Ferieboliger i Chicago

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Chicago

Lejligheder og Ferielejligheder i Chicago

Mange ord skal til for at beskrive the Windy City. Ligesom LA og NY er Chicago en ligeså populær storby med masser at byde på. Chicago rummer kulltur, byliv, shopping og ikke mindst uanede mængder af kunst og arkitektur. Storbyferie, weekendferie eller miniferie. Du kan vælge lige det antal dage der passer dig og der er her noget at se for alle aldersgrupper. The Bean hvor du på fantastisk vis kan se en hel del af Chicago. Når du er der kan du gå en tur rundt i den nyopførte Millium Park. Tag op i Hancock Tower og stå på glasgulvet 95 etager over jorden og få et sus i maven! Få lidt motion og gå turen op ad The Magnificant mile som tager dig på sightseeing til små shops, butikker, restauranter og stor malls. Den 443 m høje skyskraber Sears Tower kan få selv den mest hærdede højdespringer, her kan du få udsigt over hele Chicago og Lake Michigan. På din ferie i Chicago kan du også tage på shopping for enhver pengepung. Storbyferie by night. Det bugner af teatre og musik men ikke mindst jazz,blues og soul.

Ferielejlighed i arkitekternes by

I Chicago findes der mange hoteller, men ville det ikke også være charmerende at opleve at bo i en lokal ferielejlighed? Du er garanteret ude at opleve og bruge din tid på at se Chicago så hvorfor ikke spare pengene ved at bruge dem på dejlige restauranter og shopping istedet for et dyrt hotel som du alligevel ikke skal bruge din tid i. Husk også, at Wimdu har oversigt over ferielejligheder i Zürich,Rimini,Guangzhou,Porto, London - overalt i verden.Oplev en venlig vært, som inviterer dig ind i hans ferielejlighed eller værelse.

Storbyferie i The Windy City

Chicago er værd at tage på storbyferie til året rundt, men vær beredt på at tage skiundertøjet og den tykke vinterjakke på, hvis du skal dertil i vintersæsonen. Årstiderne er dog meget smukke at overvære ligemeget hvilket tidspunkt. Med 8 millioner indbyggere og flere arkitektoniske opførelser er du sikret en masse spændende oplevelser på din ferie. Kombinér din ferie med en ferielejlighed fra Wimdu. Book allerede nu.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder