Ferieboliger i Edinburgh

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Edinburgh

Lejligheder og Ferielejligheder i Edinburgh

Hoteller og hostels er ofte fuldt bookede flere måneder ud i fremtiden i den skotske hovedstad. Hvor efterlader det den nysgerrige rejsende der leder efter en overnatning i Edinburgh? Et godt råd ville være at kigge i vores store arkiv af privatejede ferielejligheder, apartments og værelser i Edinburgh. Vores værter er passionerede omkring deres by, og de vil helt sikkert være i stand til at give dig råd til byen og hvordan du får det meste ud af din forlængede weekend i Edinburgh. Ved at overnatte i en lejlighed får du mulighed for at leve som en lokal. I stedet for at vågne op i et kedeligt hotelværelse, hvorfor så ikke vågne op i en autentisk Edinburgh apartment, derefter tage ud og nyde en brunch og opleve hvordan livet er i en af Europa's mest spændende byer. Edinburgh er byen med små charmerende gader og hemmelighedsfulde gyder som fører dig ud til andre fine steder. Den energiske by har meget historik og kultur at byde på. Blandt andet rigtig mange museer og biblioteker. Det er værd at lægge et besøg forbi det gamle slot som har udsigt over hele byen. Den skotske natur mærkes ligeledes mange steder man går. Besøg Edinburgh universitet med dets berømte bibliotek. Her ser du hundredvis af internationale studerende som strømmer ud og ind hver dag. Måske kan du også være heldig at opleve Edinburgh festival, mens du lejer en lejlighed på din storbyferie.

Ting du ikke vidste om Edinburgh

Edinburgh er vært for verdens største gadefest nytårsaften.Navnet "caddy" som i "golf caddy" stammer fra mænd i Edinburgh, der slæbte vand op til lejlighederne.Mange kreative mennesker har boet og hentet inspiration fra byen. Mest kendte er JK Rowling og Mark E. Smith.Indbyggertallet fordobles til 1 million under den årlige kunstfestival i August.

Med mere end én million besøgende årligt er Skotlands hovedstad Edinburgh den næstmest populære turistdestination i Storbritannien, og det er ikke svært at se hvorfor - Edinburgh har det hele - en rig historie, flere internationalt anerkendte festivaler og mange kilometer smukke gader. Edinburgh blev forbigået af den industrielle revolutions, eller den er i hvert fald ikke så tydelig, hvilket vil sige at byen har formået at bevare sin skønhed og middelalderlige udtryk. Byen er så smuk at den er blevet optaget på UNESCO's liste. Beliggende på syv bakker (noget de lokale mener gør byen sammenlignelig med Rom) har Edinburgh et dramatisk udtryk og nogle af byens berømte landemærker tårner sig højt over byen. Uanset på hvilken årstid man besøge Edinburgh sker der altid en masse og det kan være svært at finde et sted at bo, specielt under de store musik og comedy festivaller, så det er med at være ude i god tid.

Et væld af ting at se og gøre

Hvad er der at se i Edinburgh? Du har sikkert allerede hørt om det spektakulære Edinburgh Military Tattoo, Arthurs Seat, Camera Obscura og The Scottish National Gallery Disse attraktioner burde være obligatoriske på en forlænget weekend i Edinburgh. En gåtur rundt i Medieval Old Town (gamle middelalderby) og New Town områderne af Edinburgh, smage på den dejlige mad på den såkaldte Royal Mile og besøge Det Skotske Parlament er alle også dejlige ting at fordrive sin dag i Edinburgh med. Kigger vi på de mindre kendte attraktioner i Edinburgh finder vi National Monument of Scotland, der også går under navnet Edinburghs Parthenon. Denne halv færdiggjorte kopi af Parthenon i Athen står på toppen af Calton Hill, tøæt ved byens centrum. Bygningen er spektakulær i størrelse, og selvom den ikke er færdigbygget er det en smuk hyldest til de faldne skotske soldater under Napoleon krigene. En anden af Edinburgh's mindre kendte attraktioner er William Street. William street er en smuk gade, hvor du finder butikker med mærker du ikke finder i de mere mainstream butikker. The Dominion Cinema (dominion biografen) er en familie drevet stemningsfuld biograf der med sin indretning leder tankerne tilbage til 1930'erne, med lædersofaer og interessante film. Mens du er på sightseeing i Edinburgh vil du højst sandsynligt støde på statuen af Greyfriars Bobby på Candlemaker Row, der hylder hunden, der bevogtede sin herres grav i 14 år.

En by af festivaler

Edinburgh's imponerende liste af festivaler fortjener et afsnit for sig selv. Hvert år i August afholder byen den største kunstfestival i verden. Festivalen er opdelt i Edinburgh International Festival, Edinburgh Festival Fringe og Edinburgh International Book Festival. Disse festivaler kan varmt anbefales og hvert år lægger mange kendte kunstnere vejen forbi for at optræde. The Fringe Festival træder nok lidt ud fra mængden. I 2012 var der 2.695 shows fordelt på 279 scener og det er festivalen man vil opleve hvis man er på udkig alternativ comedy og teater. Festivalen er "unjuried" hvilket betyder at alle slags forestillinger går. Det har medført mange eksperimenterende shows og en gåtur rundt i byen under festivalen kan både være en sjov, skræmmende og spændende oplevelse.

Edinburgh - din indgang til hele Skotland

Hvorfor ikke få det meste ud af din ferie i Skotland og opleve hele landet? Den billedskønne by St. Andrews er kun en kort tur nord for Edinburgh. Turen er ekstrem smuk og på vejen passerer du de betagende Lomond Hills. Glasgow ligger vest for Edinburgh, og er en boblende og imødekommende by, med en moderne musikscene og godt natteliv. Længere mod vest finder du Hebridean øerne der byder på noget af Storbritanniens mest uspolerede og dramatiske natur. Skotter er kendt for deres venlighed, gæstfrihed og vores Wimdu værter viger ikke fra standarden!

Komme til og rundt i Edinburgh

Edinburgh Lufthavn er Skotlands travleste og ligger ca 20 kilometer fra byens centrum. Der er også god adgang til byen via tog fra hele Storbritannien. Busser er det mest anvendte transportmiddel i Edinburgh, hvilket man skal sætte pris på, eftersom bakkerne i byen kan være stejle at bestige til fods. På trods af byens bakkede landskab vil du opdage at der er mange små hyggelige hjørner af byen, du går glip af som buspassager. Så snår dine sko og begiv dig på eventyr i denne fortryllende by.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Britta
Britta
10 Fantastisk
august 2016
Lyse og Hjemlig lejlighed

Vi er meget tilfreds med opholdet. Gaden og lejligheden ligger perfekt. Der er stille og meget hyggeligt. Man bor også meget tæt på byens centrum og puls. Værten var virkelig sød og hjælpsom og vi vil meget gerne bo der igen!!!

Susan
Susan
8 God
august 2016
Bright lejlighed godt placeret i Edinburgh

Det var en dejlig lejlighed til 2 personer, som har de ting man har brug for, hvis man vil lave mad hjemme. Tilpas stor stue dejligt soveværelse. Lejligheden er i den gamle del af Edinburgh. Lejligheden som ligger forholdsvis centralt, g...

Bjarne
Bjarne
8 God
juni 2016
hyggeligt værelse i hjertet af byen

Vi havde et dejligt ophold i Lisas lejlighed og var meget tilfredse med værelset, fællesrummene og hendes hjælper Sofias hjælpsomhed og gode selskab. Beliggenheden var optimal, centralt og alligevel stille. Vi kan varmt anbefale andre at...

Kitti
Kitti
8 God
juni 2016
Bright lejlighed godt placeret i Edinburgh

Skøn, lys lejlighed med fantastisk central beliggenhed i Edinbourg, ved Royal Mile. Gåafstand til alt. Bus 35 går fra Royal Mile til lufthavnen. Nemt og billigt. Vi nød den sidste aftensol på den fælles tagterrasse med udsigt over byen o...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder