kan man finde sommerhuse over hele Bretagne. Find den perfekte feriebolig til jeres næste ferie i Bretagne og få en dejlig tur i aldrig ville glemme!

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder