Ferieboliger i Danmark

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Danmark

Ferielejligheder og Ferieboliger i Danmark

Det kommer ikke som nogen overraskelse at sydens sol begynder at trække hen over foråret og sommeren, når valget skal falde på årets sommerferiedestination.Om så det er de kulturelle oplevelser eller blot hygge og afslapning med familien, behøver vi dog slet ikke kigge så langt for at finde disse kvaliteter. Vores helt eget Danmark har ligeså en overflod af kulturelle oplevelser for alle sanser overalt i landet - alt fra smukke, uspoleret klitplantager i Jylland til storbyens hektiske charme i København eller Aarhus. Danmark er verdenskendt for vores mange, unikke seværdigheder der kommer i form af ædle slotte, naturreservater og kulturelle events der afholdes rundt om i landet. De danske øer er ligeledes velbesøgt at danskere såvel som internationale turister der kommer hertil, for at opleve den danske kultur og stemning. Landet har en alsidig kulturel historie, blandt andet i form af vikingetiden, der afspejles i de mange vikingecentre i Danmark. Den verdensberømte margueritruten er en særlig turistrute, der leder forbi over 200 af Danmarks mest berømte seværdigheder og naturområder, der bestemt er værd at kigge nærmere på hvis man ville have det hele med. Kort sagt er der nok at tage fat på.

Hvad end det er en storbyferie i København eller et dejligt sommerhus til en parferie eller familieferie i den danske natur man leder efter, så kan Wimdu tilbyde en bred vifte af ferielejligheder og feriehuse overalt i landet i landet. Her er et par gode råd og destinationer, der bestemt kan gøre din næste ferie mindesværdig - og så er der heller ikke så langt.

De danske storbyer

På samme vis som en indbygger af Rom ikke ville finde Colosseum særligt mindesværdigt, finder mange danskere nok heller ikke de danske storbyer som København, Odense og Aarhus specielt interessante. Dette er dog syd, da de danske byer alle tilbyder et overflødighedshorn af kulturelle oplevelser og seværdigheder i verdensklasse, som hvert år tiltrækker internationale turister i hobetal.


København

Vores alle sammens København er en ægte storby af international karakter. Byen er af flere omgange anset som værende en af verdens smukkeste byer, og ender endda til tider øverst på denne liste! København tilbyder oplevelser for hele familien, store som små, og med sin egen ferielejlighed kommer man bestemt ikke til at kede sig her. Besøg eksempelvis det verdensberømte Tivoli i centrum eller det nyligt opførte Den Blå Planet på Amager. Tivoli er og har længe været Danmarks suverænt mest populære turist attraktion, der alene i 2012 tiltrak mere end 2.7 millioner gæster. For de kunstinteresseret kan man eksempelvis besøge Ny Carlsberg Glyptoteket, der råder og en bred vifte af forskellige kunstudstillinger fra forskellige perioder af verdenshistorien, lige fra antikkens Grækenland og Italien til værker af nogle af Danmarks største kunstnere. Nationalmuseet er landets største museum med kunst fra danmarkshistorien, heriblandt fra oltidens Danmark og den Kongelige Møntsamling.

De mange slotte i og omkring København er bestemt også et besøg værd af enhver der kommer til hovedstaden. Det smukke Rosenborg Slot ved Kongens Have nær indre by. Slottet er primært museum, hvor blandt andet kronjuvelerne i deres overdådige skønhed er udstillet. Amalienborg Slot er hovedresidens for den danske monark, og ligger ikke langt fra Rosenborg samt det gamle stjerne-formet forsvarsanlæg Kastellet. Der er nok at opleve i byen, og den relativt kompakte størrelse gør byen let at udforske til fods.


Odense

Det skønne Odense på Fyn, også kendt som Danmarks største landsby, gemmer på en særlig charme man ikke finder mange andre steder i landet. Odense er fødebyen for den verdenskendte danske digter og forfatter H.C. Andersen, der står bag en bred vifte af de mange historier vi alle er vokset om med. Besøg eksempelvis museet H.C. Andersens Hus, der udstiller hans digtsamlinger og hvor man kan høre historien om hans liv og værker. Et andet yderst interessant museum i byen der bestemt også er et besøg værd er Jernbanemuseet. Her kan man opleve lokomotivets historie i Danmark og komme indenfor i specielle togvogne, heriblandt den nydeligt udsmykket kongevogn, den royale familie rejse med rundt i landet i gammel tid. Man kan også ligge et besøg forbi den store Odense Zoo, med mere end 2.000 dyr og over 140 forskellige arter. Der er så sandelig noget for hele familien på en ferie i Odense.


Aarhus

Aarhus er en moderne storby ud til Aarhus Bugt, der på samme vis som København kan boltre sig med status som en ægte storby. Byen har godt en kvart million indbyggere og er en by i rivende udvikling med ferielejligheder i moderne, dansk stil. Den nok mest velkendte attraktion i Aarhus er Den Gamle By. Her kan man møde Danmark som så det ud for op mod 500 år tilbage omgivet af autentiske bygninger og indbyggere. Der er en unik tidsrejse der bestemt ville gøre indtryk på hele familien, og den gamle by er ligeledes en populær seværdighed blandt udenlandske turister i byen. Aarhus er ydermere end by kendt for sin modernisme og kunst, der blandt andet afspejles i ARoS Aarhus Kunstmuseum. Museet udstiller moderne, dansk kunst og tilbyder sin besøgende en tur op i det verdensberømte Rainbow Panorama, der giver et udkig over byens i alle regnbuens farver. Byen byder ligeså på forlystelsesparken Tivoli Friheden, der sin størrelse taget i betragtning er en sjov og fantastisk oplevelse for hele familien.


Roskilde

Den ædle middelalderby Roskilde ikke langt vest for København byder ligeså på en større række spændende seværdigheder. Byen er en af landets ældste byer, der afspejles i de flotte, gamle bygninger der præger midtbyen. Den overdådigt smukke Roskilde Domkirke tårner sig med sine 75 meter over centrum i byen og står som symbolet på byen. Kirken har spillet en vigtig rolle i den royale historie i Danmark og har fungeret som gravsted for en lang række danske og endda andre nordiske konger og dronninger. Kirken er optaget på UNESCO's Verdensarvsliste og besøges årligt af over 125.000 mennesker fra nær og fjern. Roskilde er ligeså kendt som en gammel vikingeby, og Roskilde Vikingeskibsmuseum giver et fantastisk indblik i Danmarkshistorien. Her kan man opleve udstillet vikingeskibe i deres fulde størrelse, og i sommerhalvåret er det endda muligt at sejle ud i Roskilde Fjord som vikingerne gjorde det år tilbage. Byen er godt forbundet med Købehavn i form af tog og bus, der gør et besøg til dem begge oplagt.

Ikke langt fra Roskilde kan man finder op til flere områder med sommerhuse, heriblandt området omkring Kirke Hyllinge.

Det danske sommerhus

Danmark og Skandinavien generelt er et verdenskendt for vores kultur omkring det velkendte Sommerhus. Et af Danmarks største turistområder er vores smukke naturlandskaber og sommerhuset tillader danskere som besøgende at slappe af i ro og mag og nyde den danske sommer. Statistik set bliver hele to tredjedele af alle sommerhuse i Danmark lejet af internationale turister, der bestemt siger noget om hvor populære de i virkeligheden er. Sommerhuse er normalt anlagt i specifikke områder, og Vesterhavet er specielt tiltrækkende. Områder som Blåvand, Henne Strand og Rømø er specielt populære blandt udefrakommende turister, men danskere nyder ligeså at tilbringe vores ferier i disse tit luksuriøse huse, væk fra storbyens støj og larm. Områder som det velkendte Marielyst eller Skagen er specielt populære i sommermånederne, så hvis man ønsker en fredfyldt ferie med hele familien, dog tit inden for køreafstand af spændende seværdigheder, kan et sommerhus bestemt være en hjertelig oplevelse for alle og enhver.


Bornholm

Man kommer ikke udenom at tale om ferie i Danmark, uden at nævne 'min dejlige ferieø' - Bornholm. Bornholm er blandt mange anset som det perfekte sted at tilbringe den danske sommer, og øen er ligevis en populær destination for vores andre skandinaviske venner. Øen har en unik charme over sig og byder ligeså på en bred vifte af kulturelle oplevelser. Besøg for eksempel en af de fire rundkirker på øen, eller de flotte ruiner af den flotte middelalderborg Hammershus. Bornholm er ligeså oplagt til fredfyldte cykelture i den flotte natur, der kan tage en gennem flotte landskaber og nogle af de mange, charmerende byer såsom Gudhjem eller Svaneke. Med et sommerhus på Bornholm kan man for alvor koble fra og give sig selv og familien et pusterum fra hverdagens stress.


Danmark har uden tvivl meget at byde på for hele familien, og der er så sandelig mange oplevelser at få i hele landet. Der er bestemt meget at se og opleve i Danmark, og hvad end man vælger en ferielejlighed i København eller er sommerhus ved Vesterhavet, er der rig mulighed for at holde den ferie der skal til at få en tilbage i gear og samtidigt få en på opleveren!

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Susanne
Susanne
10 Fantastisk
august 2018
Moderne lejlighed på Islands Brygge ! (Wifi)

Har lige tilbragt en dejlig weekend i Sørens fantastiske lejlighed på Islands Brygge. God, imødekommende og fleksibel udlejer. Dejlig lys lejlighed med altan til at nyde de lune sommeraftener. Alt i alt en god rigtig oplevelse.

Joergen
Joergen
8 God
juni 2018
Smuk og solrig lejlighed

Vi havde et dejligt ophold i Anjas lejlighed. Den levede op til vores forventninger. Specielt for børnene som synes det var cool at have sine egne sovepladser. Centralt beliggende i et super cool område. To minuser 1), som med de flest...

Michael
Michael
10 Fantastisk
maj 2018
House with private garden

Optil har vi haft en god skriftlig kontakt med udlejer, som altid har svaret hurtig tilbage. Vi ankom til et hyggeligt, pænt og rent hus. Huset indeholdt alt vi havde brug for. Vi kan varmt anbefale at leje dette hus og vi vender gerne ...

Erling
Erling
8 God
februar 2018
Rummelig lejlighed i historisk område

Dejlig placering på Nørrebro. Rummelig lejlighed. Alt var i orden. Lidt aften/nattelarm fra værtshuset nedenunder. Hilsen Vivian og Erling

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder