Ferieboliger i Dubai

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Dubai

Lejligheder og Ferielejligheder i Dubai

At besøge Dubai er en oplevelse i en klasse for sig. Siden de tidlige 90'ere er turistindustrien boomet og gør den dag i dag byen til blandt de mest besøgte i verden. Dubai har været under voldsom udvikling de seneste år, der har sat både by og land på verdenskortet. I modsætning til hvad mange tror kommer Dubais rigdom ikke fra landets olie, men i stedet fra turisme, finansielle ydelser og ejendomsmarkedet. Faktisk repræsenterer olieindustrien kun 6% af landets indkomst. Selvom byen blev hårdt ramt under finanskrisen holder Dubai ved og fortsætter med at overraske og inspirere enhver der besøger den smukke, luksuriøse oase. Dubai har ligeså nogle af verdens mest fantastiske og fascinerende moderne bygningsværker. Byen er i den grad et besøg værd, og Wimdu tilbyder en bred vifte af lejligheder til din storbyferie i denne gyldne by!

Ting du nok ikke vidste om Dubai

Dubais indbyggertil er fordoblet siden 1995!Kriminaliteten i Dubai er nærmest ikke-eksisterende!6000 ton kunstig sne produceres dagligt til Dubais indendørs skiløjpe!Flere turister fra Storbritanien tager til Dubai end til Paris!I 1968 var der kun 13 biler i Dubai!

Seværdigheder i Dubai

Dubais gamle og nye bydel ligger på hver sin side af Dubai Floden, den 11 kilometer lange strejkning af vand ind i landet der har gjort byen et handelsknudepunkt i årtier. Det er her den antikke kultur møder den moderne verden, der gør Dubai til en utroligt unik og særpræget by. Af alle de attraktioner byder har at byde på, må man ikke glemme Jumeriah Emirates Tower, et 56 etagers højt hotel. Det er blandt Dubais arkitektoniske højdepunkter og skal ses. Hotellet indeholder hele 14 restauranter og klubber og skal besøges! Dubai Fountain, verdens største synkroniseret springvand, skal ligeså opleves. Springvandet er designet af arkitekterne bag det velkendte Bellagio springvand i Las Vegas, og ligger for foden af Burj Khalifa: verdens højeste bygning! Tag den 72 km/t hurtige elevator op til den restauranten At.mosphere i 400 meters højde og nyd den i sandhed uovertruffen udsigt.

Shopping, spisning og natteliv i Dubai

Dubai tilbyder spændende shopping i verdensklasse! Udforsk de enorme og nærmest surrealistiske shopping centre i byen, der ofte indeholder mange sære attraktioner. Et godt eksempel er flodløbet i Mardinat Jumeriah Hotel Resort, der tager gæster fra én samling af butikker til den næste. Mall of the Emirates er Dubais største af sin art og indeholder byens bedste eksempel på sin rigdom - en indendørs skiløjpe med ægte sne! Dubai er ligeså kendt for sin relativt billige guldsmykker, og hvadend man er interesseret i at købe er en tur til Dubai Gold Souk et besøg værdigt, hvor mere end 400 smykkeforhandlere er samlet side om side.Til dem der er interesseret i den lokale madkultur, tilbyder byen et væld af muligheder. Restauranter som Nobles House ogRaffles House har begget modtaget michelin stjerner og tilbyder mad i verdensklasse, og byen rummer mange muligheder for at spise luksuriøst. Vi foreslår dog at styre uden om disse og prøver noget mere lokalt og autentisk. På Al Dhiyafah Road finder du både det Lebanesiske, Indiske og det Persiske køkken, der både er billigt og lækkert. Vi anbefaler Sidra, en lille restaurant der serverer lækre salater og grillet kødretter. Pars Iranian Kitchen er også et godt at spise, der er kendte for deres fantastiske lammekød. Ravi Indian Restaurant ligger overfor Pars og betragtes af mange som den bedste Indiske restaurant i hele Dubai!Af kulturelle årsager har Dubai et blandet forhold til natteliv og alkohol. Alkohol kan indtages på hoteller og i private lejligheder men ikke andre steder, og fredag er typisk dagen hvor nattelivet for alvor viser sig. Check 360 Degrees, der er en tagteresse med bar under åben himmel, eller Bar 44 ved Gosvenor House Hotel,der begge er gode natklubber. Le Meridien Mina Seyahi Beach Resort er overraskende nok Dubais eneste strandbar - men en god en af slagsen!

Transport til og fra Dubai

Dubai International Airport ligger 4 kilometer nordøst for Dubai. Både metro og bus kører mellem lufthavnen og centrum, og turen tager under en halv time. Selvom man tager byens storslået arkitektur i betragning er byen faktisk relativt lille. Dubai er dog svær at navigere til fods, men Dubais Metro System har hele 50 kilometer spor og er verdens største. Selvom dette system er særdeles veludviklet foretrækker mange stadig at benytte taxaer til at komme rundt, og med god grund. Byens taxaer kører til overkommelige priser og chaufførerne taler oftest engelsk.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

…og vi elsker vores lejligheder