Ferieboliger i Caorle

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Caorle

Ferielejligheder og Ferieboliger i Caorle

Caorle er en smuk havneby nordøst for lagunen ved Venedig-lagunen. Byen ligger mellem Jesolo og Bibione og har hele 18 kilometer badestrand langs Adriaterhavet. Med sine fantastiske strande, sin nære beliggenhed med andre feriebyer og forlystelsesparken og vandlandet "Aquafollie" er Caorle en utroligt populær ferie destination. Man kan ligeså opleve et væld af kulturelle oplevelser, heriblandt historiske byggerier som Katedralen i Caorle, de berømte "Casoni" samt den nære beliggenhed til Venedig, der sørger for masser af oplevelser og underholdning for hele familien.


Et ophold i Caorle

Caorle er en by som skabt til turisme, hvor man finder et bredt udvalg af ferieboliger og sommerhuse til enhver smag og budget. Hvad end man ønsker en skøn ferielejlighed ikke langt fra havet eller en privat villa i rolige omgivelser, så tilbyder Wimdu i dag et stort antal ejendomme i og omkring byen. Man kan ydermere finde ferieejendomme i det populære Bibione ikke langt mod nordøst. Læs videre om denne fantastiske ferie destination og find din perfekte feriebolig i dag!


Historien om Caorle

Byen blev først grundlagt cirka 40 år før Kristi fødsel, som en havneby for militært samt kommercielt formål. Efter Romerrigets fald i det 5. århundrede begyndte flere og flere at flytte fra landet ud til kystbyerne som Caorle, for at undslippe barbarerne der kom ned nordfra, der resulterede i at byens befolkning voksede stødt. Efter byen slog sig til den nyoprettet republik Venedig, blev byen et vigtigt element i lokalområdet og blev vidne til en periode med stor økonomisk fremgang og udvikling. Dette skulle dog ikke vare længe, eftersom perioder med konflikt af forskellig slags medførte byens nedgang. Der skulle gå mange år før dette vente, hel til det 19. århundrede, hvor byens fokus på turisme gav et løft i den positive retning. I løbet af 60'erne begyndte turismen for alvor at tage fat, der senere skulle vise sig udviklingen ledte til at byen blev blandt landets mest populære destinationer, både for italienske og udenlandske turister der kommer hertil for at nyde den fantastiske sommer i byens mange ferielejligheder og sommerhuse.


Ting at se og opleve i Caorle

Som værende et særdeles populær ferie destination, tilbyder Caorle spændende aktiviteter og attraktioner for enhver smag. Katedralen i Caorle på Piazza Vescovado er specielt interessant, der blev opført i det tidlige 10. århundrede i den venetianske arkitektur fra den tid. Katedralen har et cirkelformet tårn opført i romansk stil. Sammen med alteret i byzantinsk stil er katedralen en konstruktion i absolut særklasse. Hvis man ønsker at opleve søndagsmessen anbefaler vi man ankommer i god tid, da man kan forvente utroligt mange lokale besøgende på denne tid. En anden populær kirke i Caorle er Jomfru Maria Kirken, der ligger ud til vandet i byen. Kirken blev øjensynlig første gang opført i det 6. århundrede af folk der flygtede til området, for at undslippe hunnerne der bevægede sig mod landet fra Mongoliet. På siden af kirken kan man se to kors lavet af marmor, der blev sat der i år 1727 efter en stormflod, hvor kirken på mirakuløst vis stod uskadt hen.

En anden interessant attraktion med Caorle, er de såkaldte Casoni - hytter opført i halm og og strå. Disse hytter ligger omkring Venedig-lagunen og er bygget op mod ti meter høje i naturmaterialer. De er særdeles karakteristiske for området og står som et symbol på den perfekte fusion mellem mennesker og naturen. Hytterne benyttes stadig den dag i dag som ferieboliger og forsamlingshuse og de kan besøges på udflugter, enten cykelture eller med en båd fra Caorle.

Strandene

Der er i alt fire strande omkring Caorle; Levante, Ponente, Porto Santa Margherita og Duna Verde. Den mest populære af disse fire er uden tvivl Levante, der udover sin brede og smukke sand areal, krystalklare vande samt gåafstand af centrum og byens mange ferieboliger også tilbyder en række sportsaktiviteter man kan deltage i, såsom beach volley. Vandstanden er relativt lav, der gør området perfekt til børnefamilier.


Transport til og fra Caorle

Den umiddelbart letteste måde at komme til Caorle, er ved at flyve til Venedig. Venedigs største lufthavn, Venice Marco Polo Airport, ligger i direkte flyforbindelse med Kastrup lufthavn og turen tager lige over to timer. Idet der er næsten 80 kilometer fra lufthavnen til Caorle, anbefaler vi leje af en bil. Med egen bil kan man ligeså lettere besøge nogle af de omkringliggende byer og seværdigheder. Dette anbefaler vi dog også at gøre med cykel, der giver den perfekte mulighed til at udforske den italienske natur og skønhed. Hvis man ønsker at besøge Venedig, skal man være opmærksom på det ikke er muligt at køre i størstedelen af byen. Her finder man ligeså et bred vifte af charmerende og romantiske ferielejligheder.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder