Ferieboliger i Franske Riviera

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Franske Riviera

Ferielejligheder og Ferieboliger ved den Franske Riviera

Få steder i verden er så ikoniske og mystiske som Côte d'Azur, eller Den Franske Riviera. Dette område langs middelhavskysten var et af de første moderne ferieområder i nyere tid, hvor jet-sættere fra hele verden kommer til for at nyde deres ferie. Det har længe været et populært sted for de europæiske kongelig, adelige, rige og berømte - luksusen her kan gøre hvem som helt misundelig, med de mange yachter, solbrune modeller, sportsvogne og restauranter i verdensklasse. Selv om rivieraen er mest kendt for det glamorøse Saint Tropez, Monaco og Cannes med sin årlige filmfestival, er her stadig mange mindre kendte attraktioner, eksempelvis landsbyerne Eze og Gourdon, parfumerierne i Grasse, glaspusteriet i Biot og keramikværkstederne i Vallauris. Rivieraen her desuden været inspiration for en lang række kunstnere, heriblandt Picasso, hvor mange af disse værker i dag er udstillet i lokale museer og kunstgallerier. Tag på en ferie på den franske riviera og tag del af de gode liv med sol, strand, fantastiske vine og overdådig natur. Med Wimdu kan du i dag bestille dit feriehus langs rivieraen, hvor der tilbydes alt for flotte ferielejligheder i centrum af byerne til charmerende sommerhuse og andre ferieboliger langs kysterne. Læs mere her om de mange ting der er at se og opleve i området og find så den perfekte feriebolig til en ferie for hele familien!


Det traditionelle Nice

Nice, for mange hovedstaden af den franske riviera, er og bliver områdets mest populære feriested. Byen er specielt kendt for sin Promenade des Anglais, der blev bygget til fordel for de mange britere der kom hertil i vinterhalvåret tilbage i det 18. århundrede. Efter de grove vintre i England rejse mange tiggere mod syd, hvor ideen var at tjene penge ved at deltage i byggerier i byen, der sidenhen er blevet til en af Nices vigtigste promenader.

Nogle af de mange luksuriøse villaer fra tiden er blevet bevaret, men meget er blevet ombygget og erstattet med mere moderne villaer, der bestemt også er utroligt smukke. Det hyggelige Vieux Nice (den gamle bydel), der blev bygget før aristokraterne kom til byen for at undslippe vinteren i nord, er et utroligt hyggeligt sted at være. Gå rundt i de snoede små gader, se de søde kirker og huse eller besøg et af de lokale indbyggeres mest elskede markeder Cours Saleya.

Er du interesseret i kunst, har Nice en masse at tilbyde dig. Musée Matisse er dedikeret til den franske maler Henri Matisse og er den største samling af hans værker, der ligger ligger i den flotte villa fra det 16. århundrede, Villa des Arenes. Musee Chagaller dedikeret til Marc Chagall, hvis værker som oftest er inspireret med religiøse betydinger. I Nice kan man også finde museer for asiatisk, indisk og kinesisk kunst.


Luksus i Saint Tropez

Hvem har ikke hørt om Saint Tropez? Den luksuriøse havne by med de hundredevis af luksusyachter, hummer og champagne! Byen var oprindeligt en lille landsby med fiskeri, men efter anden verdenskrig begyndte turismen for alvor at blomstre her. Heldigvis føles landsbyen stadigvæk relativt lille og hyggelig, til trods for de mange barer og caféer som nu ligger langs de snoede gader i den gamle bydel.

I slutningen af 18. tallet erklærede kunstneren Paul Signac sin kærlighed til Saint Tropez overfor resten af verdenen. Den berømte kunstners værker kan i dag ses på Musée de l'Annonciade ved byens havneområde. Nær centrum og havnen ligger strandene Plage des og La Bouillabaisse, der begge er populære blandt de lokale indbyggere.

Byens bedste strand, Plage Pampelonne, ligger lidt syd for selve Saint Tropez. Pampelonne er en hele fem kilometer lang strand med fint, hvid sand. En af de ting der gør dette sted specielt populært, er de mange klubber og barer der ligger langs stranden. Man kan også være heldig at opleve forskellige kendisser bade og sole sig her.


Filmene i Cannes

Hvad der engang var en lille charmerende fiskeriby, er i dag en glamourøs ferieby, der anses som et af de sociale centrummer i hele Europa. Cannes lever for alvor på i Maj, når den verdensberømte Cannes Film Festival afholdes. Under festivallen kan man få chancen for at møde ens idoler, skuespillere, kendisser og filmproducere ved det berømte Palais des Festivals ved slutningen af La Croisette. På trods af sit pulsende natteliv og restauranter af højeste kvalitet der giver byen en eksklusiv atmosfære, har Cannes noget at byde på i alle prisklasser. Turister kan beundre den smukke arkitektur i Le Suquet kvarteret med sin brostensbelagte gader og fantastiske udsigt, eller sidder på en af de mange udendørs caféer og nyde et glas lokal rødvin. Fra Cannes kan man også rejse til Lérins øerne - to øer i bugten uden for Cannes, der bestemt er et besøg værd. På den mindre ø ved navn Sankt Honorat kan man både svømme og opleve øens gamle kloster og slot. På den større ø, Sankt Marguerite, kan man ligeledes besøge et gammelt slot, samt se nærmere på de mange butikker, barer og restauranter man ligeledes kan finder her.

Transport til og fra den franske Riviera

Der er rig mulighed for at kommer til den franske riviera med fly. Nice ligger eksempelvis i direkte flyforbindelse med Kastrup lufthavn, hvor turen tager cirka to en halv time. Saint Tropez og Cannes kan let tilgås fra en lang række andre, Europæiske storbyer. Så snart man ankommer i Nice, kan man finde togforbindelser til de omkringliggende byer og egne, der både er pålidelige og til at betale. Vi kan dog anbefale leje af egen bil hvis ens feriebolig ligger uden for storbyen eller i de landlige egne. På denne måde kan man ligeså selv udforske den smukke franske riviera.


Wimdu har en bred vifte af forskellige ferieboliger langs den franske Riviera. Hos os kan du enten vælge at bo privat eller med en vært, der kan fungere som en personlig guide for jer under rejsen. Vi tilbyder eksempelvis private feriehuse og villaer ved havet, samt flotte ferielejligheder i byerne. Uanset hvilken typer feriebolig du leder efter, er vi sikre på vi har lige det du søger!

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Kirsten
Kirsten
10 Fantastisk
oktober 2017
Spacious and Modern Apartment

Vi har nydt vores ophold i Nice rigtig meget. Lejligheden var helt perfekt, meget indbydende og rummelig med nogle skønne terasser, så vi kunne nyde det skønne vejr udenfor. (PS det eneste vi savnede var et gelænder til den øverste teras...

Susan
Susan
8 God
juli 2017
Modern Apartment in Old Town

En fin lille lejlighed i den gamle by. Velfungerende og med god udsigt på 4. Sal. Tæt på vandet, markedet og byens mange butikker og restauranter.

Dorte
Dorte
10 Fantastisk
september 2016
Stylish and Modern in Old Nice

Vi havde nogle skønne dage i denne dejlige lejlighed midt i den gamle by. Lejligheden var ren og fin og super hyggelig med en dejlig altan. Værten Ennio er helt unic. Vi har brugt wimdu mange gange og altid haft super værter. Ennio er d...

Mads
Mads
8 God
august 2016
Apartment loft 1/6 pers, 3 bedrooms 53m2

Vi havde et godt ophold i lejligheden og værsparret var søde omend de virkede en smule nervøse for lejligheden ved overdragelsen af nøglerne. Eneste minusser var, at værtsparet ikke taler så godt engelsk, kontrakterne var på fransk og ...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder