Ferieboliger i Comosøen

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Comosøen

Ferielejligheder og Ferieboliger ved Comosøen

Beliggende kun nogle kilometer fra de snetoppede Alper, og en kort togtur fra modebyen Milano ligger Comosøen, en af de mest spektakulære søer i regionen. Den måler i alt 120 km, og er omgivet af små idylliske landsbyer, der enten ligger helt ned til søbredden eller op ad de frodige bjergskråninger. Søen og dens omgivelser er bjergtagende og er indbegrebet af ren idyl. På trods af søens popularitet blandt turister, så er der en stilhed og en ro, der findes meget få steder i denne verden. Det er som om at Comosøen har en beroligende effekt på enhver der aflægger et visit.

Ønsker du en ferie i Norditalien, bør du uden tvivl overveje en ferie ved Comosøen. Wimdu kan hjælpe dig og din familie med at finde den helt rigtige feriebolig. Vi er et godt alternativ til de lidt kedelige hoteller ved comosøen eller den lidt mere primitive udgave; camping ved Comosøen. Om du ønsker et sommerhus med swimmingpool eller en lille hyggelig og autentisk lejlighed i en af de omkringliggende landsbyer, så kan Wimdu tilbyde sommerhuse der passer lige til dit behov og kan bidrage til en billig ferie.

Italiensk idyl og vandsport side om side

Kendt som en af Italiens smukkeste destinationer og berømt for sit landskab og dyreliv, er denne lille perle virkelig spektakulært for både turister og lokale. Ud over at være perfekt til afslapning og afkobling, så er Comosøen mindst lige så perfekt til sejlsport, windsurfing og kitesurfing. Her er plads til alle og der er en klar fornemmelse af at der er plads til alle og at man har respekt for hinanden. Vejene omkring søen er smalle og snoede, hvilket gør en køretur fra en by til en anden en smule angsprovokerende og interessant.

Det vidste du ikke om Comosøen

 1. Comosøen er omkring 50 kilometer lang og er Europas dybeste sø, med en dybde på mere end 400 meter
 2. Comosøen har lagt scene til James Bond filmen Casino Royale.
 3. Dronning Caroline af England besøgte i 1816 Comosøen og opholdt sig i Cernobbio, et område kendt for sine maleriske haver

Hvad skal du se

Comosøens utrolige natur har gjort den til et populært feriemål både for folk med behov for fred og ro, men bestemt også for de eventyrlystne vogehalser, der har lyst til at boldre sig på vandet med kitesurfing, windsurfing eller anden vandsport. Ud over selve søen, så er alle og enhver af de små idylliske byer rundt langs bredden, seværdigheder i sig selv. Her er en gennemgang af de byer der er et besøg værd;

I den sydlige ende af søen, ligger Comosøens største by, som også har lagt navn til denne fantastiske sø. Byen Como er et godt udgangspunkt, og selvom den ikke er helt så attraktiv som mange af de andre byer, så er det stadig en yderst elegant by. Como har eksisteret i mere end 100 år før kristi fødsel og var en romersk by. Oprindeligt var byen lagt på en af bjergene, men blev efter ordre fra Julius Cæsar flyttet til dens nuværende placering.

Tremezzo er en smuk lille by, lige overfor Bellagio. Hovedattraktionen her er Villa Carlotta, med sin prægtige botaniske have og flotte havnefront. Ellers er det værd at beundre de smukke villaer fra 17- og 1800-tallet.

Griante, som er en lille landsby beliggende på et plateau på den vestlige side af Como Søen, er især værd at besøge på grund af de omkringliggende villaer, og for den spektakulære udsigt over Comosøen fra Santuario Della Madonna delle Grazie di San Martino, en lille kirke, der ligger højt på bjergsiden. Det kræver nogle gode ben at komme derop, men anstrengelserne er det hele værd.

Menaggio, som er den vigtigste by på den vestlige bred, er en yderst attraktiv by, især fordi den ikke er så turistfyldt som Bellagio og Varenna på den modsatte bred. Byen har et dejligt område som kun er tilgængeligt for fodgængere. Her er der fyldt med caféer, gelaterias og restauranter.

Bellagio er en af Comosøens mest attraktive byer. Den er en af de mest turistfyldte og kan derfor være dyr. Bådene, der sejler rundt mellem søens småbyer, lægger til her og er som oftest udgangspunktet for turisternes bådtur på søen.

Varenna er en anden af de helt attraktive byer på den østlige kyst, modsat Menaggio og Bellagio. Her er det værd at besøge de attraktive og afslappende haver i Villa Cipressi og Villa Monastero. I Varenna er det også muligt at besøge en slotsruin, hvor der i dag af og til bliver afholdt shows. For at komme op til slottet, kræver det en stejl vandretur op af bjerget, med en stigning på mange hundrede meter.

Bellano, der ligger lige nord for Varenna på den østlige side, er en dejlig by uden alt for mange turister. Byens centrum er forbeholdt fodgængere, hvilket gør byen rolig og afslappet. I henhold med den italienske tradition, er de fleste butikker lukket fra middag/kl. 13 indtil omkring kl. 15. Bellano har tidligere været et center for silke produktion, men disse fabrikker er nu lukket.

Byen Lecco er en af de større byer langs Comosøen. Byen har en Befolkningen på omkring 25.000 mennesker og er et fint sted, hvis man gerne vil kigge nærmere på bjergene Piani d'Erna eller Grignetta.

Som det nok kan ses, har Comosøen en masse små perler og udflugtsmål, der er værd at besøge og udforske. Det handler bare om at finde ud af hvor man vil starte.

Hvordan kommer du rundt?

Med sine små snoede veje, kan det være en udfordring at komme rundt til Comosøens små byer i bil. Det kan dog lade sig gøre. Til de lidt mere forsigtige er det dog muligt at tage toget fra Milano til Comosøen og så er det muligt at kombinere storbyferie med naturferie. Hvis du har fundet en feriebolig i en af de små landsbyer ved bredden af Comosøen, så er det nemmeste at tage ”færgebussen”, som kan sejle dig mellem landsbyerne. Du slipper således for bilturen på de små og snoede veje.

Hvis du ønsker en smuk men billig ferie i Italien, kan Wimdu bidrage med forskellige typer ferieboliger, til overkommelige priser ved Comosøen. Her kan du booke alt fra et sommerhus med swimmingpool til en hyggelig og autentisk ferielejlighed i en af de små byer langs Comosøen. Hvis du vælger en kør selv ferie, behøver du ikke at vælge camping ved Comosøen, for at sikre dig en billig ferie. Wimdu kan sikre dig en mindeværdig ferie i hjemlige omgivelser. Det eneste du skal gøre er at vælge det der passer til dine behov.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Asger
Asger
8 God
august 2016
Comfortable and Cozy Soldino House

Dejligt sted. Søde værter.

Ann-Marie
Ann-Marie
10 Fantastisk
juli 2016
Warm and comfortable loft

Vi ankom til en stor dejlig og nyrenoveret lejlighed med en fantastisk udsigt over Comosøen. Der var alt hvad man kan ønske sig af service, stort køleskab og stor fladskærm. Stor og lækker terrasse, som vi brugte meget. Værtsparret og h...

Susanne
Susanne
8 God
juli 2016
Modern Apartment(Num.1)

Vi har boet i Stefano´s lejlighed i en uge, og det har været en rigtig god uge. Lejligheden ligger meget stille og er pæn og ren. Vi havde lidt problemer med Wifi, som Stefano fik ordnet - det lykkedes dog ikke at få TV signaler til at...

Anne-Sophie
Anne-Sophie
10 Fantastisk
januar 2016
Romantic Hideaway på Comosøen

Vi havde en helt igennem fantastisk dejlig ferie i denne hyggelige lejlighed med den flotteste udsigt, vi nogensinde har set. Vi kan kun anbefale andre at besøge denne lille perle. Meget autentisk og de sødeste mennesker, der bor/arbejde...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder