Ferieboliger i Ebeltoft

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Ebeltoft

Sommerhuse og Feriehuse i Ebeltoft

Den charmerende lille jyske by Ebeltoft i Syddjurs ligger på den modsatte side af Aarhus bugt ud til Ebeltoft Vig. Byen tiltrækker årligt en vælg af turister fra hele verden grundet områdets naturlige skønhed og spændende attraktioner, og befolkningen stiger drastisk fra Juni til August, når folk kommer til områdets sommerhuse. Den flotte nationalpark Mols Bjerge ligger under ti kilometer fra Ebeltoft, og byder på forfriskende dansk natur, og hele fire strande nær byen kan boltre sig af det blå flag - heriblandt Boelsum og Dråby. Wimdu tilbyder et bredt udvalg af sommerhuse og ferieboliger i området i og omkring Ebeltoft, så hvis man ville væk fra hverdagen og tilbringe sommeren i danske naturskønne omgivelser, er Ebeltoft et fantastisk bud!


Ting at se og opleve i Ebeltoft og på Syddjurs

Ebeltoft by har længe været kendt for sine mange kulturelle tilbud og seværdigheder, der har gjort byen til en central skikkelse på hele Djursland. Ebeltoft er blandt andet hjem til det legendariske krigsskib Fregatten Jylland, der blev søsat i 1857 og har deltaget i adskillige militære konflikter, heriblandt Slaget ved Helgoland. Skibet ligger i dag til anker i Ebeltoft havn og det er muligt at gå ombord og få en rundvisning, og det omtales tit som et af de største stadigt funktionelle træskibe i verden! I Ebeltoft havn kan man ligeledes besøge det imponerende Ebeltoft Glasmuseum. Her kan man komme indenfor op leve glaskunstens ædle håndværk og fungerer ligeledes som et åbent og arbejdene værksted, så man kan komme helt tæt på skabelsen af disse smukke kunstværker. Udenfor kan man besøge glashaven, der udstiller glaskunsten i ledtog med en dejlig blomsterhave. Efter man har nydt de smukke udstillinger, kan man vel sætte sig til rette på glascaféen og nyde en lækker brunch på terrassen, til udsigten over Ebeltoft vig. Ønsker man at høre mere til historien bag den gamle danske købstad, kan man ligge besøget forbi Ebeltoft Museum. Museet er delt i flere afdelinger rundt i byen, hvoraf en af disse befinder sig i det gamle rådhus i den gamle bydel. Det gamle rådhus danner i dag ramme om en udstilling af bygningens gamle, administrative rolle i byen. Kom blandt andet indenfor i vagtstuen, hvor byens brandvæsen sad klar, samt hvor man opbevarede en håndfuld våben til eventuel forsvar af byen. Gå herefter ned i fangekælderen, hvor byens kriminelle blev tilbageholdt og hvor man stadig kan se de gamle, rustne fodlænker fra tiden. Det gamle rådhus er en ret så interessant seværdighed i byen, og vi anbefaler bestemt et besøg hertil. Den Europæiske Filmhøjskole ligger ligeså i Ebeltoft, hvor cirka halvdelen af de studerende er af international baggrund. Byen byder ligeså på en 18 hullers golfbane, hvor man kan komme og prøve kræfter med den udfordrende sport.

Ønsker man at komme lidt længere væk fra ens sommerhus, kan man besøge nogle af de internationalt anerkendte seværdigheder der er at finde på Djursland. Omtrent 30 kilometer nord for Ebeltoft finder man Djurs Sommerland. Hver sæson tiltrækker dette sommerland og forlystelsespark hele 600.000 gæster fra hele verden og er en oplevelse man ikke skal være foruden! Her finder man et stort vandland med vandrutschebaner, legeland og masser af andre forlystelser - den perfekte destination for hele familien! Nord for Ebeltoft finder man endnu en af egnens mere unikke attraktioner, den verdenskendte Ree Park - Ebeltoft Safari. Denne ligeså meget populære turist attraktion har hele 80 forskellige arter fra alle verdensdele, og 25 af dens arter er dele af internationale avlsprogrammer. En bestemt ting der skiller Ree Park ud fra andre lignende safariparker er dens geparder, der er de eneste af sine slags i hele Danmark.

Rosenholm Slot

Ikke langt fra Ebeltoft, nordøst for Aarhus finder man Danmarks ældste familieejet slot - Rosenholm Slot. Dette fantastiske gamle stykke Danmarkshistorie blev opført i årene 1559 til cirka 1610 og senere udbygget med yderliere tre fløje. Slottet skiller sig en del ud fra fra andre danske slotte bygget i samme periode, da mange af de arkitektoniske principper bag byggeriet er inspireret af den daværende italienske byggestil, der gør slottet meget unikt. Rosenholm tilbyder rundvisninger og er tit scene for diverse arrangement som firma arrangementer, bryllupper, photoshoots og meget andet - en grupperundvisning skal dog bestilles i forvejen. Ikke langt fra Rosenholm omkring Løgten Bugt i byen Rønde, kan man finde en lille hånd flotte, hyggelige sommerhuse i de fredfyldte omgivelser.


Transport til og fra Ebeltoft

Ebeltoft på Syddjurs ligger cirka 50 kilometer fra Aarhus og tager omkring 45 minutter at køre. Byen er rig på kultur, seværdigheder og shopping, og der sker tit mange arrangementer at overvære. Botanisk Have i Aarhus er et åbent og flot grønt område midt i byen, der nydes meget af de lokale indbyggere samt byens mange studerende. Steno Museet er endnu et af byens spændende attraktioner der beskæftiger sig med den danske historie indenfor medicin og videnskab.

Der er i sandhed noget for hele familien på en ferie i Ebeltoft. Her er kulturelle oplevelser, god mulighed for ren afslapning i ens sommerhus og fart over feltet og sjove oplevelser i Djurs Sommerland og Ree Park. Find din perfekte feriebolig i dag og nyd din ferie i Ebeltoft i dejlige rammer!

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Tove Lind
Tove Lind
10 Fantastisk
juli 2017
Attraktiv, nyt sommerhus

Fantastisk beliggenhed - ideelt til at koble ud og slappe af. Samtidig tæt på Djurslands mange oplevelser, når der er brug for afveksling. God og hurtig kontakt til værterne. Vi nød vores 2 uger i sommerhuset i fulde drag.

Alex
Alex
10 Fantastisk
juli 2016
Attraktiv, nyt sommerhus

Dejligt sommerhus med fine terrasser. Hvis man er til ro og stilhed er det et perfekt sted. Når man sidder på terrassen om det er morgen eller aften overtager fuglefløjtene suppleret af nogle fasaner samt, hører man godt efter, i det fj...

Christian
Christian
10 Fantastisk
maj 2016
Attraktiv, nyt sommerhus

Det er et super lækkert sted, sommerhuset er rigtig fint. Alt var i den fineste orden. Rigtig gode informationer fra agners side inden vi ankom. Så man ikke var i tvivl om nået. Det her sommerhus kan man trygt bestille. Det er ikke s...

Cille
Cille
8 God
februar 2016
Attraktiv, nyt sommerhus

Vi havde et skønt ophold i dette dejlige sommerhus. Flot udsigt udover mark og træer, og selve sommerhuset er også rigtig lækkert, og indeholder alt hvad man behøver til en hyggelig sommerhusferie. Det eneste minus vi oplevede var at vi ...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

…og vi elsker vores lejligheder