Ferieboliger i Cap d'Agde

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Cap d'Agde

Ferielejligheder og Ferieboliger i Cap d'Agde

Det idylliske Cap d'Agde er et ferieresort og havneby nær byen Agde i den franske kommune Herault. Regionen hvor man finder Cap d'Agde er utroligt værdsat og velbesøgt af turister fra Frankrig og resten af verden, med sine kilometerlange strande, fantastiske klima og kulturelle oplevelser. Cap d'Agde er en relativt lille og rolig by sammenlignet med storbyer som Cannes og Saint Tropez, der giver plads til fred, ro og fordybelse i de skønne rammer af et charmerende feriehus med hele familien. Hele vejen langs kysterne omkring Cap d'Agde kan man finder et væld af sommerhuse og andre ferieboliger, der godt og vel lejes året rundt af de mange besøgende, der nyder skønheden der kan findes her. Læs om nogle af de mange ting du og din familie kan se og opleve på en ferie i Cap d'Agde og find så jeres perfekte feriehus til en hyggelig tur til Sydfrankrig!


Ting du nok ikke vidste om Cap d'Agde

Cap d'Agde har verdens største nudiststrand og tiltrækker tusinder af naturister fra hele verden hvert år!Cap d'Agde er velbesøgt blandt yngre mennesker, der tilbringer deres sommerferie her.Byen Agde var oprindeligt et tilflugtssted for sejlere, men har sidenhen ændret sig gennem årene til et verdenskendt ferieresort.Nær Cap d'Agde ligger Montpellier - en stor studieby med et af de ældste universiteter i verden.

Strandene ved Cap d'Agde

Cap d'Agde er mest af alt kendt for sine fantastiske strande og kystlinje, der er dækket af de fineste, hvide sand - intet mindre end 11 sandstrand giver tilsammen hele 14 kilometers ren fornøjelse for hele familien. Man finder flere både kunstige og naturlige strande ved Cap d'Agde, der næsten året rundt er velsignet af blå himmel og dejligt solskin. Alle strande er udstyrer med forskellige målestationer, livreddere, samt masser af initiativer til at holde strandene rene og bevare den naturlige skønhed man finder her. Bemærk at det i sommersæsonen ikke er tilladt at have hunde med på stranden. Cap d'Agde er ydermere kendt for verdens største nudiststrand, der alene tiltrækker masser af turister hver sommer. Nudistområdet er så stort det nærmest kan betegnes som en by i sig selv, med faciliteter som supermarkeder og en restaurant, der ligger lige nordøst for selve Cap d'Agde.


Ting at se og opleve i og omkring Cap d'Agde

Naturligvis er Cap d'Agde primært kendt som en ferieby, hvor størstedelen af de mange besøgende kommer for at slappe af på strandene og på de mange caféer og restauranter byen tilbyder. I sommermånederne summer havneområdet af liv og glade dage, hvor man tit kan opleve udendørs arrangementer af forskellig slags. Nær havnen kan man også besøge det imponerende Aqualand, et stort udendørs vandland med swimming pools, bølgebassiner og vandruchebaner i verdensklasse. Vandlandet er en dejligt udflugt for hele familien, hvor man er garanteret en dejlig dag. Man kan også besøge Île des Loisirs, der er en hyggelig forlystelsespark beliggende på den centrale ø midt i havnen. Her kan man både prøve klassiske forlystelser som rutschebaner og karruseller, samt spille minigolf og køre gokarts.

Ikke langt ud for kysten ved Cap d'Agde, kan man besøge den lille ø Fort de Brescou, hvorpå der ligger et gammelt fort der i sin tid fungerede som fængsel. Der sejler skibe fra Cap d'Agde ud hertil hele dagen, der er en spændende udflugt hvor man kan høre meget mere om den lille fæstning. Kunne du tænke dig at lære mere om livet under overfladen ud for den franske kyst? Besøg Aquarium du Cap d'Agde, hvor man kan se og høre en masse om det maritime liv i middelhavet, samt opleve masser af forskellige fisk og hajer. Regionen omkring byen er kendt for sin historiske arv og Agde er tilmed en af de ældste byer i hele Frankrig. Vi anbefaler et besøg til Musée de l'Ephèbe i Cap d'Agde, hvor man kan opleve en masse flotte og lærerige udstillinger der strækker sig helt tilbage til antikkens Sydfrankrig.


Transport til og fra Cap d'Agde

Den umiddelbar letteste måde at komme til og fra Cap d'Agde, er ved at flyve til Montpellier. Lufthavnen her, Montpellier–Méditerranée Airport, kan tilgås direkte fra Kastrup lufthavn, på en tur der blot tager cirka to en halv time. Selve Montpellier ligger omtrent 70 kilometer nordøst for Cap d'Agde. Når man ankommer i lufthavnen, ville vi anbefaler man lejer sin egen til til en ferie i Cap d'Agde, der gør det væsentligt lettere ikke blot at komme fra Montpellier til Cap d'Agde, men også at se de omkringliggende egne af byen. Husk dog at bestille bilen hjemmefra, der gør det noget billigere.


Cap d'Agde er en utroligt skøn og dejlig ferieby, hvor man i sandhed kan få en ferie for alle sanser. Strandene er i verdensklasse, de kulturelle oplevelser er bestemt ikke få og de to forlystelsesparker skal nok blive populære blandt de yngre medlemmer af familien. Find eksempelvis et skønt feriehus for hele familien langs de de badevenlige strande, eller måske en charmerende og hyggelig ferielejlighed blot for dig og din udkårne. Uanset hvorfor og med hvem kan tager sin ferie i Cap d'Agde med, kan vi garantere man dette er den perfekte destination til at få ladet batterierne op igen. Find jeres perfekte feriebolig i dag og få en ferie i Sydfrankrig med alt hvad der skal til!

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder