Ferieboliger i Bukarest

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Bukarest

Lejligheder og Ferielejligheder i Bukarest

Den pulserende metropol, balkans paris og de rige boulevarder. Det er Bukarest og Rumæniens hovedstad. Østeuropa har meget at byde på, se bl.a. efter ferielejlighed i Sofia, Prag eller Budapest. Bukarest byder på spændende attraktioner og oplevelser for alle der skal på storbyferie. Der kan ses utrolige mange arkitektoniske bygninger og mange historiske monumenter. Se Triumf buen som blev opført til minde om de rumænske soldater i 1. verdenskrig, gå nedad Victoria avenue som har nogle af de flotteste bygninger, paladser og butikker i Bukarest. Gaden er anset for at være den mest charmerende i Bukarest. Hvis du er på storbyferie i Bukarest skal du ikke være bange for at der ikke er nok arkitektur, teater og museer at opleve. I centrum af Bukarest kan du se en bydel der er præget af moderne byggeri og store boulevarder. Men mange steder omkring i hovedstaden finder du til stadig forfaldende og fattige bydele. Du kan få et indblik i hvordan de to bydele står som modsætninger til hinanden. Men tag ikke fejl Bukarest er en charmerende by, der byder på gode madoplevelser, grønne områder og et pulserende byliv.

Din nye ferielejlighed er kun et klik væk

På din tur til Bukarest har du muligheden for at opleve et alternativ til de fyldte turisthoteller. Bukarest er et meget vellidt turistmål og du vil opleve at der kan være kamp om bosteder eller at du skal have den tunge pengepung frem. Hvorfor ikke prøve noget nyt og anderledes og noget, som passer til feriebudgettet? Lej gennem hos Wimdu hvor en lokal Rumæner står klar som vært.

Storbyferie med lidt hjælp

Og med en ferielejlighed fra Wimdu kan du på din ferie have en god base i byen samt måske være heldig at få nogle insider tips og gode råd fra din vært til hvor du skal tage hen på sightseeing eller hvilke restauranter der er værd at prøve. Med 1,9 millioner indbygger og et væld af oplevelser skal du nok være garanteret en spændende storbyferie i Bukarest. Oplev også glæderne ved en ferielejlighed i Varna, Køln eller Shenzhen.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder