Ferieboliger i Calabria

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Calabria

Ferielejligheder og Ferieboliger i Calabria

På Italiens "tå" ligger regionen Calabria der af nogle kaldes Europas Caribien. Den aflange form på regionen gør dog også at der aldrig er langt til vandet og nogle af Europas smukkeste strande. Fra din ferielejlighed burde du tage turen til den overdådige Praia a Mare der er en fuldstændig fantastisk strand med de bedste strande og klareste vand man kan forestille sig. Har man tid til overs efter sit besøg til Praia a Mare, kan det anbefales at lægge sin vej forbi Dino Island hvor du kan svømme eller sejle kajak i "de blå grotter" der har fået deres navn fra det blå vand. Calabria er en af Italiens fattigste regioner, hvilket til dels skyldes at ikke mange turister besøger området. Det er derfor ikke for sent at se "det rigtige Italien" i Calabria endnu, så book din ferielejlighed, pak kufferten og kom afsted inden det er for sent.

Lejligheder i det sydlige Italien

Med en lejlighed i Calabria er du i et sparsomt befolket område af Italien, hvor livet går sin helt egen gang. Den syditalienske livsstil har nogle helt andre værdier end den norditalienske, både på godt og ondt. Man skal ikke forvente noget stress og jag i denne del at Italien, til gengæld skal man heller ikke regne med, at alt går som planlagt, og der vil være langt mellem engelsk talende mennesker. Men man får naturoplevelser som man ikke får mange andre steder i Italien, ja endda i verden. Der vil være lejlighed for at se hvad poeten Gabriele D'Annunzio betegnede som Italiens smukkeste kilometer, hvis du tager turen forbi kysten ved regionens største by Reggio. I den nordlige del af regionen er landskabet mere bakket og Pollino Bjergene danner en naturlig afgrænsning af regionen.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder