Ferieboliger i Cairns

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Cairns

Ferielejligheder og Ferieboliger i Cairns

Cairns ligger i Australiens nordlige ende i staten Queensland. Modsat i Danmark stiger termometeret jo længere nordpå man bevæger sig. Derfor er Cairns et utroligt varmt sted med temperaturer der sjælden bevæger sig under de 25 grader i dagtimerne. til Cairns fordel er at byen ligger lige ud til kysten og der er masser af muligheder for at bade og surfe året rundt. Dette er også en unik chance for at kombinere storbyferiens og badeferiens mange goder. Mange turister besøger hvert år Cairns da byen fungere som startpunkt for ture til Great Barrier Reef. Great Barrier Reef er verdens største koralrev og det er så stort at det kan ses fra rummet. På grund af sin position så tæt på Great Barrier Reef og kendsgerningen at mange backpackere hvert år lægger turen forbi netop dette, har Cairns udviklet sig til en livlig by med et godt natteliv. Hvad enten du er til solbadning på stranden, surfing i bølgerne eller bare mærke den specielle Australske mentalitet er Cairns et besøg værd, og med egen ferielejlighed fra Wimdu vil din storbyferie blive noget helt specielt.

Hvordan kan en ferielejlighed fra Wimdu forbedre min ferie?

Først er der den åbenlyse prisforskel mellem et hotelværelse og en lejlighed fra Wimdu. Du får ganske enkelt mere for pengene!. For det andet vil du hvis din storbyferie inkluderer en lejlighed fra Wimdu komme i kontakt med de lokale som kan give dig uvurderlige tips til byens skjulte skatte. For det tredje vil du, sammenlignet med et hotel eller hostel ophold, danne dig et bedre indtryk af og komme ind under huden af Australierne.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder