Ferieboliger i Dublin

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Dublin

Lejligheder og Ferielejligheder i Dublin

Har du også et indre naturmenneske, så er Dublin stedet for dig på din næste storbyferie. Den irske hovedstad og gamle vikingeby har meget at byde på, og meget historie at fortælle. Lad Wimdu finde dig en ferielejlighed i det lokale område, som er præget af tusindvis af brosten og små gyder. Eller find en ferielejlighed lidt uden for centrum, hvor du med fordel kan opleve Dublins smukke natur og dyreliv. Når du har fået oplevet dine grønne side er det værd at tage et smut forbi indre by på en af de charmerende pubs og nyde en god Guinness. Eller en whisky for de seje! Oplev et humoristisk folkefærd som kan lide sang, dans og musik. Et folkefærd som ikke er blege for at støde på nye mennesker og fortælle gamle røver historier.

Overnat i en apartment på en forlænget weekend i Dublin

At finde et passende sted at overnatte i Dublin, kan være sværere end som så. Der er mange hoteller og hostels i Dublin, men hvis du virkelig vil opleve den internationale atmosfære og rejse fra Dublin med følelse af at virkelig at have oplevet Dublin, burde du overveje at leje en lejlighed af en lokal. Når du lejer en ferielejlighed af en lokal får du en billigere overnatning samtidig med at du får et indblik i den lokale kultur. Hos Wimdu tilbyder vi dig værelser til en forlænget weekend, apartments hvis du ønsker at blive lidt længere eller lige præcis det du godt kunne tænke dig, vi har det hele. Hos Wimdu tror vi at din ferie i Dublin bliver bedre hvis du "rejser som en lokal" og det kan du blive i stand til ved hjælp fra vores værter der står klar til at give dig gode råd med på vejen når du ankommer til din lejlighed.

Ting du ikke vidste om Dublin

Næsten halvdelen af Dublin's befolkning er under 35 år.Dublin's Phoenix Park er Europas største.Grundlæggeren af Guinness, Arthur Guinness, havde oprindeligt planlagt at åbne sit bryggeri i Wales. Det var først efter hans planer ikke blev godkendt at han åbnede i Dublin i stedet.Dracula forfatteren Bram Stoker er født i Dublin. Navnet Dracula menes at komme af de irske ord "droch ola" - dårligt blod.Irlands ældste pub, The Brazen Head, ligger i Dublin og blev åbnet i 1198.

Ting at se og gøre i Dublin

Dublin er en by med gang i og centrum for mange af de ting der sker i Irland. Det er Europas hurtigst voksende turistdestination og er fyldt med spændende ting at se og gøre. Dublins byliv er legendarisk og et besøg på Temple Bar, Dublin's største område med barer og pubs, er bestemt anbefalelsesværdig. Vi anbefaler også et besøg til Dublin's populære turistattraktioner der alle vil medvirke til at du får et bedre indtryk i den irske livsstil. Guinness Storehouse guidede tur får vores varmeste anbefaling. Beliggende lidt vest for byens centrum, giver turen dig et indblik i historien bag landets nationaldrik og virksomhedens unikke markedsføringskampagner. Efter turen bliver du budt på en pint Guinness i Gravity Bar, der er en tagtops bar med fantisk udsigt ud over Dublin og de smukke Wicklow bjerge. Vi kan også anbefale et besøg på The Chester Beatty Library, der byder på en fantastisk samling af bøger, manuskrifter og tegninger fra Beaty's private samling. Der er mange gode parker i Dublin. Phoenix Park er kæmpe og ligger lige ved siden af Dublin Zoo. St. Stephens Green er et perfekt sted at slappe af efter en shoppetur på den nærliggende Grafton Street.

Irsk mad

Irsk mad er lækkert og altid fyldt med smag. Her kommer nogle af de irske retter vi anbefaler du smager på en forlænget weekend i Dublin: The Breakfast Roll - Det bliver ikke mere irsk når vi snakker mad end en breakfast roll. Denne morgenmads snack består af alle de klassiske ingredienser fra en English Breakfast serveret i en baguette. Den egner sig godt til at spise af hånden, og vil med sikkerhed give dig energi til en lang dag med sightseeing i Dublin. Seafood Chowder - Der er mange fisk ud for de irske kyster og irerne ved hvad man skal gøre med dem. Hold et vågent øje på denne dejlige suppe, der normalt serveres med sprødt brød og smager himmelsk! Irish Stew - Denne gryderet serveres stort set over alt og nydes bedst på en bar ledsaget med en Guinness.

Dublin's natteliv

Dublin er verdenkendt for sine barer og der er uendelige muligheder for at nyde en kold pint Guinness eller en Irish coffee. Syd for byen anbefaler vi at du besøger The Bernard Shaw på Richmond Street. Denne klassiske irske bar genskaber på smukkeste vis den typiske atmosføre man finder på barer i Vestirland og det hedonistiske byliv i Galway Town. I barens baghave er der en dobbeltdækker bus - stig ombord og nyd en dejlig italiensk pizza! Vi anbefaler også et besøg til The Porterhouse der ligger i hjertet af Temple Bar distriktet. Baren serverer hjemmebrygget øl og det smager himmelsk! Prøv Oyster Stout - barens version af en Guinness brygget på østers!

Det alternative Dublin

Dublin er en god by for dem der godt kan lide at gå på opdagelse. Der er utroligt mange små hyggelige barer, butikker og andre interessante ting at opdage på Dublin's mindre kendte gader. The Dublin Flea Market (Dublin loppemarkede) afholdes den sidst Søndag hver måned lidt sydvest for byens centrum på Newmarket Street. Markedet har mange fantastiske madboder, og man finder også noget af Dublins bedste kaffe. Glasnevin Botanical Gardens er gratis og er hjem for mere end 20.000 forskellig plantearter. Tag bus 13a, 19 eller 134 fra Dublins centrum. For yderligere tips til Dublin kan du altid spørge din vært som med garanti har sine egne favorit steder i byen, som du kan være heldig at få indblik i.

Komme til og rundt i Dublin

Dublin lufthavn ligger ca. 30 minutter fra byens centrum. Busser afgår regelmæssigt. Der er færgeforbindelser til Wales og en såkaldt Sail and Rail (båd og tog) til 40 euros som vil tage dig til alle byer i Storbritannien via tognettet. At komme rundt i centrum af Dublin er nemt og ligetil. Der er to sporvognslinjer der dækker både nord og sydsiden af floden Liffey, og busserne tager dig direkte til de største turistattraktioner. Du vil formegentlig opleve at det ikke er nødvendigt med offentlige transport eftersom Dublins centrum er ret kompakt. Dublin har også gode forbindelser til andre irske byer som Sligo, Galway og Cork, der alle er et besøg værd.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Lissi
Lissi
8 God
april 2016
Modern Apartment near Croke Park

Fin lejlighed. Nem at komme til fra lufthavnen. 2,5 km til centrum og det er meget nemt at komme ind til byen. Der var i lejligheden, hvad man har brug for. Kan varmt anbefales.

Alfred
Alfred
10 Fantastisk
maj 2015
Lejlighed i hjertet af Dublins historiske centrum

Det er en meget fin lejlighed, der ligger super godt med gå afstand til alt. Vi fik rigtig god information fra udlejer på mail inden. Om både spisesteder, pubs og hvordan vi skulle forholde os i lufthavne, bus- Taxa og priser så rigtig ...

Birgitte Wolf
Birgitte Wolf
8 God
november 2014
Arkitekter Office Apartment

Lejligheden ligger dejlig centralt og i et roligt kvarter. Kan gå ind til centrum på kun 20 minutter, men der er også gode muligheder for at tage bussen, sporvejen eller leje en cykel ikke langt derfra. Lejligheden var dejlig ren med hån...

Allan
Allan
10 Fantastisk
marts 2014
City Centre 4 U! Apt B

Helt i top, meget venlig vært, der havde mange gode inputs til hvad man skal se og hvor man skal gå hen i Dublin. Lejligheden er fin og ren, gode senge og ingen larm fra gade eller lignende. Beliggenheden er ok og man kommer nemt og hurt...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder