Ferieboliger i Cordoba

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Cordoba

Ferielejligheder og Ferieboliger i Cordoba

Córdoba er Argentinas næststørste by med 1,4 millioner indbyggere. Byen ligger i hjertet af Pampas regionen og er omgivet af dale, formet af tre bjerggrupper. I folkemunde går Córdoba under navnet “La Docta” som betyder den lærde. Navnet kommer af byens mange universiteter og videnskabelige institutter. Med mere end 200.000 studerende er det ikke mærkeligt, at byen er en af Argentinas mest livlige og kulturelle. Går du dermed med tanken om at finde en lejlighed i Córdoba, skal du være indstillet på fest og ballade. Eller det vil sige at muligheden i hvert fald er til stede, for byen har meget mere end bare et godt natteliv at byde på. Tag for eksempel en eftermiddag i Museo Provincial de Bellas Artes, som har en lang række interessante malerier. Du kan også vælge at besøge Centro de Arte Contemporáneo Chateau Carreras, der er et mindre slot fra det 19. århundrede, som udstiller mere moderne kunst. Foretrækker du et indblik i den lokale kultur, vil et besøg på Museo Histórico Marqués de Sobremonte ikke skuffe. Her udstiller de en lang række genstande, der har direkte relation til ikke bare Córdobas historie, men også hele Argentinas.

Lej en ferielejlighed i Córdoba og nyd byen til fulde

Føler du også, at din ferie nogen gange har været rigtig god, men alligevel ikke noget ud over det sædvanlige? En storbyferie burde jo netop handle om at opleve nye kulturer og lære landet og dets indbyggere at kende, så hvorfor er det, at vi vælger at bo på et generisk hotelværelse? Når man tænker over det giver det ikke meget mening. Wimdu er din hjælpende hånd i denne situation. Hos os kan du leje en privat ferielejlighed hvor du har mulighed for at kommunikere med de lokale. Det er en fantastisk chance for at få et indblik i den lokale kultur og måske kan du også lokke et par staldtips ud af din vært. Vores ferielejligheder er desuden også billigere end et hotelværelse. Det gør, at du kan få råd til mere ferie, hvilket jo, alt andet lige, er noget vi alle, går og drømmer om. Så hvad er din undskyldning for ikke at booke en ferielejlighed til din næste ferie?

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder