Ferieboliger i Brighton

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Brighton

Lejligheder og Ferielejligheder i Brighton

Brighton er en af Storbritanniens mest elskede byer og har meget at byde på til sine besøgende. Brighton bærer aspekter af både at være havneby og et moderne tilholdsted for beboerne af London. Byen har tiltrukket et interessant mix af mennesker over de seneste år - dem der er trætte af Londons travle livsstil og dem der er tiltrukket af byens smukke udseende. Storbritannien har mange interessante byer at byde på, men Brighton skiller sig ud og er perfekt som destination til en forlænget weekend. Hvis du booker din lejlighed gennem Wimdu kan du med ro i sindet nyde Brightons mange muligheder og seværdigheder inden du trækker dig tilbage til hjemmet trygge rammer og lader op til endnu en dag i Brighton.

Ting du nok ikke vidste om Brighton

Ifølge en meningsmåling foretaget i 2001, lever størstedelen af Storbritanniens Jedi Riddere i Brighton.Historiens første 'blue movie' blev optaget i Brighton af filmpioneer Esmé Collins.Stranden i Brighton er unik, du kan ikke bygge sandslotte her for der er ikke noget sand - kun små, glatte sten!Mange kendte har boet i Brighton gennem tiden, heriblandt Nick Cave, Steve Coogan og selvesteDronning Victoria.Storbritanniens første casino åbnede i Brighton i 1962.

Ting at se i Brighton

Hvad sker der så i Brighton? The Royal Pavilion et kongeligt palæ fra det 19. århundrede med en interessant sammensmeltning af Indisk og Gotisk arkitektur. Her kan du tage en guidet tour og opleve bygningens smukke interiør, og alt inventar og dekorationer er mærket med information om objekterne der ville holde enhver interesseret i timevis! Brighton Museum and Art Gallery er et godt sted at besøge når regnen uundgåeligt kommer til at forstyrre dine udendørsplaner, og når solen skinner bør man gå en tur langs Brighton Pier og nyde en is. Hvis man hellere ville tage den med ro, kan man nyde en kop te det afslappede distrikt Kemptown, eller man kan tage bussen ud til det kendte University of Sussex og nyde en tur gennem naturen.

Shopping

Brightons distrikt, North Laines, er enhver shoppers paradise. Her finder man mange vintage butikker, pladeforretninger og gade markeder langs distriktets snoede veje. Byens alternative kultur er meget repræsenteret i dette område, og du finder mange interessante tøj og mode idéer her. The Lanes, ikke at forveksle med North Laines, tilbyder lige så mange muligheder for hjemmelavede gaver og smykker langs distriktets veje, der blot ligger et stenkast fra havnefronten. Til dem der hellere leder efter de større brands og butikker tilbyder Churchill Square og Brighton Marina en imponerende samling af mange velkendte shoppingmuligheder. Shopping mulighederne er endeløse i Brighton!

Nattelivet i Brighton

Brighton er kendt for sit omfattende sortiment af kulinariske oplevelser fra hele verden, samt en lige så stort udvalg af barer, klubber, værtshuse og aftentimerne i Brighton er livlige og spændende. På den kulinariske side kender vi adskillige steder du med sikkerhed ville finde fremragende. Prøv LangeLees i det berømte distrikt North Laines. Dette er et godt sted for et solidt måltid, og i weekenderne er stedet åbent til aftenmåltider. Vi elsker stedet for dets morgenmad, prøv deres Eggs Florentine eller Eggs Benedict - fantastisk! Vi er også vilde med stedet Planet India, der er kåret som et af de bedste, billige spisesteder i byen. Denne vegetarianske, Indiske restaurant serverer nogle af byens bedste karry retter, et bredt udvalg af øl og en tjener med bare fødder! Deres naan brød med spidskommen ris er i den grad et forsøg værd! Vi du sætter pris på en havudsigt til dine måltider kan du prøve The Bandstand Café. Caféen ligger langs Brightons havnefront, og serverer et bredt udvalg af hjemmelavede kager, friske salater og østers. Brighton har ligeså mange gode værtshuse og barer, og specielt klubber til en god aften i byen. Vi anbefaler du besøger The Basket Makers Arms i North Lanes, The Fiddlers Elbow nær havnefronten eller The Haunt der også ligger nær vandet, der specielt bør besøges hvis man er i humør til det!

Transport til og fra Brighton

Brighton Shoreham Airport ligger tæt ved Brighton, men du ville højst sansynligt lande i London Gatwick Airport hvis du besøger landet. Gatwick Airport har togforbindelse direkte til Brighton, kører tid og tager under 40 minutter. Den nemmeste måde at komme rundt i Brighton er til fods, da byen er relativt lille og har mange små, charmerende veje. Brighton togstation ligger tæt ved centrum, og er en behagelig gåtur ind til byen. Der er dog mange muligheder hvis man ikke ville gå. Brighton har et enestående bus system, og er både pålideligt og til at betale - du kan rejse enkeltvejs for £2.00 eller købe en dagsbillet for £3.70. Taxaer er ligeså gode til kortere tur inden for byens centrum. London er meget let at komme til, og et ophold i Brighton er et billigt alternativ hvis man gerne ville besøge hovedstaden. Sussex South Downs er et utroligt smukt område nord for Brighton, og er hurtigt og let at komme til fra byen.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder