Ferieboliger i Frankrig

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Frankrig

Ferielejligheder og Ferieboliger i Frankrig

Det smukke Frankrig er et af Europas mest genkendelige og fantastiske lande at besøge. Med sin beliggenhed i det centrale Vesteuropa er landet et af kontinentets mest populære feriedestinationer med et væld af ferielejligheder og sommerhuse i hele landet, der besøges af gennemsnitligt 80 millioner turister hvert år. Frankrig har utroligt meget at byde på - de populære skiområder i de franske alper tilbyder skioplevelser i verdensklasse, mens de smukke, gyldne sandstrande i det sydlige Frankrig og de tilhørende ferieboliger er et vidunder for sig. Frankrig har mange spændende og smukker byer, alle perfekte til en storbyferie - heriblandt hovedstaden Paris, Toulouse, Montpellier, Nice og Lyon, der alle hver i sær har deres egen charme og karakter. Frankrig grænser op ad både Tyskland, Spanien, Belgien, Luxembourg, Schweiz og Italien og deler derfor en stor del af sin kultur med disse lande. Frankrig er et land der ligger stor fokus på sin mad og drikke, og landets geografiske placering spiller en stor rolle i den franske kultur vi alle så godt kender.

Et ophold i Frankrig

Et ophold en en autentisk, fransk feriebolig er bestemt en af livets store glæder! Det at nyde en sen morgenmad med friskbrygget kaffe, croissanter og fransk baguette, er hvad mange sammenligner med den perfekte måde at nyde sin morgen på sin ferie i Frankrig. Man kan finde et bred udvalg af ferieboliger, sommerhuse og private villaer beliggende i nogle af Frankrigs mest eftersøgte regioner og byer - find din drømmebolig i dag!

Ting du nok ikke vidste om Frankrig

Frankrig er ikke blot Europas mest populære feriedestination - det er også hele verdens foretrukne feriedestination!Frankrig er velkendt for sit fantastiske udvalg af oste - landet producerer mere end 400 varianter!Tyve procent af Frankrigs befolkning bor i Paris og de omkringliggende distrikter.Der er mere end 40.000 slotte i Frankrig!Det gamle romerske navn for Paris er Lutetia.Den verdensberømte franske croissant blev faktisk lavet for første gang i Østrig!

Udforsk Frankrig i dag!

Det nordlige Frankrig

Hvad har Frankrig så at tilbyde sin besøgende? Enhver bør før eller siden ligge et besøg forbi Paris, en af verdens smukkeste og genkendelige byer. Byen er hjemsted til velkendte landemærker såsom Eiffel Tårnet, Notre Dame og Louvre Museet, for ikke at nævne de kilometerlange og smukke gader pakket med charmerende små butikker, cafeer og restauranter, der kun serverer det bedste fra det franske køkken. Paris har så meget at tilbyde sine besøgende og byder på så mange kulturelle inputs, det kan tage dage bare at falde til rette i byen og nyde den franske hovedstads legendariske livsnyderi fra sin egen feriebolig.

Med det værende sagt, så har det nordlige Frankrig mere mere at byde på end blot Paris. Byen Lille nær grænsen til Belgien har en unik charme over sig og serverer nogle af landets bedste pommes frittes! Bayeux i Normandiet nær den engelske kanal, er hjemsted til et verdensberømte Bayeux-tapetet - et broderet klde på næsten 70 meter, der fortæller historien om normanner kongen Vilhelm Erobreren og hans sejr og England. Den franske region Bretagne i det nordvestlige Frankrig er en velbesøgt feriedestination for specielt englændere, og de lange og smukke kyster er beklædt med charmerende små landsbyer og skønne ferieboliger. Specielt byen Brest er en klassisk i Bretagne, der er kendt for sit brede udvalg af restauranter og cafeer, der serverer lækkre og autentiske franske retter.


Det centrale Frankrig

Det centrale Frankrig har meget at tilbyde sine besøgende, heriblandt den kendte Loire-Dalen, hvor nogle af Frankrigs bedste vine produceres. Bordeaux er også en stor vinregion, med en lang historie i eksporten af franske vine til hele verden. Bordeaux er ligeledes en region kendt for sin produktion af vine i høj kvalitet, der ligger mod det sydlige Frankrig. Dijon er endnu en populær by i Frankrig, værende en gammel romersk landsby og kendt ved navn i hele verden som skaberbyen af Dijon sennep.


Det sydlige Frankrig

Jo længere sydpå man bevæger sig i Frankrig, jo mere middelhavslignende bliver klimaet og landskabet. Det sydlige Frankrig er en særdeles populær ferie destination, der tiltrækker mange millioner besøgende hvert år. Her finder man feriehuse og villaer overalt i regionen, der tilbyder noget for ethvert budget og behov. Kystbyen Nice har været en foretrukken ferieby for engelske konger og dronninger, såsom Dronning Victoria, i mange årtier og er kendt for sin smukt designet arkitektur. Byerne Toulouse, Marseille og Montpellier har alle deres unikke charme, med mange små landsbyer omkring sig, der alle bestemt også er et besøg værdige.


De franske alper

I det sydvestlige Frankrig finder man de verdensberømte franske alper. Denne fantastiske bjergkæde har legendarisk status for dens skiforhold der tilbydes, hvorved man finder en bred vifte af skiområder i hele regionen. Til dem der hellere ville vandre i bjergene frem for at stå på ski, tilbyder pyrenæerne på grænsen til Spanien den perfekte mulighed for vandreture gennem de smukke landskaber.

Vine og oste i Frankrig

Franskmænd tager deres mad meget alvorlig, der bestemt er gode nyheder for os der besøger landet! Franske oste er velkendte på deres rige smag og tekstur - prøv eksempelvis en autentisk Roquefort, blåskimmel, en cremetCamembert eller en Emmentaler, ofte kendt som schweizerost. Franske vine såsom Merlot og Sauvignon Blanc er kendte over hele verden og fransk cider fra de nordlige egne, er blevet mere og mere populære. Hvorend du befinder dig i landet kan du være sikker på, disse skønne oste og vine kan købes et sted - besøg de lokale oste- og vinforretninger, tag maden med hjem og nyd dem i rammerne af din hyggelige feriebolig. Vi skal selvfølgelig også huske at nævne det store udvalg af bagværk i Frankrig! Baguettes, croissanter og makroner kan ligeledes købes i hele verden og stammer alle fra Frankrig. Franskmændene ved da ihvertfald, hvordan man spiser godt!

Transport til og fra Frankrig

Frankrig er Europas tredje største land, der kan gøre det til en overvældende oplevelse at rejse rundt i - at komme fra en ende af landet til den modsatte er noget af en bedrift! Den simpleste måde at komme til Frankrig på, er selvfølgelig at flyve. Paris Charles de Gaulle Airport er Frankrigs største lufthavn, der står for størstedelen af den internationale trafik ind og ud af landet. Charles de Gaulle er desuden i direkte flyforbindelse med Kastrup lufthavn, med en rejsetid på cirka to timer. Det er ligeledes muligt at flyve til den mindre lufthavn i Paris, Orly Airport, der også er i flyforbindelse med Danmark. Der er desuden større lufthavne i både Bordeaux, Lille, Marseilles og Toulouse. Skulle man være interesseret i en rundtur i Europa når man allerede er i gang, kører der flere højhastigheds-tog fra Paris til andre storbyer som Amsterdam, Bruxelles, Torino og Porto i Portugal. Frankrig er et særdeles veludviklet motorvejsnet, der gør muligheden for at se landet med egen bil en god måde at opleve Frankrigs mange forskellige sider.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Sanne
Sanne
10 Fantastisk
juli 2018
Moderne Studio nær Montmartre med Wi-Fi

Vi har sommeren 2018 boet i 1 uge i Jez’s lille hyggelige lejlighed. Den er meget lille, men passer perfekt til 2 som gerne vil opleve Paris på egen hånd. Jez er meget i møde kommende og havde sørget for at der var vand, mælk samt kaffe...

Line
Line
10 Fantastisk
marts 2018
Charmerende lejlighed i nærheden af ​​Bastille-pladsen

Det mest autentilst og skønne lille gårdhus. Med en beliggenhed tæt på Bastillepladsen og det pulserende by- og natteliv. Alligevel var der fredfyldt og roligt så snart porten lukkede bag os og den lille oase med hverdagsliv udfoldede s...

Lars
Lars
8 God
december 2017
Studio Paris Belleville nær metro

Udmærket studielejlighed der ligger centralt i Paris. Velegnet som base for oplevelser i byen.Ærgerligt at der kun er en dyne - da jeg rejste med min teenage-søn. Lionel er flink og hjælpsom men er noget udfordret med sit sparsomme engelsk.

Kirsten
Kirsten
10 Fantastisk
oktober 2017
Spacious and Modern Apartment

Vi har nydt vores ophold i Nice rigtig meget. Lejligheden var helt perfekt, meget indbydende og rummelig med nogle skønne terasser, så vi kunne nyde det skønne vejr udenfor. (PS det eneste vi savnede var et gelænder til den øverste teras...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

…og vi elsker vores lejligheder