Ferieboliger i Costa Brava

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Costa Brava

Ferielejligheder og Ferieboliger i Costa Brava

Costa Brava - en region i det nordøstlige Catalonien på Spaniens Middelhavskyst. "Costa" betyder kystområder og "Brava" betyder klippefyldt eller kuperet, og navnet blev givet til området på grund af den geografiske placering mellem Pyrenæerne og Middelhavet. Siden 1950, har denne kyst nord for Barcelona været et populært feriemål for turister fra hele verden. Her finder du blandt andet historiske byer som Tossa del Mar, ”party-byer” som Lloet del Mar og Callela og perler som Llafranc og Cadaques. Der er masser af muligheder hvis du ønsker en aktiv ferie på Costa Brava, med vandsport og natteliv. Hvis du derimod er til afslapning og ro, er det heller ikke svært at finde en afsides bugt eller en stille bar, hvor du kan nyde livet og koble af. På denne måde er der mulighed for at forme ferien lige som du ønsker det. Med Wimdu, kan du booke din feriebolig på Costa Brava. Vi har alt fra små hyggelige lejligheder i byernes centrum, til luksuriøse ferieboliger lige ud til havet. Her kan du som sagt få det der passer til dit budget og dit temperament. Hvis du ønsker et udvalg af billige ferieboliger i Spanien og især på Costa Brava kysten, så står Wimdu klar til at hjælpe dig.

Det vidste du ikke om Costa Brava

  1. På grund af områder som Alt og Baix Emporda, kan Catalonien prale af mere end 2.020 hektar vinmarker.
  2. Regionen producerer omkring 50.000 hektoliter vin om året, svarende til 35 millioner flasker.
  3. Bay of Roses (Gulf of Roses) i Costa Brava er en af de 48 smukkeste bugter i verden, som er blevet bekræftet af UNESCO.

Hvad skal du se?

I modsætning til andre feriedestinationer og kyststrækninger, tilbyder Costa Brava også mange andre ting end bare smukke sandstrande og farverige drinks. På Costa Brava er der flere museer og historiske seværdigheder, smuk arkitektur og en charmerende kultur. Som en del af Catalonien, som ser sig selv som en selvstændig stat, er kulturen og ikke mindst sproget meget anderledes for det du vil se i resten af Spanien.

Costa Brava kysten kan du opleve en kombination af fantastiske naturreservater, smukke haver og ikke mindst eventyrlige bugter og strande. Her er der virkelig noget for enhver smag. Teatre-Museu Dalí er en af de vigtigste og mest besøgte museer i Catalonien. Museet er en hyldest til kunstneren Salvador Dalí og ligger i hans hjemby Figueres. Her kan man se de fleste af hans værker og han ligger begravet i en af krypterne under museet. Teatre-Museu Dalí er blot et af næsten halvtreds museer i området. Der er også arkæologiske museer som Museu d'Arqueologia de Catalunya i Girones, men også et fiske museum i Palamos, samt et legetøjsmuseum i Alt Empordà.En anden interessant seværdighed er Pubol Slot i Púbol. Derudover er kysten mellem Roses og Tossa de Mar et besøg værd, ligesom den UNESCO beskyttede bugt Bay of Roses bør opleves.

Langs Costa Brava ligger der mange små og hyggelige kystbyer, som er et besøg værdigt. Her kan nævnes Pals, Begur, Tamariu, Platja d'Aro, Empuriabrava, L'Estartit, Aigua Blava, Fornells, Calella de Palafrugell, Calonge, Palamos og Sant Feliu de Guíxols.

En af kystens helt store seværdigheder er Tossa del Mar, med sin fantastiske Middelalderby Villa Vela, som ligger på en klippeskråning ud til Middelhavet. Villa Vela består af de oprindelige huse og gader, omringet af en imponerende bymur og med dens unikke tårne fra 1100-tallet. Her er der en fantastisk udsigt over klippekysten og Tossa del Mar. Vila Vella er utroligt godt bevaret og fungerer stadig, den dag i dag, som en aktiv landsby med masser af liv. På det søde torv Plaça d'Espanya, finder du restauranter, små butikker og hyggelige cafeer. Der er dokumentation for at der i dette områder har været beboet siden 400 år før kristi fødsel.

Naturen

I 1998 skrev de lokale langs Costa Brava under på en kontrakt, kaldet carta de Tossa, der skulle fremme miljøbeskyttelse, sammen med turismen. Denne fælles front mod miljøskadende aktiviteter og man anerkendte værdien af regionens meget forskelligartede natur.

Medes-øerne ud for L'Estartit Coast er et naturreservat og er hjemsted for et sundt og varieret undersøisk liv. Dette naturreservat er et slarafenland for dykkere og hvis du ”bare” vil snorkle, er det uden tvivl en oplevelse værd.

Naturparken Cap de Creus i den nordlige del af Costa Brava, i Port de la Selva, et af de mest unikke naturområder på Den Iberiske Halvø, med et areal på 13.886 hektar delt over 10.813 hektar jord og 3.073 hektar vand.

Aiguamolls de l'Emporda er beliggende i den nordlige del af Costa Brava, mellem byerne Castelló d'Empúries-Empuriabrava, Sant Pere Pescador og Roses. Parken er den største af sin art i Catalonien og har et stort antal af oprindelige arter af planter og dyreliv.

Montseny Natural Park, der ligger inde i landet og derfor lidt væk fra kysten, i Arbúcies (Selva), er det højeste område af den catalanske kyst-bjergkæde, og krydser grænserne af provinserne Barcelona og Girona. Det varierede landskab, der højdemæssigt falder og stiger, har skabt et mangfoldigt dyre-og planteliv.

Strande og bugter

Langs Costa Brava, er der hele 199 badeområder, og det er alt fra store strande proppet med turister, til de små private bugter, der kan nås med bil eller cykel. Empuriabrava, er Costa Bravas største strand, men måske også den mest blæsende. Herfra får du en fantastisk udsigt over Roses bugten samt Cap de Creus og Montrgri Massif. Der er også en strandpromenade, der strækker sig mellem Les Llaunes i syd og La Rubina i nord.

Tamariu er en familie favorit, og det tager cirka en time at nå stranden fra Girona. Langs stranden er der nogle fantastiske fiskerestauranter.

El Port de la Selva er en lille middelalderby med en dejlig strand med sand og småsten, hvorfra du kan stå på jet-ski, parasailing og dyrke anden vandsport. Her kan du også besøge det middelalderlige slot og kloster, samt Santa Crue-BYN.

Sa Caleta er en kun 15 meter lang og 5 meter bred strand og en meget special bade/strand oplevelse, hvis du formår at finde plads. Du kan komme til Sant Feliu de Guíxols bugt til fods eller i bil. Det der er mest imponerende ved stranden er, at den er placeret i et middelalderslot, der har udsigt til havet.

Costa Brava har en masse ting at byde dets besøgende. Der er masser af mulighed for at få sig noget kultur, få shoppet, nyde god mad, lære om Costa Bravas historie og nyde områdets arkitektur. Med en ferielejlighed i Costa Brava kan du opleve det som de lokale.

Hvordan kommer du rundt?

Når turen går til Costa Brava, skal man overveje hvad man vil med sin ferie. Vil man bevæge sig rundt langs kysten og opleve Costa Bravas seværdigheder, eller ønsker man at blive i en enkelt by og udforske hvad den har at byde på. Uanset hvad er det ikke særligt kompliceret at tage et fly til Costa Brava. Fra Barcelona-El Prat Airport, er der gode transportmuligheder til Costa Brava kysten og dens smukke byer. Så når du rejser til Costa Brava, kan du nøjes med at bruge den offentlige transport. Hvis du dog ønsker at komme rundt langs Costa Brava kysten og opleve flere af områdets smukke attraktioner, kan en bil godt anbefales.

Leder du efter feriehuse i Spanien og endnu bedre; leder du efter billige ferieboliger i Spanien, kan Wimdu hjælpe dig med at finde lige netop den ferielejlighed eller feriebolig du leder efter. Vi har ferielejligheder i det meste af Spanien og Costa Brava er ingen undtagelse. Så når turen går til Costa Brava, står Wimdu klar til at hjælpe dig og din familie med at finde den ideelle feriebolig ved Costa Brava kysten.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Annette
Annette
10 Fantastisk
august 2017
BEAUTYFUL PENTHOUSE NEAR THE BEACH

Vi har haft (5 personer) en rigtig dejlig ferie i Simone og Sandras lejlighed i Pineda. Den er stor og godt indrettet, med en fantastisk tagterrasse. Lejligheden ligger virkelig centralt, med slagter, fiskehandler, grønthandler samt fler...

Peter
Peter
10 Fantastisk
april 2017
APARTMENT WITH SEA VIEWS

Lejligheden i Roses var meget lækker og havde en fantastisk beliggenhed, med flot udsigt over Middelhavet. Desværre brækkede min kone sit venstre ben, dagen efter vi var ankommet, så det var meget uheldigt. Vanessa var meget sød og delta...

Henrik
Henrik
10 Fantastisk
juli 2016
Apartment with pool, 7min from the beach

Utrolig søde udlejere. Vi fik en meget varm velkomst, da vi skulle have udleveret nøglerne til lejlighederne. Lejligheden er i god stand, og der er alt det der skal være. Gode senge og fint funktionelt køkken. Dejligt at den ligger i et ...

gunner lykkegaard
gunner lykkegaard
8 God
marts 2015
Dobbeltværelse nær tog / bus station

Dette er et rigtig godt sted, midt i Girona , og Pilar er en meget god og hjælpsom værtinde. Et godt værelse, og badeværelse alt meget moderne, velfungerende.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

…og vi elsker vores lejligheder