Ferieboliger i Frankfurt

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Frankfurt

Lejligheder og Ferielejligheder i Frankfurt

Frankfurt er en af Tysklands største og internationalt vigtigste byer. Byen er landets finansielle centrum og det er her den Europæiske Centralbank samt den Tyske Børs ligger. Selvom Frankfurts størrelse blot er en brøkdel af andre lignende storbyer som London og New York (med et indbyggertal på blot 500.000), repræsenterer byen stadig en ligeså stor betydning i den fiansielle verden. Frankfurt er kendt under navnet 'Mainhatten' grundet de mange imponerende skyskrabere, der minder om New York. Frankfurt am Main, skal man bruge byens fulde navn, ligger langs floden Main. Der er mange interessante seværdigheder i byen og det historiske centrum ved navn Römerberg er populært både blandt byens besøgende samt de lokale. Frankfurt er en kontrasternes by mellem det gamle og det nye, og størstedelen af hvad man ville opleve er resultaterne af en omfattende genopbygning efter Anden Verdenskrig. Nok er Römerberg kendt som det historiske centrum, men bygningerne er slet ikke så gamle! Frankfurt er vært for mange af Tysklands største messer og udstillinger, heriblandt Bogmessen i Frankfurt og Frankfurt Motor Show.

Frankfurt er bestemt meget at byde på og er en perfekt destination til en storbyferie. Wimdu har mere end 200 ejendomme i byen, så hvadend du leder efter en ferielejlighed i centrum, et værelse eller måske i lejlighed ved vandet, har Wimdu det hele!

Ting du nok ikke vidste om Frankfurt

Frankfurt spenderer flere kommunale midler på kunst og kultur end nogen anden by i Europa.Frankfurt er en sand international by - cirka 25 procent af byens indbyggere er fra et fremmed land!Frankfurt har den 7. højeste levestandard i verden ifølge Mercer Quality of Living Survey!Frankfurter pølser er blevet serveret i byen siden det 13. århundrede!

Ting at se og opleve i Frankfurt

Besøgende i Frankfurt bør påbegynde deres ferie i Römerberg distriktet. Dette område byder på et større antal smukke bygninger med arkitektoniske udtryk, der daterer tilbage til det 14. og 15. århundrede. På trods af at have været udsat for hæftige bombardamenter under krigen, er mange af bygningerne blevet genopbygget eller restaureret i deres oprindeligt stil og er bestemt et besøg værd. Husk at ligge et besøg forbi den fantastisk Frankfurt Katedral, der selv efter at have været ødelagt og genopbygget to gange stadig er et fantastisk syn. I Römerberg finder man også Paulkirche, hvor den første valgte tyske regering sad for første gang i det 19. århundrede. Frankfurt Rådhus og Alte Nikolaikirche ligger også her. Der er desuden mange charmerende caféer og restauranter ig og omkring Römerberg - tag en gåtur i området og se hvad du finder! Besøgende i Frankfurt bør bestemt også ligge et besøg forbi Zeil Strasse, Frankfurts største shoppinggade. Dette er et perfekt sted til at opleve det moderne Frankfurt og har mange interessante butikker, og i dette område finder man et større udvalg af ferielejligheder.

Museer i Frankfurt

Frankfurt byder på museer i verdensklasse - man finder strøstedelen af dem i distriktet Museumsurfer. Byens Staedel Museum anses af mange som byens bedste kunstmuseum og indeholder en spændende samling af kunstværker fra det 16. århundrede og op til i dag. Museet er elsket af mange med dets forskelligartet og store samling af kunst der fremvises. Andre museer i Museumsufer er blandt andre Deutches Filmmuseum og Architektur Museum. Væk fra Museumsufer kan man finde Senckenberg Natural History Museum, der er det nærmeste man kommer på Staedel Museum og udstiller dinosaurere, fra små trilobitter til en Tyrannosaurus Rex! Udstillingen er meget populær for børn med dets sjove og fængende layout. Museet indeholder ikke blot dinosaurere, men også udstilligner om andre dyr og endda egyptiske mumier! Enhver der har lært tysk har måske hørt om Goethe-instituttet, et international tysk forening. Goethe er muligvis Tysklands mest kendte forfatter og Goethes Hus og Museum er et besøg værd, der giver et unikt indblik i denne kendte tyskers liv.

Mad og Drikke i Frankfurt - Apfelwein!

Frankfurt er særdeles kendt for sin 'Apfelwein', en drik i tråd med cider. Der er mange hyggelige cider kroer rundt i byen, hvor du kan prøve de mange forskellige Apfelweins til en række trationelle, tyske måltider. Wimdus favoritkro i Frankfurt er Lorsbacher Thal, der har været ejet af den samme familie siden det tidlige 19. århundrede! Her serveres der god mad, og cideren er altid som den skal være. Kroen ligger i Alt-Sachsenhausen distriktet - et hjørne af Frankfurt velkendt for sine mange gode barer og restauranter.

Transport til og fra Frankfurt

Frankfurt er en af Tysklands bedst forbundet storbyer og Frankfurt Airport er blandt Europas travleste. Frankfurt ligger i direkte flyforbindelse med Kastrup Lufthavn, og flyveturen tager cirka 1 time og 30 minutter. Lufthavnen ligger sydøst for byen og har gode forbindelser med selve byen. Taxier og busser forbinder lufthavnen med byen, men den bedste og mest praktiske måde er at tage S-bahn ind til byen. Toglinierne S8 og S9 der kører fra terminal 1 kører til Frankfurt på blot 14 minuttter. Den bedste måde at komme rundt i byen er via byens offentlige transport. Frankfurt har sporvogne, toge og busser der kører problemfrit og pålideligt overalt i byen. Et Frankfurt Card er værd at erhverve sig hvis man planlægger et besøge nogle af byens turist attraktioner. Kortet giver ubegrænset adgang til Frankfurts offentlige transportsystem i enten én eller to dage, alt efter type. Det er ligeledes muligt at komme rundt i byen på cykel på ens storbyferie, og Deutche Bahns cykeludlejning er en bekvem og pålidelig mulighed hvis man ønsker at se byen på cykel. Alt du behøver er en mobiltelefon og et betalingskort for at leje en cykel, der kan hentes of leveres tilbage til andre standere hvorend man ville i løbet af dagen.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder