Ferieboliger i Californien

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Californien

Ferielejligheder og Ferieboliger i Californien

Californien ligger på den Amerikanske vestkyst og er den største stat målt på indbyggere. Californien har utroligt meget at byde på. Dejlige strande, storbyer, Hollywood, Disneyland, Nationalparker, skiområder og store skovområder. Lejer du en ferielejlighed i Californien, bliver det svært for dig at beslutte hvor den skal ligge. Er du til forkæling og vinsmagning, er Napa Valley det perfekte sted for dig. Er du mere til aktion end vinsmagning, tilbyder Lake Tahoe dig gode muligheder for vandsport om sommeren, mens vinteren er domineret af skisport i det tilstødende skisportssteder. Er du mere til naturens smukke og vilde landskaber, er den berømte Yosemite National Park et sted du ikke vil misse. Parken byder på fantastiske muligheder for hiking og dens natur er på alle måder en både ekstrem og smuk oplevelse. Foretrækker du en knap så aktiv ferie, vil strandene omkring Orange County eller Santa Monica byde på ideelle muligheder for at bygge en fin kulør eller måske prøve kræfter med surfing.

Lejligheder over hele Californien

Som sagt er Californien USA's største stat målt på indbyggere og størrelsen er heller ikke noget at kimse af. Det varierede landskab som staten byder på, indbyder dig til en mobil ferie hvor i får set så mange af statens varierede tilbud som muligt. Derfor vil det formegentligt være en god ide at booke mere end én lejlighed hjemmefra. Du kan jo f.eks starte din ferie i San Francisco, hvor du kan nyde denne progressive bys fantastiske "feel". Derfra kan du bevæge dig sydpå, hvor du kan leje en lejlighed i nærheden af en af de mange nationalparker, og dermed benytte lejligheden som base for en række naturoplevelser. Derfra kan du køre videre sydpå mod Los Angeles og se de fantastiske Hollywood, inden du slutter din roadtrip i San Diego på grænsen til Mexico.

En storbyferie i mægtige Californien

Leder du efter en storbyferie, vil Californien give dig et kæmpe udvalg af byer. Los Angeles, San Francisco, Sacramento, San Diego, San Jose, Santa Cruz er blot nogle af de mere kendte byer, som alle er et besøg værd i Californien. At gennemgå hver enkel by og give forslag til attraktioner, vil tage det meste af en weekend. I stedet anbefaler vi at gå på eventyr i disse storbyer og komme så tæt på de lokale som overhovedet muligt. Det kan også klart anbefales at leje en bil og køre staten tynd. På den måde kan du besøge så mange af storbyerne som muligt, samtidig med at du oplever statens storslåede naturområder. Der findes adskille ruter som bringer dig forbi steder, hvor du simpelthen bliver nød til at sagtne farten for at få det hele med.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Carsten
Carsten
10 Fantastisk
juli 2015
Moderne værelse i City Center 1

Fantastisk dejligt sted - 10 m fra Walk of ame / Hollywood Blvd - downtown Hollywood - dejligt sted - kan klart anbefales - Mary, fantastisk HOST - vender gerne tilbage hertil...SUPER.......

Henriette
Henriette
8 God
oktober 2014
Perfekt værelse i City Center 17

Mary og Steve var søde, hjælpsomme og gæstfrie. Værelset var rigtig pænt og rent. Badeværelserne var i orden og rene. Køkkenet var ok, men lidt spartansk ang. service, hvis man ville lave mad fra bunden, f.eks. manglede der knive. Om nat...

Rasmus
Rasmus
8 God
april 2014
Moderne romantisk lejlighed på Hollywood Blvd!

Dejlig lejlighed, super beliggenhed. Meget sød, hjælpsom og flexibel vært. Vi havde dog lidt problemer med at komme i kontakt med hinanden i starten, men det løste sig. Alt i alt har vi haft et dejligt ophold.

heidi
heidi
10 Fantastisk
juni 2012
Fantastisk Luksus Apt, Tæt G.Gate Park & ??Beach

Dejlig lejlighed, som var perfekt for vores familie (2 voksne+3 mindre børn). Lå lidt langt fra downtown SF, men bus 38 kørte hele tiden, med stop lige udenfor, så det var ikke noget problem - i hvert fald ikke, når vi ikke skulle studer...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder