Ferieboliger i Djursland

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Djursland

Ferielejligheder og Ferieboliger på Djursland

Hele Danmarks næsetip, det skønne Djursland, er blandt de mest populære og velbesøgte feriemål i hele landet. Djursland emmer af hygge for hele familien og den fantastiske blanding af den smukke, jyske natur i forening med seværdigheder for store og små gør halvøen til et populært område for både danske og udenlandske turister. Byer som Ebeltoft og Grenå er hyggelige, charmerende købstader hvor man kan slappe helt af i de idylliske omgivelser og flotte sommerhuse langs kysten ved begge byer. Djursland har ydermere attraktioner i verdensklasse, der blandt andet inkluderer det utroligt velbesøgte
Djurs Sommerland. Læs videre om nogle af de mange ting der er at se og opleve her og find så den perfekte overnatning på Djursland, i form af et smukt sommerhus for hele familien!


Ting at se og opleve på Djursland

Ebeltoft

På det sydlige Djursland ligger den hyggelige havneby Ebeltoft. Byen tiltrækker årligt tusinder af turister der kommer hertil for at nyde den danske sommer i de smukke omgivelser, i et af de mange sommerhuse i området. Ebeltoft har intet mindre end fire omkringliggende strande der alle hver i sær er blevet givet det blå flag for sine gode badeforhold og kvalitet - der er adskillige sommerhuse at finde nær strandene. Byen ligger ud til det flotte Ebeltoft Vig, hvor man fra havnen kan få en fantastisk udsigt over vandet. Der er ydermere en bred vifte af interessante kulturelle oplevelser at få i byen. Det historiske krigsskib Fregatten Jylland ligger til kaj i Ebeltoft. Skibet er søsat i år 1857 og har i sin tid på havet oplevet flere militære konflikter. Skibet fungerer i dag som museum, hvor man kan komme ombord og se mere om den lange og spændende historie bag. Ved havnen i Ebeltoft kan man ligeså besøge Ebeltoft Glasmuseum. Museet er bygget som et åbent, arbejdende værksted hvor man kan opleve flotte udstillinger af glaskunst, samt se hvordan de fantastiske kreationer bliver til. Ikke langt nord for Ebeltoft by ligger den smukke Nationalpark Mols Bjerge, der i alt dækker et areal på intet mindre end 150 kvadratkilometer! I denne flotte nationalpark kan man nyde den uspoleret natur, der indebærer alt fra bakkede højdedrag til skovarealer, heder og moser. Det er et dejligt sted til lange gåture eller en tur på cykel, hvor den friske luft og de smukke omgivelser er perfekt til at lade batterierne op under ens ferie på Djursland.

Grenå

Det charmerende Grenå ligger på den aller vestlige del af Djursland. Det er en gammel og hyggelig by, der er den perfekte destination til dem, der ønsker at undslippe størbyens travlhed og larm fremfor fred og idyl. Byen ligger i smukke omgivelser med gode strandforhold og et væld af sommerhuse nær centrum af byen. Ved siden af disse summerhuse ligger området Grenaa Plantage. Dette flotte grønne område er perfekt til vandre- og cykelture, hvor man kan ænse freden og stilheden. Det er ligeledes muligt at medbringe sin egen frokost og nyde den i de fredelige omgivelser. Det er ligeså muligt at komme til den lille ø Anholt via færge fra Grenå. Anholt er en særpræget lille ø midt i Kattegat, der er perfekte at udforske på cykler, der kan lejes her. Grenå er en dejlig og fredelig by, hvor man kan komme helt ned i gear i et af de mange sommerhuse der tilbydes i og omkring byen.


Aktiviteter og attraktioner

Udover charmerende landsbyer og de dejlige somerhuse på Djursland, har området ligeledes en stor samling af velbesøgte og endda internationalt anerkendte attraktioner, der tilbyder sjov og oplevelser for hele familien. Centralt i denne gruppe ligger Djurs Sommerland. Dette fantastiske vandland ligger cirka 25 kilometer vest for Grenå og har vandrutchebaner, bassiner og forlystelser for børn og voksne i alle aldre. Det er en perfekt destination for familien og er utroligt populært både blandt danskere og internationale besøgende på Djursland. Alene i 2013 har parken budt mere end trekvart million gæster velkommen! Cirka 10 kilometer nord for Ebeltoft ligger Ree Park. Parken adskiller sig fra mange andre zoologiske parker, da mange af dyrene færdes frit i deres områder. Man kan blandt andet nyde Afrikas dyreliv på en ægte safaritur, hvor man fra sin Land Rover kan komme helt tæt på nysgerrige dyr som giraffer, zebraer og gnuer. Man kan ligeså komme tæt på lemurer og andre abearter, samt se eksotiske dyr som tigere og geparter. Ree Park er en oplevelse for enhver der besøger - vi anbefaler bestemt et besøg hertil!

Ikke langs vest for selve Djursland, ligger byen Randers. Her kan man blandt mange andre interessante attraktioner besøge det populære Randers Regnskov. Her kan man besøge en fantastisk rekonstruktion af en ægte regnskov, der leger med alle ens sanser - klima, dufte, lyde, smukt planteliv - alle sammen elementer der gør en tur hertil noget helt for sig. Regnskovene, der omfavner tre forskellige kontinenters vækst, indeholder intet mindre en 250 eksotiske dyre arter, hvoraf mange lever frit her, der giver muligheden for at komme helt tæt på.

En anden yderst seværdig attraktion er Skandinavisk Dyrepark, som giver dig mulighed for at komme helt tæt på nordens mest imponerende dyr. Oplev Europas største gruppe af isbjørne i isbjørneparkerne og mød ulveflokken i naturlige omgivelser fra den bugtende gangbro i Ulveparken under de daglige fodringer. Nyd brunbjørnene når de boltrer sig i søen og bliv betaget af de majestætiske stellers havørne under de daglige ørneshows i verdens største havørnevoliere. En tur rundt i Skandinavisk Dyrepark foregår til fods og giver mulighed for at komme helt tæt på det nordiske dyreliv. Sæt masser af tid af til en dag i naturlige omgivelser og gå ikke glip af håndfodring af de frække dådyr. Skandinavisk Dyrepark er en af Djurslands absolut Must Sees.

Én af Danmarks og ikke mindst Djurslands helt store skønheder, er Herregården Gammel Estrup, som i dag rummer Gammel Estrup – Herregårdsmuseet. Den ældste del af herregården stammer tilbage fra 1490, men dens fremtræden i dag, er især et resultat af en ombygning efter 1616. Gammel Estrup har igennem 600 år tilhørt samme slægt og det var først i 1926 at slægten så sig nødsaget til at sælge gården. I dag fungerer herregården som museum, der afspejler Danmarks herregårdskultur gennem historien. Hvis du er historieinteresseret, elsker gammel arkitektur, er tosset med smukke omgivelser eller har en datter der ønsker at udleve prinsessedrømmen for en dag, så er Gammel Estrup uden tvivl stedet. I herregårdens avlsbygninger ligger desuden Dansk Landbrugsmuseum, hvor man kan opleve landbrugets historie fra den første plov og frem til i dag.


Der sker så sandelig en masse i denne fantastiske del af Danmark. Her finder man oplevelser for enhver smag i form af kunst, kultur og underholdning, samt masser af muligheder for overnatning på Djursland. De mange flotte sommerhuse der pryer landskabet, skaber de perfekte rammer til en ferie, hvor man kan trække sig tilbage efter en lang dag med masser af oplevelser og blot hygge med hele familien. Mange af disse ferieboliger ligger ligeledes inden for gåafstand af de badevenlige strande man finder overalt på Djursland. Find det perfekte sommerhus til jeres overnatning på Djursland der passer til netop jeres behov og få en ferie, der tilbyder noget for alle og enhver!

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Tove Lind
Tove Lind
10 Fantastisk
juli 2017
Attraktiv, nyt sommerhus

Fantastisk beliggenhed - ideelt til at koble ud og slappe af. Samtidig tæt på Djurslands mange oplevelser, når der er brug for afveksling. God og hurtig kontakt til værterne. Vi nød vores 2 uger i sommerhuset i fulde drag.

Doris Hjort
Doris Hjort
10 Fantastisk
juni 2017
Nice House with terrace

Total fred og ro, og den flotteste udsigt man kan tænke sig! Perfekt central location for udforskning af Mols og Djursland. Huset dækkede med sine mange soveværelser mere end rigeligt vores lidt specielle behov for 4 separate soveværelse...

Alex
Alex
10 Fantastisk
juli 2016
Attraktiv, nyt sommerhus

Dejligt sommerhus med fine terrasser. Hvis man er til ro og stilhed er det et perfekt sted. Når man sidder på terrassen om det er morgen eller aften overtager fuglefløjtene suppleret af nogle fasaner samt, hører man godt efter, i det fj...

Christian
Christian
10 Fantastisk
maj 2016
Attraktiv, nyt sommerhus

Det er et super lækkert sted, sommerhuset er rigtig fint. Alt var i den fineste orden. Rigtig gode informationer fra agners side inden vi ankom. Så man ikke var i tvivl om nået. Det her sommerhus kan man trygt bestille. Det er ikke s...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder