Ferieboliger i Dalian

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Lejligheder og Ferielejligheder i Dalian

Dalian er en storby beliggende i det Nordøstlige Kina. Dalian betsår af en række distrikter og byen har mere end 3,5 millioner indbyggere i centrum og næsten dobbelt så mange hvis man tæller forstæderne med. Planlægger du en storbyferie til Dalian, er det måske en god ide ikke at tage dertil i Juli eller August. Byen er her vældig populær blandt kinesere og priserne stiger dermed på mange af byens attraktioner. Desuden kan det i den nævnte periode være sværere at finde overnatning. Vi har dog også en række ferielejligheder i Dalian som, hvis du er heldig, er ledige på din ferie. I Kina er Dalian kendt for sine mange pladser og parker. På Xinghai Square finder du en masse turistattraktioner. Pladsen er desuden den største i hele Asien. Besøger du Dalian i slutningen af April burde du opleve kirsebærtræerne blomstre. Ca. 20 minutters kørsel fra Dalian finder du landsbyen Long Wangtang hvor de ca 3000 kirsebærtræer danner et imponerende skue. I Kina er Dalian berømt for sine mange fine strande, som hvert er tiltrækker utroligt mange kinesiske turister. Hvis du ikke har noget imod at ligge tæt, er Xinghai Stranden en oplevelse. Foretrækker du derimod mere plads, vilXinghai Strandenvære et bedre valg.

Besøg Dalian med egen lejlighed

Som en hver anden storby har Dalian en lang palet af overnatningsmuligheder. Alt lige fra hoteller til hostels er populære blandt turister, der besøger byen. De er begge alternativer, der har været anvendt gennem utrolig lang tid, men der er kommet en ny spiller på markedet. Den mere sociale rejseform vinder frem over hele verden - af gode grunde. Lejer du din ferielejlighed hos Wimdu, får du en mere autentisk storbyferie. Det er slut med kedelige hotelværelser og morgenmadsbuffeter. I stedet bor du i en lokals lejlighed, med alt hvad dertil hører. Du har eget køkken og kan dermed tilberede dine egne retter. Det er noget som man vil sætte pris på når man er på storbyferie i Dalien, da det lokale køkken ikke har det bedste ry. Med din egen ferielejlighed får du typisk også mere plads, for færre penge. Det er vel noget vi alle kan sætte pris på.

Det er nemt, hurtigt og billigt at bestille din storbyferie

Når du booker hos Wimdu er du garanteret, at din udlejer ikke beholder dine penge uden at du får, hvad du var lovet. Vi tilbageholder alle beløb indtil 24 timer efter check-in. På den måde får udlejer ikke noget ud af at snyde og du kan som lejer hos Wimdu føle dig sikker på en god storbyferie. Når du har fundet den perfekte ferielejlighed til dig og din familie, booker du simpelthen bare på vores hjemmeside. Det tager ikke lag tid og inden du ser dig om, er du godt på vej til en storbyferie med egen ferielejlighed.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder