Ferieboliger i Cusco

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Cusco

Ferielejligheder og Ferieboliger i Cusco

Den spanske by Cusco ligger i det sydøstlige Peru og er omringet af de flotte Andes bjerge som giver dig rig mulighed for at opleve udendørs liv, sport og have en aktiv storbyferie. Cusco har besøg af intet mindre end 1,5 millioner turister hvert år. Cusco er en meget attraktiv destination. Med så mange turister og en stor by, kan du være sikker på, at din ferie bliver oplevelsesrig og indeholder lidt af hvert. Arkitektur, kunst, madoplevelser og sightseeings for enhver smag. Cusco er indehaver af Machu Picchu, som er mange backpackers yndlingsdestination. Her kan man trekke 4 dage op ad Inca Trail eller tage toget som blot tager 4 timer. En stor del af Cusco består af monumenter, historiske bygninger, arkitektur og kunst. Du kan også finde mange dejlige barer og restauranter hvor maden er billig men god. Få en snak med din vært som har din ferielejlighed om hvor de gode steder er henne.

Ferielejlighed i Cusco

Måske er du så betaget af Cusco og overrasket over de mange oplevelser, at du gerne vil blive længere og dermed bo i din lejlghed. De store udbud af overnatningsmuligheder, der er hos Wimdu skal nok kunne give dig muligheden for at rykke over i en anden, hvis ikke din vært er så venlig at lade dig blive nogle ekstra dage. Tjek også vores udvalg af ferielejligheder i Bologna,Skagen,Århus,Odense, Berlin eller en hvilken som helst by du vil opleve.Du har chancen for at få nogle nye rejsebekendte du kan dele dine oplevelser og eventyr med. Lad Wimdu hjælpe dig med at finde den helt rigtige ferielejlighed.

Storbyferie backpackernes land

Historien om din storbyferie i Cusco bliver ikke kun om de mange sightseeing og den skønne natur. Men sikkert også om at bo hos en lokal og få et indblik i peruianernes dagligdag og levemåde. Måske kommer du hjem med nogle oplevelser som kun din vært kunne vise dig og ingen andre vidste noget om. Din storbyferie i Cusco vil med garanti være en speciel én af slagsen. Klik forbi Wimdu og se udvalget af de mange lejligheder, der er tilgængelige.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder