Ferieboliger i Florida

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Florida

Ferielejligheder og Ferieboliger i Florida

Det dejlige Florida er den mest sydlige af de 50 stater der udgør USA. Det er en stat der tilbyder dets besøgende et unikt miks af kulturelle oplevelser, smukke landskaber og en lang række imponerende seværdigheder. Florida er ikke blot kendt for sine skønne kystlinjer der indebærer gyldne sandstrande, bugter og flodmundinger, men også vejret, maden og forlystelsesparker - specielt Disneyland! Meget af Floridas landskab er fladt og indebærer adskillige floder og vådområder, spredt over de fire regioner der tilsammen udgør Florida - North, Central, South Florida og Florida Panhandle. Byer i Florida er tit kilometer lange og strækker sig langs kysterne med flotte ferieboliger og sommerhuse, mens indlandsområdet mest af alt benyttes til landburg, såsom sukkerrør og citrusfrugter. Der er desuden flere sub-tropiske øer i den mexicanske golf, der er dele af Florida kendt som Florida Keys. Klimaet i Florida er lunt med fugtige sub-tropiske områder mod nord og semi-tropiske temperaturer længere mod syd. De køligere briser langs kysterne tilbyder en sans af lettelse fra den noglegange voldsomme varme, mens indlandet i vintermånederne er noget køligere.

Et ophold i Florida

Som følge af den populære ferie destination Florida udgør, kan man finde et væld af overnatningsmuligheder overalt på halvøen - heriblandt i Miami, Fort Lauderdale, Tampa og Orlando. Her kan man finde alt fra trendy ferielejligheder med udsigt over havet, til mere fredelige ferieboliger, hvor man kan slappe af med familie og venner. Hvad end man ønsker, så er her noget for enhver smag og budget. Læs videre om nogle af de mange fantastiske ting der er at se og opleve på Florida og find det perfekte feriehus til din næste ferie i Florida!

Ting du nok ikke vidste om Florida

Sun Lotion blev opfundet i Florida som værn mod solen til de mange tropper under anden verdenskrig, der var udstationeret i Stillehavet.Florida har mere end 30.000 floder og 1.000 golfbaner.Florida betyder 'festmåltid af blomster' på Spansk!Krokodiller og alligatorer lever side om side i The Everglades - som det eneste sted i verden!Clearwater er byen med det højeste antal lynnedslag per indbygger i verden - vær på vagt!

Ting at se og opleve i Florida

Floridas fantastiske klima gør det til det perfekte sted til udendørsaktiviteter såsom sejlads, men sommetider kan man også spendere en masse tid indendøre. Der er et væld af sjove aktiviteter for store og små, både udenfor og indenfor, bare læs her:

1. Kennedy Space Center Visitor's Complex - Dette er stedet hvor flere af NASAs affyringer foregår. Dette er det perfekte sted at besøge for enhver, der har interesse i rummet. Dette er desuden også det eneste sted i verden, hvor kan man se en opsendelse på så tæt hold!

2. Savador Dali Museet - Her finder man den største samling af Salvador Dalis værker udenfor Europa.

3. Everglades Park - Everglades er en spændende park at besøge med bil. Selve parken er utroligt stor og en tur med sumpbåd er lidt af en oplevelse!

4. Fiskeri - Fans af fiskeri ville elske Florida for dets mange steder, der er oplagte til formålet.

5. Strandlivet! - Få dig noget sol på Daytone Beach, Panama City Beacy, West Palm Beach eller en af de mange andre - de er alle noget helt for sig!

6. Forlystelsesparker - Besøg en af de mange forlystelses der er at finde i staten. Disneyland er selvfølgelig den største og mest besøgte! Der er dog også parker som Sea World, Wet and Wild, Universal Studios and Discovery Cove.

Floridas medkultur

Florida nyder godt at sin eksport af citrusfrugter, der trives i det tropiske klima her. Det samme gør jordbær, grapefrugt, mango og avocado, der giver perfekt mulighed for selv at lave mad i sin feriebolig. Alligatorkød er en lokal specialitet her, sammen med den amerikanske klassiker key lime pie, lavet af friske limefrugter fra egnen. Barbecue er også utroligt populært overalt i staten. Med Floridas tætte forhold til havet, er fisk og skaldyr ligeså en stor del af køkkenet her - havaborre kan fanges i rigelige mængder langs kysterne, hvor mange restauranter køber deres fisk friskfanget direkte fra fiskerne. Man kan også finde mad, der stammer fra Cuba i Florida. Det er mest udbredt i Miami og Tampa, hvor almene retter som sorte bønner med ris er en sædvanlig spise.

Transport til og fra Florida

Florida har hele fire primære lufthavne. Den største af disse, Miami International Airport, ligger få kilometer vest for centrum af byen. Miami ligger ikke i direkte flyforbindelse med Kastrup lufthavn, men kan tilgås fra en lang række Europæiske og Vestamerikanske storbyer. Skal man på ferie i Florida, er det oplagt at leje sin egen bil. Dette er ikke kun overraskende billigt, det tillader også en at se de mange byer langs kysterne væsentligt lettere. Man kommer bestemt ikke til at kede sig på en ferie i Florida - der er noget her for både store og små - find din perfekte feriebolig i dag!

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Carsten
Carsten
10 Fantastisk
juli 2015
Hyggelig lejlighed og Great soveværelse

Miami Beach - 1 blok fra vandet - fantastisk - vidunderlig lejlighed - John, fantastisk HOST - meget behjælpelig - dette er bare sagen i Miami - tæt på det hele - fantastiske 5 dage her...skal opleves....

Tania
Tania
10 Fantastisk
juni 2015
Charmerende lejlighed med fantastisk udsigt

Dette er en fantastisk lejlighed. Den ligger perfekt med den bedste udsigt over havet. Det er en drøm at falde i søvn og vågne til bølgernes brusen. Der er styr på alt fra værtens side. God info inden ankomst og beskrivende velkomsthilse...

Lis
Lis
10 Fantastisk
juli 2014
Miami Downtown Apartment with ocean view

Studio on Rothshild er et rart sted at bo i Tel Aviv, jeg kan virkelig anbefale det. Lille fin og meget ren lejlighed, hvor der er alt hvad man skal bruge :-) Stedet er tæt på strand og butikker. Haim er meget venlig og hjælpso...

Tove
Tove
8 God
april 2014
Cozy Studio Facing the Ocean - Mango (723)

God lille studio til pengene, kunne trænge til en kærlig hånd. Rigtig god parkering. Venlig personale.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder