Ferieboliger i Freiburg

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i Freiburg

Lejligheder og Ferielejligheder i Freiburg

Freiburg er i Tyskland kendt som juvelen fra den mørke skov. Byen er beliggende i det Sydvestlige Tyskland i et område som er kendt for sine mange vine. Freiburg er kendt for at være en afslappet universitetsby, have godt vejr, masser af vin og generelt et godt sted at bo. Så hvorfor ikke prøve at bo som de lokale i en ferielejlighed indrettet af en tysker? Byens største og mest kendte turistattraktion er Münster. Münster er en gammel katedral som regnes for at være en af Europas ældste og smukkeste af sin slags. Har man helbreddet i orden kan det anbefales at tage turen op i katedralens tårn. Herfra kan der nydes udsigter ud over hele byen. Freiburg har kanaler der sik sakker sig gennem den centrale del af byen. Disse kanaler, kaldet Bächle, var af Middelalderens byarkitekter ment som en hjælpende hånd i forbindelse med brande. I dag kan man tage en sejltur, men pas på. Ryger du i kanalen siger en lokal skrøne at man bliver gift med en lokal. Byens kunstmuseum, Augustinemuseum, er bestemt et besøg værd. Museet huser en flot samling af kunststykker fra Middelalderen og til Barok tiden plus enkelte stykker fra det 19. århundrede.

Kom tæt på de lokale med en ferielejlighed

Der er utroligt mange ting at se og gøre i Freiburg. Du kan altid kigge i en rejseguide, eller på Internettet. Problemet med de to førnævnte er bare ofte at der er folk med interesser i klemme eller ikke har gjort deres arbejde grundigt nok, så du får aldrig de allerbedste tips. Lejer du en ferielejlighed hos Wimdu, kommer du til at bo under samme tag som en lokal. Mange af vores brugere vælger en sådan ferieform helt konsekvent. Som de understreger, kommer de ikke bare tættere på den lokale kultur, de kommer også tættere på de bedste steder i byen. Deres vært kommer til at fungere som deres guide og vores brugere for det bedste med fra deres destination.

Du kan også bo i din egen lejlighed på din storbyferie

Rejser i en stor gruppe, eller foretrækker du en rolig ferie uden forstyrrelser, har vi også lejligheder til dig. På vores side kan du justere din søgning til at vise værelser i en lejlighed, eller hele ferielejligheder som du ikke deler med nogen. Du kan også søge efter lejligheder op til en bestemt pris. Måske er beliggenheden alfa omega for dig, ingen problem, du søger bare ved hjælp af vores kort som du finder øverst på siden. Uanset hvad du søger har vi en lejlighed til dig. Det er nemt hurtigt og sikkert.

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder