Ferieboliger i Cuxhaven

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Cuxhaven

Ferielejligheder og Ferieboliger i Cuxhaven

Cuxhaven er en by beliggende i Niedersachsen i det nordlige Tyskland ud til Nordsøen. Cuxhaven er en vigtig fiskerby og fungerer samtidig som registrerings punkt for skibe på vej til Hamborg. Turisme er byens andet store erhverv ca. tre millioner overnatninger om året. Det er derfor ikke hoteller eller vandrehjem det skorter på i Cuxhaven, men hvorfor ikke prøve noget nyt næste gang, som f.eks en ferielejlighed. Hvis man godt kan lide en afslappende ferie, er Cuxhaven et glimrende valg. Bylivet er ikke noget at prale af, men til gengæld er der utroligt mange tilbud til børnefamilier og par som ænsker en afslappende ferie. Byens varetegn er Kugelbake som er et tårn der markerer det geografiske punkt hvor floden Elben ender. Vil man nyde udsigten af de mange skibe der passerer byen er der muligheder for at komme op I Alte Liebe hvor navnene på de passerende skibe endda bliver læst op for dig. Cuxhaven har også Europas eneste skibsvrags museum, Wrackmuseum. Som navnet antyder, er det et museum fyldt med forliste skibe.

Egen ferielejlighed ved stranden

Som nævnt er Cuxhaven et stille og roligt sted. Det er perfekt til børnefamilier og byens strande er perfekte legepladser, hvor man kan fordrive dagene med at bygge sandslotte og bade i den forfriskende Nordsø. En af mange turisters yndlingsattraktion i Cuxhaven er at vente på lavvande, så man kan tage en gåtur på stranden og lede efter muslinge skalder, rav eller bygge store sandslotte i det mudrede sand. Én ting er sikkert og det er at Cuxhaven er et sted for udendørs aktiviteter.Efter en lang dag ved stranden kan I trække Jer tilbage til en dejlig ferielejlighed, hvor I kan bruge aftenen på brætspil eller bare nyde en god hjemmelavet middag fra ferielejlighedens eget køkken. Som danskere ved vi alle hvad en lang dag med masser af frisk luft gør ved en. Man bliver utroligt træt og får lyst til at slappe af i hjemmets trygge rammer. Det er der rig mulighed for, hvis du lejer en ferielejlighed hos os. Bryg en dejlig kop kaffe, tænd op i lejlighedens brændeovn, kravl under tæppet og nyd en dejlig stille aften I din ferielejlighed.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder