Ferieboliger i Budapest

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Budapest

Lejligheder og Ferielejligheder i Budapest

Det kommer måske som en overraskelse for dig at høre at Budapest er Europas syvende største hovedstad. Budapest er kendt som Østeuropas Paris, hvilket burde give dig en god indikation af hvor godt Budapest gør sig på et postkort. Budapest er så enestående, at byen er blevet anset for en af ​​verdens mest fremragende urbane landskaber af UNESCO og optaget på deres liste over bevaringsværdige steder. Desværre er byen relativ dyr i sammenligning med mange andre østeuropæiske byer, og det kan være svært at finde en billig overnatning i Budapest. Der er masser af hoteller og hostels at vælge mellem, men hvorfor ikke prøve en ferielejlighed eller apartment fra Wimdu? Du vil få masser af lejligheder at vælge mellem, billeder til at hjælpe dig med at beslutte dig og så er det billigere end et hotelværelse.

Ting du ikke vidste om Budapest

Budapest er varm - de termiske kilder under byen bringer 70 millioner liter varmt vand til overfladen hver dag.En statue af døden med en kuglepen i hånden kaldet "den anonyme statue" beliggende på Heltenes Plads, siges at kunne forbedre skriveegenskaberne, for alle der rører den."Biro" pennen blev opfundet af Sir Biro László József der er født i Budapest. Måske ved du at Budapest engang bestod af to bydele; Buda og Pest, men de færreste ved, at der også var en tredje bydel kaldet Óbuda.

Ting at se og gøre i Budapest

Den ungarnske hovedstad Budapest er en særpræget metropol, som ikke altid er blevet prioriteret, når der skal vælges destination til storbyferien. Men dette er der såmænd ingen grund til, da Budapest byder på en spændende kultur og historie. Byen er opdelt i to dele. Som navnet antyder Buda og Pest. På Buda (vest) siden ligger den gamle bydel med Matthies kirken, udsigtstårnet og det gigantiske slotskompleks. På den flade Pest (øst) side ligger den nybyggede del som bugner af rigt kulturliv med cafe – og gadeliv, boligkvarterer, boulevarder, parlamentet og forretningerne. Når du er på ferie i Budapest kan du nyde en kaffe i det store hundrede år gamle kaffehuse som minder om balsale, tage på shoppingtur ned gennem det store strøg og nyde duften af de mange krydderier fra Budapest. Tag endelig og forkæl dig og dine rejsepartnere med et af de populære termalbade. Her får du både en fryd for kroppen og for øjet. Er det første gang, du er i Budapest, burde din storbyferie starte på Adrassy Avenue. Herfra er det bedst at gå langs gaden til Heltenes plads. Både gamle og nye museer ligger på denne gade, og nogle af bygningerne er utroligt imponerende. Castle Hill er det gamle middelalderlige centrum af Budapest. Området er spækket med museer, kirker og det tidligere royale palads ligger også i dette spændende område. Endnu smukkere arkitektur finder du ved det ungarske parlament. Denne majestætiske bygning er bygget i den neo-gotiske stil og rummer 691 rum og 20 kilometer trapper. Kædebroen (Chain Bridge) er også et absolut "must see" og regnes for et af verdens vidundere. Broen forbinder Buda med Pest og blev genopbygget efter anden verdenskrig. Budapest Operahus regnes for at have en akustik i verdensklasse, og vi anbefaler, at du tager ind og ser en forestilling. De bedste udsigter i Budapest får du fra Fisherman's Bastion, et tidligere fiskemarked beliggende på Castle Hill.

Ungarn i det 20. århundrede

Ungarns mere nutidige historie er også utrolig spændende, og Memento Park er det perfekte sted at få et indblik i livet bag jerntæppet. Denne park er et udendørs museum med mere end 40 relikvier fra livet under sovjetisk styre. Monumenter til ære for Marx og Lenin stod spredt ud over det meste af byen inden kommunismens fald, og er i dag samlet her, som et bevis på kommunismens magt og ideologi. Der er også et mindesmærke til ære for de ungarske jøder der blev dræbt af højreorienterede ungarer under anden verdenskrig. 60 par metal sko står på en lang række ved bredden af Danube som et evigt, stærkt og simpelt minde om de dræbte ungarske jøder.

Det alternative Budapest

Budapest har mange ansigter, og det vil være en skam at forlade byen uden at have oplevet nogle af byens mindre kendte steder. Szimpla er en natklub, der har slået sig ned i en forladt kommunistbygning. Ejerne har dekoreret klubben med gamle møbler, og det er en absolut favorit blandt de lokale. Vi kan også anbefale området kendt som det femte distrikt, der har en meget "Ungarsk" følelse på trods af at det ligger i byens turist travle centrum. Der er også mange loppemarkeder at besøge på en forlænget weekend i Budapest. Her kan du få et anderledes indblik i ungarernes liv. Derudover kan du finde interessante genstande fra kommunismen inklusive sovjetiske krigsure og tophatte. Vores favorit markede er Józsefváros Markedet, også kendt som det kinesiske marked på grund af dets store udvalg af asiatisk madboder, der blander sig med de mere traditionelle loppemarkedsboder.

Komme til og rundt i Budapest

Budapest Liszt Ferenc International Lufthavn ligger 20 minutter øst for byen, hvortil der kører en lufthavnsbus - vær opmærksom på at der ofte er kø ved lufthavnen! Budapest har et pålideligt sporvognssystem, hvilket vi kan anbefale på det varmeste. Der er også tre metro linjer som til tider kan være at foretrække. Fra Budapest er der gode forbindelser til Bratislava og Wien. Der er flere direkte togforbindelser fra byen, men hvis du kunne tænke dig en mere stille og rolig rejse, er der også mulighed for at tage en båd op af Danube til begge byer - turen er ikke overraskende utrolig smuk.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Heidi
Heidi
10 Fantastisk
maj 2018
Penthouse with Balcony and River View

Rigtig dejlig lejlighed, med en skøn beliggenhed. Der er rigtig god plads i lejligheden og altanen med den fantastiske udsigt over Donau, er bare "prikken over i´et". Værtinden Silvie er rigtig hjælpsom og imødekommende og alt gik efter ...

Peter Winther
Peter Winther
10 Fantastisk
april 2018
Garden City Center Apartment

Dejlig lejlighed-ren- med alt hvad der skal bruges til et kortere ophold. beliggenheden er god- tæt på transport -indkøb samt restauranter. værterne er flinke og informative. hvis man skal være der mere en 3 dage skal man overveje at k...

lone
lone
10 Fantastisk
april 2018
Király Design Apartment

Super dejlig lejlighed. godt indrettet,moderne,rent og en dejlig altan. Også ligger den så centralt til alt. Dalma er meget opmærksom på sine gæster og tak for det. Venlig hilsen fra Torben og Lone. Budapest er en dejlig by

Anni
Anni
8 God
november 2017
Central Budapest Apartment + Altan

En stor rumlig lejlighed der ligger tæt på offentligt transport midler. Udlejer er hurtig til at svare på mail og er meget hjælpsom. Kan varmt anbefale lejligheden.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

…og vi elsker vores lejligheder