Ferieboliger i Fort Lauderdale

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Fort Lauderdale

Ferielejligheder og Ferieboliger i Fort Lauderdale

Amerikas Venedig som Fort Lauderdale også kaldes er en by på den Amerikanske østkyst. Navnet Amerikas Venedig kommer af de mange kanaler der løber gennem byen og skaber en dejlig stemning. Ud over kanalerne er Fort Lauderdale kendt for sine strande og mange både der fylder byens lystbådehavn. De gode strande omkring Fort Lauderdale vil du når du er på ferie i Fort Lauderdale i egen ferielejlighed have rig mulighed for at besøge, da temperaturen sjældent bevæger sig under de 20 grader, og temperaturer over 35 er bestemt ikke noget særsyn. For at se Fort Lauderdale fra sin bedste side er det nødvendigt at komme lidt op i vejret. Der findes mange små flyselskaber der tilbyder turister private flyveture over byen, hvorfra man virkelig får et godt indtryk af kanalerne og hvordan de karakteriserer byen.

Badeferie i Fort Lauderdale med egen lejlighed

Strandene er uden tvivl Fort Lauderdale største attraktion. Her valfarter solhungrende turister til for at slikke sol, og nyde synet af andre der gør det. Langs strand promenaden er der anlagt lange asfalterede veje, hvor folk løber, cykler eller står på rulleskøjter i bedste Beverly Hills stil. Det er måske den perfekte lejlighed til at leje en cykel, hvilket du kan gøre flere steder i byen. Det kan endda være at din lejlighed fra Wimdu kommer med cykler. I det hele taget er der meget at vælge mellem når man klikker i gennem vores udvalg af lejligheder i Fort Lauderdale. Ferie handler ikke om at stresse, tværtimod så handler det om at have tid til det man allerhelst vil - at være sammen med sin familie. For at gøre det nemmere for dig, og lade dig fokusere på aktiviteterne på din ferie, har vi givet dig muligheden for at sortere i din søgning, således at kun de lejligheder der er interessante for dig vil blive vist. Forhåbentlig vil det hjælpe dig med at spare tid på din lejligheds søgning, og tillade dig at bruge mere tid på at hygge med din familie.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder