Ferieboliger i Dénia

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Dénia

Ferielejligheder og Ferieboliger i Dénia

Mellem Alicante og Valencia ligger Dénia smukt ud til Middelhavet med færgeruter til de Baleariske Øer. Byen har ca. 40.000 indbyggere, hvilket dog er et tal, der stiger betragteligt i sommermånederne, hvor turister besøger byen. Vores ferielejligheder i byen er meget forskellige, ligesom de to strande der omgiver byen. Stranden nord for byen er en typisk Middelhavs sandstrand, hvor man kan hygge sig med ungerne, bygge sandslotte og bade i det rolige vand. Syd for byen er stranden mere klippet. Det gør den mindre børnevenlig, men til gengæld tiltrækker klippeformationerne en lang række smukke fisk, som man kan udforske med svømmefødder og snorkel. Man kan også vælge at leje en ferielejlighed på Dénias smukke havn, hvor man kan betragte fiskerne og deres både fra en af de små hyggelige restauranter.

Lejlighed ud til Middelhavet

Middelhavet er med sit dejlige vand og klima et yndet feriested for mange danskere. Dog er det ikke så mange, der besøger Dénia på deres Middelhavs ferie. Det er ærgerligt for byen har meget at byde på. Foruden de to gode og anderledes strande, får du når du lejer en lejlighed i byen, også en kulturel oplevelse. Dénia har en lang historie hvilket er synligt når man går en tur gennem byen. Mange steder vil der være gamle ruiner, som vidner om romernes besættelse og endda endnu ældre beviser. I den umiddelbare nærhed af byen ligger der et 640 meter højt bjerg, som den dag i dag har status af naturreservat. På bjerget er der, udover en fantastisk udsigt, et meget varieret dyre og planteliv samt interessante grotter såsom La cova de l'aigua

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder