Ferieboliger i Chengdu

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Lejligheder og Ferielejligheder i Chengdu

Chengdu er hovedstaden i Sichuan provinsen i det Sydvestlige Kina. Byen plus forstæder huser mere end 14 millioner indbyggere og er dermed en af Kina’s største byer. Chengdu har ligesom resten af Kina gennem de seneste år gennemgået en helt utrolig udvikling. Byen betegnes af mange som en af de vigtigste økonomiske centre i Kina, og er også en by med relativt høje leve standarder for Kina. I dag er byen meget industrialiseret og er kendt for sin maskinindustri og flyindustri. Chengdu ligger i et meget frodigt område, også kaldt ”landet af himmelen” eller ”landet med overflod”. Byen har en lang historie. Rent faktisk var Chengdu Kina’s hovedstad i slutningen af forrige årtusinde, og er den dag i dag stadig scene for et bredt udvalg af kulturelle og historiske tilbud. Byens historie udpensler sig i Sanxingdui, som er et udgravningssted ca. 40 km uden for byens grænser. Udgravninger vidner om en højt udviklet bronzekultur som opblomstrede for mere end 1000 år siden. En af Kina’s kendetegn,pandaen, har et særligt tilhørsforhold til Chengdu. Den truede bjørn, som om noget er Kina’s varemærke, bliver opdrættet i Wolong Panda Reserve Chengdu i et forsøg på at redde dens eksistens.

Oplev Chengdu med egen ferielejlighed

En storby som Chengdu fortjener mere end en weekend. Det er simpelthen umuligt at se det hele på så kort tid. Problemet med at opbevare sig længere tid ad gangen i en fremmed by er at det er lig med hotelophold. På hoteller kommer man tit til at savne de hjemlige rammer og hvad de tilbyder af afslapning og madlavnings muligheder. Lejer du derimod en ferielejlighed gennem Wimdu vil du kunne kombinere en storbyferies utrolige oplevelser med hjemmets bekvemmeligheder. Forestil dig at kunne vende hjem til en fuldt møbleret lejlighed efter en lang dag med sightseeing, det er noget bedre end et kedeligt hotelværelse med en alt for dyr minibar og hårde stole som eneste alternativ til din seng. Dette scenarie er tilfældet hvis du vælger at booke hos os – ja og så er det billigere!

Din vært hjælper dig til en uforglemmelig storbyferie

På vores hjemmeside kan du kategorisere din søgning således at kun de lejligheder der passer til dine behov bliver vist. Det er en sjov oplevelse at klikke gennem de mange forskellige lejligheder i vores arkiv. Når du har fundet en du syntes ser interessant ud, kan du læse saglige anmeldelser fra tidligere lejere. På den måde kan du sikre dig at værten også er en type for dig. Netop en Wimdu vært kan være hele forskellen på en god og en formidabel ferie. Er du rigtig heldig vil din vært give dig tips til byen, og måske byder han dig også på en autentisk Kinesisk middag.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder