Ferieboliger i Bruxelles

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Bruxelles

Lejligheder og Ferielejligheder i Bruxelles

Bruxelles er den smukke hovedstad af Belgien og De Facto hovedstad af Den Europæiske Union. Byen er en utroligt livlig hovedstad og grundet dens tætte forhold med Europæisk politik, har den en bred international vifte af indbyggere. Der er masser at se i Bruxelles, heriblandt Grand Place, Horta Museet og Atomium. Fantastisk mad og drikke er en standard i Bruxelles, der er fået meget inspiration fra Belgiens nabolande - Tyskland, Frankrig og Holland. Da byen er så multikulturel, er dens indbyggere et spændende folkefærd der er mere end vant til at møde folk fra hele verden, og mange lejer værelser og hele lejligheder ud til de internationalt besøgende. Med en af de mange ferielejligheder fra Wimdu kan din næste storbyferie blive helt speciel, her i hele Europas hovedstad!

Ting du nok ikke vidste om Bruxelles

Belgien var uden regering i næsten to år, da de siddende politikere ikke kunne bestemme hvordan magten skulle fordeles! Belgien producerer 220.000 tons chokolade om året!Det Royale Palads i Bruxelles er over 50% længere end Buckingham Palace!Karl Marx skrev det kommunistiske manifest mens han boede i Bruxelles i perioden 1845 til 1848.

Ting at se i Bruxelles

Bruxelles har meget at tilbyde sin besøgende. Byens primære torv, Grand Place, er blandt Europas mest imponerende middelalder torve, og bygningernes arkitektoniske skønhed er noget helt for sig. Der er mange caféer langs torvets sider, der alle er perfekte til at nyde udsigten og stemningen. Byens Rådhus, der ligger på dette torv, tilbyder rundvisninger i bygningen Mandag til Torsdag efter aftale. Byens nok mest velkendte monument Manneken Pis ligger ligeså på torvet - den lille statue af en dreng der urinerer er blevet lidt af et symbol for Bruxelles og er noget enhver bør se! Et af Bruxelles mest berømte museer, Musee de la Ville de Bruxelles, ligger også på Grand Place, og har blandt andet udstillet de mange kostumer båret af Manneken Pis gennem årene! Uden for dette torv er der selvfølgelig også masser af attraktioner. En af verdens nok mest fascinerende bygninger - Atomium - ligger i Bruxelles. Denne bygning, eller mere præcist skulptur, er en efterligning af et jern krystalstruktur der er forstørret 165 milliarder gange. Atomium blev bygget i 1958 og står 102 meter høj. Man kan gå inden i selve strukturen der indeholder konference- og offentlige rum. The Royal Greenhouses er et enormt kompleks af drivhuse og kunstgallerier, der blev opført i 1873. Områdets haver gemmer på mange sjældne planter og blomster, og ligger nord for byen. Området er også vært for en kulturel scene, La Botanique, der ofte afholder kunst- og musik begivenheder. Horta Museet er også et besøg værd. Victor Horta, grundlæggeren af musset, var en af de første Art Noveau kunstnere og museet udstiller en bred vifte af hans fantastiske værker.

Mad og drikke i Bruxelles

Bruxelles er kendt for sit finere køkken. Her i byen kan man nyde alt fra konditor chokolade, lækre frites eller prøve en ægte Belgisk øl. Øl er for Belgien hvad vin er for Frankrig, og man finder et utal af forskellige øl på byens mange restauranter og caféer. Hvis du gerne ville opleve hvordan øl produceres på traditionelt vis, kan du besøge . Dette er Bruxelles sidste bryggeri der stadig holder sig til den helt traditionelle process begyndte i år 1900. Du kan gå rundt i bryggeriet og få rundvisninger, og selvfølgelig prøve et utal af smagsprøver. Det bedste sted at give sig i kast med Belgiens store udvalg af øl er på Moeder Lambic, der har hele 46 øl på hane!

Belgien er også kendt for sine frites (Belgiske pommes frittes). Bruxelles nok mest kendte frites butik er Maison Antoine. frites er del af Belgiens madkultur, og laves med kartofler der tilberedes to gange og serveres i papirs kræmmerhus. De serveres altid med mayonnaise og er unikke i Belgien, og må ikke forveksles med franske pommes frittes.

Belgisk chokolade er internationalt anerkendt, og byen har mange dedikeret chokolade butikker. Vi anbefaler et besøg til L’Art de Praslin, der er en lille men fantastisk chokolade forretning. Chokoladen, der laves i butikken selv, er legendarisk og folk kommer fra nær og fjern for at købe her. Pierre Marcolini er uden tvivl Bruxelles med berømte og eksklusive chokolade forretning. Deres produkter er overraskende nok til at betale, og lokale anser dette som værende verdens bedste chokolade. Hvis du gerne ville lære mere om chokolade er Musee du Cacao du Chocolate et museum dedikeret til chokolade, og viser den fantastiske historie bag denne velkendte spise. Der er ligeså smagsprøver, og museet er både meget informativt og sjovt for store og små.

Transport til og fra Bruxelles

Bruxelles Airport ligger cirka 11 kilometer nordøst for byen. Den bedste måde at komme herfra til centrum er med toget. De kører hvert 15. minut og turen tager cirka 17 minutter. Hvis din ferielejlighed ligger omkring centrum, kan man se mange af byens attraktioner til fods. Bruxelles har et godt transportsystem, der består af busser, sporvogne og toge der alle kører omkring de mange attraktioner. Alle byens offentlige transportmidler er fuldt integreret, så én billet fungerer til samtlige. Det såkaldte 'Brussels Card' kan købes i flere forskelige periode, 24 timer, 48 timer og 72 timer, og giver fri adgang til al offentlig transport og fri adgang til visse museer. Dagsrejser fra Bruxelles til andre byer som Bruges, Gent og Antwerpen er ligetil og transporten mellem disse byer er let og hurtig. Bruges og Antwerpen ligger begge en times transport fra Bruxelles og Gent er endnu tættere.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Ivan
Ivan
10 Fantastisk
april 2017
Cosy Apartment in Historical Center

Fin lille lejlighed, der passer godt til fire voksne. Ligger lige midt i centrum - tæt på ALT. Rent og pænt. Super service, Esmara og Philipe bor lige inde ved siden af og er kun et telefonopkald væk. Om sommeren kan der måske være støv/...

Martin
Martin
8 God
september 2015
2BR City center med have + terrasse

Vi nød vores ophold i lejligheden. Den ligger centralt placeret tæt på metro station, så det er nemt at komme rundt. Virkelig god service fra værten, som var behjælpelig med alle vores spørgsmål. Vil helt sikkert anbefalde dette sted.

lone
lone
10 Fantastisk
juni 2015
Center: Contemporary Art Room

Først en meget stor tak til Luc for han venlige og hjælpsomme måde at modtage os på.Lejligheden var så flot og spændende at bo i,den skal opleves. Luc er en dygtig kunstner og det gjorde lejligheden så gennemført.Lejligheden ligger også...

helle
helle
8 God
juli 2013
Rummelig Heart of Brussels Apartment

Stor rummelig lejlighed og god indretning. Lejligheden ligger super centralt. Det fungerede fint med parkering i p- hus 58. (10 min gang). Net forbindelsen fungrede ikke optimalt.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder