Ferieboliger i North Frisia

Find lækre kvalitetslejligheder fra byeksperterne!

Top 50 lejligheder i North Frisia

Ferielejligheder og Ferieboliger i Frisland

Frisland er et kystområde i bunden af Nordsøen, der strækker sig fra Holland og helt op til den danske grænse, gennem dele af Tyskland. Området er et populært stoppested for mange turister p.g.a. de mange øer, der primært består af klitter og hyggelige byer, med hver deres charme. Byerne finder man med jævne mellemrum på kystlinjen. Lejer man en ferielejlighed i Harlingen, kan man forvente at se smukke gamle købmandsgårde. I Hindeloopen er hovedattraktionen de brostensbelagte gader og fine kanaler, hvorimod Makkum var det tidligere center for flise fremstilling og er den dag i dag stadig kendt for keramik. De mange øer, som vel er en overdrivelse, eftersom de ikke er meget mere end en ophøjet sandbanke, kan nås blot ved at smøge bukserne op og vade. Disse sandbanker ligger langs det meste af Frislands kyster, men på trods af vores store udvalg af ferielejligheder i området, dækker vores udvalg ikke netop disse pletter.

Lej en lejlighed og få vind i håret

En ferie i Frisland er på mange måder, en ferie der indbyder til udendørs aktiviteter. Holland er som bekendt ét af verdens, hvis ikke det, bedste cykelland. Landet er fladt som en pandekage og de utroligt veludviklede stisystemer, giver dig uanede muligheder for at anvende din cykel som et effektivt transportmiddel. Nogle af vores lejligheder kommer med cykel, ellers er der mulighed for at leje dem mange steder i området. Netop fordi Frisland indbyder til så mange udendørs aktiviteter, er det også rart at have lidt ekstra plads omkring sig, som en lejlighed giver. I din lejlighed vil det være muligt at vaske dit tøj efter en lang og aktiv dag. Det vil samtidigt være muligt at smøre en madpakke, så du ikke behøver købe dig fattig i de lokale restauranter. Der er mange gode grunde til at din ferie til Frisland, skal være med egen lejlighed, og her hos Wimdu glæder vi os til at hjælpe dig godt på vej.

Klar til at booke?

VORES LEJLIGHEDER HAR EN GENNEMSNITLIG VURDERING PÅ 9/10! SE HVAD VORES GÆSTER HAR AT SIGE:

Hanne
Hanne
8 God
juli 2016
Ferienwohnung Edeltraut Steingräber (Husum). two room holiday flat

Dejlig lejlighed, centralt beliggende. Udlejer var meget venlig.

Steen
Steen
10 Fantastisk
juni 2016
Rosenhaus Friedrichstadt (Friedrichstadt). Ferienhaus

Huset var 100% i orden, Utroligt rent og veludstyret. Nøgleholderen var meget sød og rar. Beliggenheden i byen Friedrichstadt var perfekt. Dette hus kan virkelig anbefales, og det er ikke sidste gang vi har lejet dette hus. Venlig hils...

Kristian
Kristian
8 God
september 2015
Lejlighed til Ikke-ryger uden dyr

Fin og ren lille lejlighed tæt på strand, butikker, cafeer og gode restauranter. Rolig beliggenhed tæt på alt. Vi nød vores ophold og vender gerne tilbage.

Conny
Conny
10 Fantastisk
juli 2015
Lille lejlighed i hjertet af byen

Det er en rigtig dejlig lille lejlighed - lige midt i det hele. Peter er en meget venlig vært, en dag vi gerne ville sidde i solen på vores lille altan, kom han straks med 2 gode stole, og vi kunne til hver en tid stille spørgsmål, der a...

Vi er Wimdu...

Wimdu er Europas største markedsplads for private ferieboliger. Med over 350.000 boliger i mere end 150 lande er du sikker på at finde det perfekte sted at overnatte.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mere end 10 millioner bookede overnatninger

  Vi er Europas største portal for ferielejligheder.

 • Wimdus trippel Tjek

  Vores 3-delte kvalitetstjek inkluderer et ejendomsbesøg.

 • Trustpilot

  Vores Trustpilot score er
  Perfekt (8.9/10)

…og vi elsker vores lejligheder